...Kapsle „De Roccis“ na kávu, kompatibilní s přístroji „Nespresso“, vznikly pečlivým výběrem vysoce kvalitních káv z Jižní Ameriky, Indie a Afriky, které byly praženy k dokonalosti. Výsledkem je De Roccis INTENSO: espresso s bohatou a krémovou chutí.
Zemědělská firma Martini Silvia (Noccioleria Martini) sídlí v Pimonte, v Monchiero v oblasti Langhe. Hlavním produktem jsou certifikované lískové ořechy Piemonte IGP. Firma se zabývá přímou transformací lískových ořechů. Produkty získané z transformace zahrnují: Pečené lískové ořechy Polotovary pro cukrárny a zmrzlinárny (mouka z lískových ořechů, drcené ořechy, pasta z lískových ořechů) Pomazánky...
... Baldaiassa jsou praženy denně s průměrnou úrovní pražení, která dodává plodu nezaměnitelnou vyváženou a intenzivní vůni. Aby se uchoval a zůstal nezměněn v průběhu času, jsou baleny vakuově do 24 hodin od zpracování.
Doba trvanlivosti 12 měsíců.
...Pít espresso Morola Limited Edition znamená zažít jedinečný smyslový zážitek.
7 může být chápáno jako číslo dokonalosti, ve skutečnosti jsme se však rozhodli použít 7 jednorodinných káv, které jsou praženy jednotlivě, protože během let výběru nejlepších surovin a nekonečných senzorických testů s ochutnáváním a vyplňováním nespočetných hodnotících karet jsme zjistili, že 7 představuje nejlepší...
...Míchaná směs vysoké kvality, výsledkem stoletých zkušeností.
Nejlepší původy kávy jsou praženy odděleně a poté smíchány podle starobylých receptů, aby byla zajištěna vyvážená a stálá kvalita.
Inovativní balení je vybaveno speciálním jednosměrným ventilem s vysokým tlakem, který brání úniku přírodních aromat čerstvě pražené kávy, což zajišťuje delší uchování zrn v jejich původní atmosféře.
Směs tak zachovává své cenné organoleptické vlastnosti a při otevření nabízí vynikající výsledek v šálku s vynikající stálostí výnosu.
Výroba oleje z kulatých lískových oříšků z Langhe, plně vyrobeného v Itálii. Nová řemeslná firma ve fázi startupu, podporovaná kanceláří pro nové podniky z provincie Asti. Množství, cena a balení budou dohodnuty s kupujícími, aby nově vznikající firma mohla stanovit správný bod zvratu. Produkt neporovnatelné italské excelence, může být požadován jak pražený, tak syrový.
... mletých na kameni, čerstvé a suché bio těstoviny
- Zpracováno v našem BioLaboratoři, v Podere Le Casacce
- malé cizrny z Chianti
- malé pestré čočky
- špalda a perlový ječmen
- pražený ječmen na dřevě
- loupaný proso
- mouky z obilovin a luštěnin mleté na kameni
- vločky z obilovin
- toskánské polévky
- Turistické ubytování: v Sieně v Bioagriturismu Vigliano v našich 2 usedlostech v Sieně: Podere Cartaio a Podere Poggio al Sole
- Turistické ubytování ve Florencii: Villa Panzano. Přímý prodej v prodejně firmy, Podere Le Casacce
- Pro naše hosty: jídla z našich bio produktů.
Nakupujeme zelenou kávu z nejlepších plantáží na světě. Naše zelená káva pochází z Brazílie, Kolumbie, Hondurasu, Guatemaly a Etiopie. Pražení probíhá v naší řemeslné společnosti. Naše směsi jsou praženy horkým vzduchem a chlazeny tradičním způsobem. Vyrábíme řadu Bar v zrnech o hmotnosti 1 kg, 500 g a 250 g. Máme řadu kapslí kompatibilních s kávovary Nespr, bio papírové pody a kompatibilní kapsle piont. Také vyrábíme privátní značky. Almicaffe - italské řemeslné espresso.