Produkty pro steak (161)

Celé Porterhouse 450g. Steaky, mleté maso, ryba. Koření.

Celé Porterhouse 450g. Steaky, mleté maso, ryba. Koření.

Pro větší rozmanitost na bufetu steaků a grilování. Steaky, mleté maso, drůbež. - Hela Porterhouse, 450g Pro krátké pečené kousky, steaky, grilované maso jakéhokoli druhu, mleté maso, drůbež, ryby. Bez přísad, které by měly být uvedeny na jídelních lístcích (podle §9 "Zákona o povolení přísad", Německo). Hela. Jsme vaším kompetentním partnerem pro chuť a moderní funkční systémy pro zpracování masa, HoReCa a stravovací služby v průmyslu, stejně jako v malých a středních podnicích. Hela byla založena v roce 1905. Dnes náš tým tvoří více než 600 oddaných, kvalifikovaných kolegů z širokého spektra oborů. S 10 pobočkami po celém světě dodáváme více než 30 000 spokojeným zákazníkům ve více než 70 zemích. Kromě našeho standardního sortimentu vyvíjíme produkty podle individuálních požadavků zákazníků. E-mail: b2b-international@hela.eu Tel.: +49 4102 496-0 Internet: www.hela.eu Video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=awbvoU2oopU
Steakal OG Koření na Steak, 1 kg sáček - Klasické koření na steak s drceným černým pepřem pro syté steaky

Steakal OG Koření na Steak, 1 kg sáček - Klasické koření na steak s drceným černým pepřem pro syté steaky

Steakal OG Steakové koření S naším steakal OG můžete proměnit svůj šťavnatý grilovaný steak na skutečný požitek pro vaše chuťové pohárky - stačí ho posypat, abyste dokonale podtrhli plnou chuť masa. Smíchané s olejem získáte pikantní marinádu, spolu se zeleným pepřem vytvoříte nádherně ostré pepřové omáčky. Hela. Jsme vaším kompetentním partnerem pro chuť a moderní funkční systémy pro zpracování masa, HoReCa a stravovací služby, pro obchod i průmysl. Hela byla založena v roce 1905. Dnes náš tým tvoří více než 600 oddaných a kvalifikovaných kolegů z různých oborů. S 10 pobočkami po celém světě dodáváme více než 30 000 spokojeným zákazníkům ve více než 70 zemích. Kromě našeho standardního sortimentu také vyvíjíme produkty individuálně podle požadavků zákazníků. E-mail: b2b-international@hela.eu Telefon: +49 4102 496-0 Internet: www.hela.eu Video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=awbvoU2oopU
Horní Čepel

Horní Čepel

Marucha Schaufelstuck Lopatka Paleron Kněžský klobouk Původ: Argentina, Uruguay, Brazílie, Austrálie, Irsko a Polsko Teploty skladování: Chlazené -1º/+2º a mražené -18º Druh: Bovin Kvalita: Hovězí vysoké kvality Trvanlivost: Chlazené 120 dní / Mražené 18 měsíců Plemeno: Angus / Hereford Hmotnost na kus: 1,75 až 2,20 kg Kalibr: Bez kalibru
Mleté Hovězí Maso

Mleté Hovězí Maso

Mleté hovězí maso - 1 kg
GAUFREE 100% ČISTÉ HOVĚZÍ MASO HAMBURGER 45G

GAUFREE 100% ČISTÉ HOVĚZÍ MASO HAMBURGER 45G

GAUFREE HAMBURGER 100% ČISTÉ HOVĚZÍ MASO 45G Konfigurace na balení: 100 KS Konfigurace na paletu: 80 balení/paletu Skladování: -18°C
GAUFREE HAMBURGER 100% ČISTÉ HOVĚZÍ MASO 80G

GAUFREE HAMBURGER 100% ČISTÉ HOVĚZÍ MASO 80G

GAUFREE HAMBURGER 100% ČISTÉ HOVĚZÍ MASO 80G Konfigurace na balení: 68 KS Konfigurace na paletu: 80 balení/paleta Skladování: -18°C
Gastronum - Steakový nůž Pistol - Steakový nůž Pistol

Gastronum - Steakový nůž Pistol - Steakový nůž Pistol

Rozměry tohoto příslušenství: ref. ocel a b d i e h 999-45 18/10 + 13/0 0 233 0 0 0 0 A = vnitřní délka (mm) B = vnější délka (mm) D = šířka (mm) I = obsah (cl) E = tloušťka H = výška (mm)
GAUFREE 100% ČISTÉ HOVĚZÍ MASO HAMBURGER 180G

GAUFREE 100% ČISTÉ HOVĚZÍ MASO HAMBURGER 180G

GAUFREE MLETÉ HOVĚZÍ MASO 100% ČISTÉ HOVĚZÍ 180G Konfigurace balení: 30 KS Konfigurace palety: 80 krabic/paleta Skladování: -18°C
GAUFREE HAMBURGER Irsko 100% ČISTÉ HOVĚZÍ 90g

GAUFREE HAMBURGER Irsko 100% ČISTÉ HOVĚZÍ 90g

GAUFREE Irsko 100% ČISTÉ HOVĚZÍ HAMBURGER 90g Konfigurace na krabici: 68 KS Konfigurace na paletě: 80 krabic/paleta Skladování: -18°C
TORTILLA ANTALYA 25 CM

TORTILLA ANTALYA 25 CM

TORTILLA ANTALYA 25 CM Konfigurace na balení: 6x18 ks Konfigurace na paletě: 84 balení/paleta Skladování: Při pokojové teplotě
HÁČEK

HÁČEK

Hanger steaky mohou být těžko k nalezení, protože je pouze jeden na zvíře. I když nejsou příliš jemné, mají robustní chuť a je nejlepší je rychle vařit na vysoké teplotě.