...Kakaovémáslo je přírodní tuk extrahovaný z kakaových bobů, především z odrůd Theobroma cacao, které se široce pěstují v Africe. Africké kakaovémáslo je zvlášť ceněno pro svou kvalitu, čistotu a jedinečné vlastnosti, které se využívají v potravinářském, kosmetickém a farmaceutickém průmyslu.
...Kakaovémáslo (Theobroma cacao)
INCI: Theobroma cacao seed butter
Kakaovémáslo je světle žlutý tuk, který se extrahuje z kakaových bobů a používá se k výrobě čokolády, stejně jako některých kosmetických a farmaceutických produktů. Kakaovémáslo má chuť a vůni kakaa.
Kakaovémáslo obsahuje přírodní antioxidanty a je bohaté na vitamin E. Kakaovémáslo zklidňuje a hydratuje pleť, pomáhá zpomalit...
...Tato kniha zdůrazňuje důležitost zdravé rovnováhy mezi Omega-3 a Omega-6 mastnými kyselinami. Nabízí podrobné informace o zdrojích těchto mastných kyselin a o tom, jak přispívají k celkovému zdraví. Tato kniha je cenným průvodcem pro každého, kdo chce optimalizovat svou stravu a více se dozvědět o roli mastných kyselin v těle. Je to nezbytnost pro jedince, kteří dbají na zdraví a chtějí rozšířit své znalosti.
... ostrovech tradičním způsobem.
Tato rozmarná orchidej nabízí krásný květinový hrozen. Oplodnění provádějí ženy ručně za úsvitu. Dobrá pracovnice „vdává“ 1000 až 1500 vanilkových květů denně. Během sklizně se sbírá lusk po lusu, přesně na úroveň „technické zralosti“, těsně před
ČOKOLÁDA S SLADIDLY kakaové boby, kakaovémáslo, sladidla inositol, erythritol, ribóza, kolagen, oktanová kyselina (kokosové...
...S Mycryo kakaovým máslem v prášku Barry 550g bude temperování čokolády snadnější než kdy jindy! Vaše čokoládové odlitky budou dokonale lesklé, bez jakýchkoli obtíží.
Kakaovémáslo Mycryo Barry je vzácný a jedinečný tuk ve formě prášku, obsahující 100 % kakaového másla, jehož složení je zcela přírodní a rostlinné.
Temperování čokolády znamená předkrystalizaci kakaového másla v čokoládě. To...
...Brutální kakaovémáslo vyrobené tradičním způsobem v Burkina Faso.
Jeho vlastnosti jsou:
- změkčuje a zjemňuje pleť
- udržuje pleť v dobrém stavu
- pomáhá předcházet negativním účinkům vnějších faktorů na pleť
Bohaté na olejové, stearové a palmitové mastné kyseliny. Pevný tuk, silná vůně kakaa, béžová barva. Rozpustné v alkoholu nebo v teplých olejích, nerozpustné ve vodě.
Přírodní kakaové...
...Mýdlo s mandlovým olejem, obohacené o macerát z měsíčku
Parfémové tóny:
Hmotnost: 100g
Upozornění na použití
Nedoporučuje se používat u těhotných žen a dětí mladších 3 let.
Složení
Složení: Olivový olej*, voda, glycerin, mandlový olej*, kokosový olej*, surové bambucké máslo*, kakaovémáslo*, macerát z měsíčku*, mica, oxid titaničitý, parfém.
*Složky pocházející z ekologického zemědělství...
... rafinovaný bílý cukr ze své stravy.
Netto hmotnost: 50 g.
Brutto hmotnost: 85 g.
Doba trvanlivosti: 12 měsíců
Podmínky skladování: Skladujte při teplotě 18 ± 3 °C a relativní vlhkosti maximálně 75 %. Po otevření skladujte
Nutriční hodnota na 100 g: bílkoviny - 8,1 g, tuky - 41,8 g, sacharidy - 39,9 g
Energetická hodnota na 100 g produktu (kcal / kJ): 540 kcal (2360 kJ)
Složení: kakaová hmota, kokosový cukr, kakaovémáslo. Produkt obsahuje: celkový suchý kakaový zbytek - 70 %, tuk-fr
Bio: Ne
Syrové: Ne
Bezlepkové: Ano
Veganské: Ano...
... textury a ingredience s jemnou čokoládou Milka z alpského mléka.
Pralinky: Pralinky Milka nabízejí širokou škálu zpráv a formátů, které vytvářejí emocionální a každodenní spojení s přáteli a blízkými a "řekněte to s Milkou."
Ingredience: Cukr, kakaovémáslo, sušené odstředěné mléko, kakaová hmota, syrovátkový prášek (mléko), mléčný tuk, emulgátor (sojový lecitin), pasta z lískových oříšků, přírodní aroma, kakaové sušiny minimálně 30 %, mléčné sušiny minimálně 18 %...