Polsko, Warszawa, Poland
...Proces výroby vaječného prášku začíná s čerstvými vejci, která procházejí různými pokročilými stroji. Jakmile jsou skořápky vejce odstraněny, směs je filtrována a skladována v nádržích při teplotě přibližně 4 stupně, poté jsou vejce pasterizována a sušena rozprašováním na tenkou vrstvu. Konečný produkt se prezentuje ve formě sušeného prášku. Produkt je také často nazýván „vaječný prášek“, „suché vejce“ nebo „sušený vaječný prášek". Obsahuje přibližně 30 až 37 % bílkovin. Barva se pohybuje od světle žluté po tmavě žlutou. Produkt nabízený společností Foodcom je bez GMO.
Portfolio (278)
Francie, Vigneux-Sur-Seine
Vítejte v Creative Shirtshop, vašem expertu na tvorbu digitálních log založeném ve Vigneux-sur-Seine, Île-de-France. Specializujeme se na personalizaci a jsme hrdí na to, že vám nabízíme jedinečné produkty, které jsou prosyceny hlubokými hodnotami. Naše trička, vyrobená z organické bavlny certifikované OEKO-TEX®, jsou ideální platformou pro vyjádření vaší individuality. Jako tvůrci log se naše vá...
Portfolio (186)
Řecko, Almyros
... praskáme - rozbíjíme skořápky ořechů. Po pečlivém zpracování obchodujeme s jádry ve velkém a prodáváme je za velkoobchodní ceny. Nabízíme našim zákazníkům ořechy nejvyšší kvality z řeckých farem, které jsou známé svou prvotřídní kvalitou a vynikající chutí. Je všeobecně uznáváno, že Řecko, díky svému klimatu a poloze, produkuje nejlepší zemědělské produkty. Poměrně horká léta a mírné zimy v blízkosti moře v oblasti Almyros vytvářejí ideální klima pro produkci nejvyšší kvality mandlí a pistácií na světě.