...Paprika, běžně nazývaná "sladká paprika", je koření pocházející z papriky, sušené a mleté na jemný prášek.
Její jasně červená barva a obvykle velmi mírná pálivost z ní činí vyhledávanou ingredienci používanou v mnoha kuchyních, zejména v Maghrebu, Portugalsku a v zemích jihovýchodní Evropy.
Je to překvapivé koření s mnoha vlastnostmi, které dokonce používali v medicíně Aztékové a Mayové...
...Varianta: Habanero
Původ: Papriky pocházejí ze Střední a Jižní Ameriky, ale dnes se pěstují v mnoha regionech světa. Naše papriky jsou pěstovány v Senegalu.
Popis: Paprika je malý plod kuželovitého nebo kulatého tvaru, často používaný jako koření pro přidání chuti a pálivosti do pokrmů. Papriky se mohou lišit velikostí, barvou a intenzitou chuti, od sladké po velmi pálivou.
...Pálivápaprika Habanero Žlutá nebo Habanero Yellow patří do skupiny paprik druhu Capsicum chinense, která pochází z Texasu ve Spojených státech a je jednou z nejpálivějších na světě; ve skutečnosti může dosáhnout až 300000 USD. Díky specifické chuti této odrůdy, silné pálivosti a kráse rostliny byla exportována po celém světě, kde se pěstuje i na malých terasách v soukromých domech, protože je rostlina odolná a snadno se pěstuje.
...ČERVENÝ PAPRIKA ZNAČKY PURE RUNGIS
AMS European je specialistou na vysoce kvalitní červenou papriku v Rungis. AMS European je dodavatelem luxusní červené papriky v Rungis, velkoobchod s červenou paprikou značky RUNGIS PURE, pěstovanou s dokonalostí.
...Pálivápaprika je malá červená paprika s pikantní, mírně hořkou a velmi aromatickou chutí.
Použití pálivé papriky v kuchyni:
Dobře se hodí také k bazalce, seně, fenu, hřebíčku, zázvoru, česneku, koriandru, kmínu, majoránce, petrželce, tymiánu, skořici a cibuli.
Okořeňuje a jemně zvýrazňuje olivové oleje, polévky, omáčky, zeleninové přílohy, červené maso, drůbež a ryby…
Přínosy pálivé papriky:
Bohatá na vitamíny C a A, kyselinu listovou, draslík a vitamín E.
Lokální producent známého chili papričky Piment d'Espelette AOP v Ainhoa, francouzský Baskicko. Segida byla oceněna různými cenami za vynikající kvalitu produktů v práškové formě a pyré. Piment d'Espelette je jediným kořením ve Francii, které je chráněno značkou AOP, je také nazýváno purpurovým zlatem, vysoce kvalitní mírně pálivá paprika s bohatou aromatickou chutí a krásnou červenooranžovou barv...
... s charakterem, která spojuje pálivost a aromatické vlastnosti.
Pálivápaprika z Amazonie může být použita celá, například v omáčce, než je odstraněna, nebo může být rozdrcena a zcela začleněna do vašich příprav.
...Pyré z papriky s hladkou texturou, jak jej nabízíme, se stává vzácným, protože vyžaduje pečlivou přípravu k odstranění mnoha semínek.
A přesto, jaká lahůdka pro milovníky pikantních chutí!
Je to tradiční řemeslná výroba vytvořená výhradně pro Seneafood.
Pyré z papriky extra silné, 100% přírodní, bez barviv a konzervantů v souladu s platnou legislativou.
Ingredience: Čerstvá paprika 97%, olej 1%, ocet 1%, sůl 1%
Dominantní chuť: silně pálivá
Textura: Hladká bez semínek
Doporučení k podávání: Doprovází slané pokrmy...
...Sůl z Roussillon
"Exotická"
kompozice: Sůl z Středozemního moře (Gruissan), Massalé a pálivápaprika.
Sůl z Roussillon vyráběná ručně.
Tato přírodní sůl je skutečnou potravinou se všemi svými stopovými prvky, zooplanktonem a fytoplanktonem, a na rozdíl od běžných solí není jen jednoduchým zvýrazňovačem chuti.
Tato sůl neobsahuje žádné přísady, žádné odebrání.
Skleněná nádoba 140g...
...V KUCHYNI: Dávkovat s mírou... Pokud máte rádi pikantní, přidávejte na začátku vaření, pokud chcete jen mírně pikantní, přidejte na konci vaření. Používá se s masem, rybami, omáčkami, zeleninovými pokrmy...
POZITIVNÍ ÚČINKY
Pálivápaprika stimuluje trávení, zejména trávení tuků, a zmírňuje bolesti. Používejte ji rozumně, abyste si užili její chuťové výhody!
...Pálivápaprika Habanero, také nazývaná Antilská, je silná paprika s velmi ovocnými tóny.
Vybrali jsme si, že během vaření přidáme pouze vodu a ocet pro její konzervaci, abychom co nejvíce zachovali její chutě.
Tato pyré se používá například na dušenou zeleninu nebo na pizzu.
Ingredience: čerstvá paprika Habanero (původ Nizozemsko), voda, ocet
100 ml
10 000 (Scovilleova stupnice)...
... používáme techniku mletí na kamenných mlýnech. Tato metoda, spojená s italským know-how, umožňuje vytvářet vynikající těstoviny, které se suší pomalu, aby se zachovaly jejich nutriční výhody.
Nabízíme přírodní těstoviny s nebo bez vajec, ochucené více než 20 různými příchutěmi (rajče, bazalka, pálivápaprika, mrkev…). Nabízíme čerstvé těstoviny na objednávku a suché těstoviny, dostupné v 9...