Ricotta je vedlejším produktem, který se získává z syrovátky zbylé po výrobě sýra.
Aby se získala jemnější a delikátnější ricotta, je syrovátka obohac...
Ricotta je vedlejším produktem, který se získává z syrovátky zbylé po výrobě sýra.
Aby se získala jemnější a delikátnější ricotta, je syrovátka oboha...
Ricotta je vedlejší produkt, který se získává z syrovátky zbylé po výrobě sýra.
Aby se získala jemnější a delikátnější ricotta, je syrovátka obohacen...
Ricotta je vedlejším produktem, který se získává z syrovátky zbylé po výrobě sýra.
Aby se získala jemnější a delikátnější ricotta, je syrovátka obohac...
Naše Ricotta Sarda, produkt s výjimečnou bionutriční hodnotou a chutí. Získává se z opětovného zpracování syrovátky z výroby ovčích sýrů a suší se na ...
Na konci zpracování sýra se z biologického syrovátky vyrábí bio ricotta.
Stejně jako u ostatních ricott se syrovátka obohacuje o čerstvé bio mléko, kt...
Iberský sýr je sýr z lisované hmoty vyrobený z kombinace tří druhů mléka (kravské, ovčí a kozí). Je to nejpopulárnější sýr ve Španělsku a podle poměrů...
Ricotta z buvolího mléka je měkký sýr připravený z syrovátky z výroby buvolí mozzarelly. Konzistence je měkká a zrnitá, ale nikdy písčitá. Vůně buvolí...
Ricotta di Bufala Campana je součástí historie a tradice mlékárenského sektoru, symbolem našeho zemědělství a dědictví typičnosti, které území jižní I...
Cacioricotta je zrající sýr s polotvrdou konzistencí, ve tvaru válce, typický pro sýrařskou tradici Apulie. V apulijské kuchyni se tento produkt obvyk...