...Centrum šunky bez kosti z jednoho kusu, leštěné zepředu a z boku s kůží z kolena pro lepší uchopení, vakuově balené. Umístěné v síti. Má tmavě růžovou-magenta barvu, intenzivní chuť, výjimečnou vůni, s různými infiltracemi mramorované tuku, jemné a lesklé. Naše šunky se vyznačují sladkostí (velmi málo slané), což jim dává jemnou chuť a s dobou zrání mezi 28 a 36 měsíci.
Proces výroby: Řezání za...
...Jamón serrano s minimální dobou sušení 18 měsíců, zrající ve sklepích, se nechává odpočívat po nezbytnou dobu, aby došlo k fúzi tuků, které mají lesklou, mastnou barvu. Barva při krájení rezervního jamónu přechází od purpurové červené s jemnými pruhy tuku infiltrovaného v libovém mase. Je to produkt s jemnou chutí, intenzivní vůní a nízkým obsahem soli, s průměrnou hmotností a mírným procentem...
...mletí, přidání ingrediencí a hnětení, odležení v chladu, plnění, sušení a zrání.
Výhody uzenin
Uzeniny jsou bohaté na hořčík, fosfor, zinek a draslík. A navíc, iberská prasata Brisa nám poskytují certifikované maso nejvyšší kvality, čímž ještě více zlepšují své vlastnosti.
Jsou vynikajícím zdrojem železa a vitamínu B12, což činí iberské uzeniny Brisa fantastickou potravinou pro boj s anémií nebo pro zlepšení nízkých hladin železa.
Energetická hodnota: 260 Kcal / 1089 KJ
Tuky: 13 g
Nasycené tuky: 5 g
Sacharidy: 0.9 g
Cukry: 0.7 g
Bílkoviny: 35.1 g
Sůl: 4 g...
... rozložení tuku, které jsou následně podrobeny působení soli. Během procesu sušení a zrání jsou pečlivě kontrolovány a tříděny s tím zvláštním citem, které charakterizuje naši šunku Sybaris. Pomalu plynoucí čas v našich skladech jim propůjčuje zvláštní vlastnosti a výživové hodnoty, které je činí nejen vhodnými pro lidskou spotřebu, ale také jedním z největších potěšení, které může naše gastronomie dnes nabídnout. Zvlášť určené pro nejnáročnější chutě.
...Prosciutto "5 Jotas" má nesrovnatelnou a trvalou chuť a aroma. Při krájení odhaluje jednotnou barvu a strukturu posetou různými a lesklými vlákny prorostlého tuku.
Zrání: 32 - 40 měsíců...
... koncentrace draslíku (bez chloridů).
- Maximální synergie a penetrace.
- Speciální protiblokovací činidlo.
- Bez obsahu dusíku, což maximalizuje jeho účinnost.
- Úplná a vyšší rozpustnost než jiné soli.
- Neutrální pH, takže při aplikaci s jinými produkty nezpůsobuje alkalickou hydrolýzu v jejich směsích.
- Zrychluje tvorbu cukrů a tuků.
- Zlepšuje a zvyšuje zrání a vázání plodů.
Oxid draslíku (K2O) rozpustný ve vodě: 18% p/p
Chlorid (Cl): <0,3% p/p
pH: 8 p/p
Hustota (gr/cc): 1,25 p/p...