... (viz TABULKA 1). TEPLOTA Optimální 55-60 °C. Oba enzymatické komponenty jsou deaktivovány v pivu během fermentace a pasterizace (viz TABULKA 2). EFEKT pH Optimální pH mezi 5,0 a 6,0. MNOŽSTVÍ 1 až 5 litrů MAXIFERM na 1 tunu suroviny. APLIKACE MAXIFERM může být přidán na začátku rmutování. MAXIFERM může být také přidán do fermentoru. AKTIVITA 2000 PU/g a 2000 MU/g. DOSTUPNOST Tekutá forma v...
Portfolio (49)
Belgie, Bruxelles
...Organické certifikované pyré z aceroly je získáváno z zralých plodů podle nejpřísnějších standardů pěstování; zpracováváno pomocí vysoce technologických metod; a podrobeno procesu pasterizace. Neobsahuje přidaný cukr, barviva ani konzervanty. Bez cizích látek. Výhody: * Antioxidantní aktivita (vysoký ORAC) * Prevence chřipky a nachlazení. * Posiluje imunitní systém * Atletická vytrvalost * Antifungální * Astringent na pleť (krém) Běžné použití: potraviny a nápoje, energetické a sportovní nápoje, šťávy, jogurty, dezerty, želé a výživové doplňky v farmaceutickém průmyslu nebo v kosmetice.
Portfolio (23)
Belgie, Beringen
...Německo - Nealkoholické - Euro Pale Lager - Osvěžující nealkoholické pivo, které je plně fermentováno, takže není potřeba pasterizace. Má křupavou, čerstvou chuť, která jistě uhasí vaši žízeň. Plně zralé, aby uzamklo tu charakteristickou chuť Bitburger, Drive je také nízkokalorické!
Portfolio (189)
Belgie, Nivelles
... samozřejmě stále přítomen. Příklad: příjem mléka a jeho pasterizace se stále provádí v Ardenách, ve Vielsamu. Protože jedno z tajemství chuti našich sýrů je vědomá volba místní a autentické produkce v ardennském prostředí, které podporuje pohodu mléčných koz vybraných ChèvrArdennes, což je klíč k výrobě lepšího mléka... A tedy lahodného sýra! Výroba ChèvrArdennes má evropskou certifikaci BRC. Její...
Populární země pro tento vyhledávací výraz