... jsou sušené plody, které mohou být:
nastrouhané nebo mixované: v prášku ochutí pokrm z ryb nebo omáčku.
rozlámané na kousky a přidávané přímo do vašich příprav.
infuzované do masa v šťávě nebo omáčce, jako je kuře nebo telecí.
K tomu můžete do plodu propíchnout dírky špičkou nože nebo jehlou. Tekutina při vaření se postupně vsakuje do citrusového plodu a tím šíří jeho vůni do celého pokrmu.
Sáček: 5 kg
Sáček: 15 kg...
EUROVOLAILLES: velkoobchod s drůbeží a zvěřinou v Rungis. Zvěřina: srna, jelen, divočák a daněk. Malá zvěř: kachna divoká, zajíc, bažant. Speciality: drůbež na omáčce, grilovaná drůbež, farmářská drůbež a kusy Label Rouge, farmářské kuřata z celé Francie, perličky, kachní prsa, kachny, holubi, pečeně (grilovaná pečeně a vařená pečeně). EUROVOLAILLES je také selátko a jeho porcování.
EUROVOLAILLES...
...Tato směs koření provoní vaše kuřata, ať už jsou celá nebo na kousky. Zvýrazní jejich chuť, zejména když maso potřete trochou olivového oleje před marinováním nebo posypáním.
VÝHODY
Bohaté na libové bílkoviny a nízkotučné, kuřecí bílé maso je ideální, zejména pro růst svalů. Je málo kalorické a obsahuje několik vitamínů. V kombinaci s výhodami naší směsi koření je to slib lahodného stravování a sdílené radosti.
DENETHYSE je společnost, která nabízí řadu produktů vyvinutých k boji proti koronaviru - Covid19, ať už se jedná o osobní ochranu, balení infekčních produktů, čištění a dezinfekci, čištění vzduchu, označování a signalizaci...
DENETHYSE vám také nabízí celou řadu ekologických a udržitelných produktů: recyklovaných, biosurovinových, biologicky rozložitelných, kompostovatelných, rozpustných a znovu ...
...Delikátní směs soli a koření, která zvýrazní všechny ryby, bílé maso, dušenou zeleninu atd....
Tato směs je dokonale vyvážená, aby vám usnadnila přípravu vašich krátkých vývarů! Snadný krok pro vždy úspěšný, voňavý a rafinovaný krátký vývar! Používá se k ochucení vaření ve vodě: ryby, hovězí polévka, kuře v hrnci, měkkýši, zeleninové vývary.
...Terroir: Hlinito-písečný půdní typ na břidlicích
Situace: Vysoký layon
Vinifikace
Alkoholová fermentace a zrání probíhá v sudech po dobu jednoho roku.
Degustace při teplotě mezi 10 a 12 °C
Oko: Žlutá
Nos: Ovocný, kompot, meruňky
Ústa: Aroma žlutého ovoce a tóny kandovaného ovoce
Potenciál zrání: 5 let
Vyváženost: Suché
Doporučení k jídlu a vínu: Ryby na omáčce,
svatojakubské mušle, bílé maso a zralé sýry.
Lopatka na americký způsob, langusta se smetanou a kuře na bílé omáčce.
Řez: Dvojitý Guyot
Nadmořská výška: 100 až 120 m...
...Ponořte sýr Mont d'Or stále v jeho krabici do studené vody na patnáct minut.
· Udělejte otvor o průměru několika centimetrů ve středu sýra až k jeho kůře.
· Další metoda: obalte krabici Mont d'Or plátnem hliníkové fólie poté, co jste vyhloubili otvor ve středu.
· V obou případech nalijte suché bílé víno z Jury do otvoru.