... sacharidů mladiny je nefermentovatelných. Přidání Desatase v kombinaci s maltogenními amylázami, jako je Maltosylase, do fermentoru přeměňuje nefermentovatelné dextriny na maltózu, která je následně fermentována na alkohol, což dává zjevnou attenuaci vyšší než 100 % bez ztráty plnosti chuti nebo udržení pěny. Při stejné koncentraci alkoholu jako u normálně attenuovaného piva bude super-attenuované pivo vyžadovat o 25 % méně surovin. Viz Modifikace attenuace.
TEPLOTA
Optimální 55-60 °C. Enzymatické složky jsou deaktivovány vpivu (pH 4,2)...
LA TEAM : Améno, to jsme my! Thibaud Payan, umělecký ředitel v reklamní agentuře a Arnaud Monin, logistický ředitel v Lyonu a Marseille. Dva kamarádi z rodin vinařů, kteří se odvážili pivuv zemi vína.
NOS VALEURS
- eko-odpovědné : Naše recepty jsou vyvíjeny z bio surovin. Pěstováním našeho chmele jsme autonomní a snižujeme uhlíkovou stopu naší činnosti.
- Etické a místní : V každé fázi naší...