Ve společnosti Segortrufa se výhradně věnujeme prodeji čerstvé lanýže. Máme širokou a uznávanou historii více než 15 let v oblasti trufikultur. Naše pěstební pole se nachází v aragonských zemích, idylickém prostředí s jedinečnými ekologickými charakteristikami, které je ideální pro produkci lanýžů té nejvyšší kvality. Od výsadby až po sklizeň dbáme na každý detail procesu, abychom nabídli produkt,...
... chutě a novinky produktů, které jsme vyvinuli v průběhu let pro bary, cukrárny, restaurace, catering a hotely. Zpracovávané produkty: řemeslná zmrzlina Mantecato v baleních po 3 kg; základ pro řemeslnou zmrzlinu (UHT) v Bag in Box (různé chutě), připravený k Mantecaci, uchovává se při pokojové teplotě po dobu 12 měsíců; připravený základ pro soft zmrzlinu; káva krém, granulovaný citron pro granitor; sorbety, trufle, jednoporcové semifreddo a parfait pro sektor HO.RE.CA.;...