...Sušicí tunel se používá k odstranění zbytkové vody na vnějších površích lahví nebo nádob po operaci plnění nebo pasterizace. Hlavní konstrukční vlastnosti: - Lineární dopravník pro lahve z nerezové oceli, s nastavitelnými okraji - Konstrukce zcela z nerezové oceli, umístěná na výškově nastavitelných podpěrách - Horní kryt turbín foukání z nerezové oceli s akustickými panely - Úplně otevíratelné...
Celá řada sklenic WECK ® a jejich příslušenství (gumy, nerezové spony, víčka, úchyty na sklenice, domácí sterilizátory atd.) je k dispozici ve Španělsku u autorizovaného distributora MCM EMBALAJES. Značka sklenic s klipsy WECK ® je také zastoupena v Itálii, Chorvatsku a Slovinsku.
S více než 100 lety zkušeností si WECK ®, vynálezce konzervovací sklenice, vybudoval silnou pověst evropského lídra v...
... nerezové oceli AISI 316L, jsou upevněny na konstrukci z nerezové oceli AISI 304 a zajištěny bočními táhly pro práci při maximálním tlaku 22 barů.
Trubková zastávka, vyrobená z nerezové oceli AISI 304L, umožňuje dosáhnout požadovaných jednotek pasterizace pro maximální hodinovou kapacitu pasterizátoru.
...Sušicí tunel se používá v potravinářském a nápojovém průmyslu k odstranění zbytkové vody na vnějších površích lahví nebo sklenic po procesu plnění nebo pasterizace, s produkcí od 3000 do 12000 b/h.
... nejrozšířenější aplikací zařízení na rádiové frekvence Stalam.
Stalam vyvinul inovativní aplikace technologie RF, zejména v potravinářském sektoru, kde byly poprvé na průmyslové úrovni realizovány procesy jako rychlé rozmrazování ryb, masa, zeleniny a dalších surovin nebo polotovarů, pasterizace a sterilizace balených pevných potravin nebo tekutých produktů v tubách, dezinfekce a sanitace sypkých...
Sfoggiatech je společnost zaměřená na výrobu strojů a průmyslových nástrojů pro výrobu mléka a jeho derivátů, vína a nápojů, oleje, chemických a kosmetických produktů. Společnost navrhuje a realizuje kompletní klíčové projekty, jako jsou vinařství, mlékárny, mlékárny, pivovary, sladovny, sirupárny a další. Mezi prováděné procesy patří skladování, pasterizace, filtrace, mikrofiltrace...
Více než desetileté zkušenosti v oblasti potravinářského průmyslu, řešení v oblastech 1) porážka ovcí, prasat a skotu 2) mlékárenský průmysl 3) konzervárenský agro-potravinářský průmysl (od příjmu surovin, zpracování, pasterizace, skladování, uchovávání, balení) 4) potravinářský průmysl v oblasti akvakultury, chovu, čištění korýšů, měkkýšů, humrů, malé, střední a velké zařízení, glazovací stroje...