... injekce) je k dispozici pouze ve formě prášku, včetně stabilizace solanky. Na základě univerzálního základního koření je TenderFox® také k dispozici v aroma variantách Pečené, UzenéaUzené šunky aVařené šunky a v příchutích drůbež, vepřové a hovězí. V kombinaci s TopFox® suchým kořením může být TenderFox® dále použit mnoha jinými způsoby, např. v příchutích jehněčí, bylinky, chili nebo kouř. TenderFox® vám poskytuje optimální hodnotu v kombinaci s vynikající chutí – jedinečné řešení.
Výhody v kostce:
Flexibilní zvýšení hodnoty
Jednoduché použití...
...Ideální pro komerční prostředí na výrobu masa
Mincer FW-N 32/98 Heavy Duty Commercial Mincer mletí syrové, vařené nebo uzenémaso. Dokonce i mramorované maso – v teplé nebo studené formě – slanina, vnitřnosti, kůže a zelenina mohou být mleté.
Pro nás mletí znamená komutaci nebo kontrolované zpracování masa místo jeho rozmačkání. Mincer FW-N 32/98 Heavy Duty Commercial Mincer produkuje volné a...
...Tradičně vyráběná vysoce proteinová svačina, bohatý a chutný Biltong marinovaný podle našeho receptu s autentickými jihoafrickými bylinkami a kořením, které se předávají z generace na generaci.
...Uzené vepřové maso z bukového dřeva dodává bohatství této pikantní delikatesě. Chutná skvěle vařenéa pečené, s kysaným zelím nebo jako ingredience do polévky.
...SCHEPERS je již tři čtvrtě století renomovaným výrobcem kvalitních uzenin, specializujícím se na solené auzené charcuterie té nejvyšší kvality. Naším absolutním vrcholem je filet d'Anvers extra, hovězí uzenémaso. Všechny naše produkty jsou prosyceny řemeslnou zručností a vášní. Staré tradiční recepty jsou zde kombinovány s čerstvými surovinami a nejmodernějšími výrobními metodami a prostředky...
Jepro je maloobchodní a velkoobchodní podnik specializující se na masné výrobky, občerstvení a různé mražené produkty. Jepro je výrobcem masných výrobků (krájené maso, masové přípravy avařené masné výrobky), grilovacích a zakázkových produktů.
... hospodářská zvířata
Ryby, mořské plody a šneci, konzervovaní
Mouka a semolina
Přísady do potravin a nápojů
Potraviny, předvařené a gurmánské
Mražené a hluboce mražené potraviny
Ovoce v sirupu a džemy
Ovoce, sušené
Zmrzlina a sorbety
Import-export - potraviny a zemědělství
Šťávy, ovocné a zeleninové
Lihoviny a destiláty
MasoMaso, konzervované
MasoMaso, vařenéauzené
Minerální voda
Různé produkty...
Willbert vyrábí již více než 20 let řemeslné masné výrobky pod názvem „De Bourgondische Hoeve“. De Bourgondische Hoeve nabízí šunky a casselerrib, vařené výrobky, játra, hlavy, masové rolády a rolády, uzenéa solené masné výrobky a slaninu.
Schots nabízí široký sortiment vysoce kvalitních řemeslných masných výrobků. Produkty vyráběné společností Schots lze rozdělit do 3 kategorií: vařené klobásy, paštiky a syrové solené nebo uzené masné výrobky. Všechny tyto produkty jsou distribuovány prostřednictvím specializovaných velkoobchodů. Výroba se z 60 % skládá z privátních značek. Schots exportuje do Nizozemska, Francie, Německa...
Jsme producent masa v uzavřeném cyklu. Máme farmy prasat, jatka a závody na zpracování masa. Náš portfoliový obsahuje polotovary, surové sušené, vařené, uzené, syrové solené, mražené a chlazené vepřové, telecí, hovězí a buvolí maso.
Vleeswaren De Baets je firma se dvěma hlavními činnostmi:
- výroba jemných uzenin jako jsou různé druhy salámu, vařené uzeniny a paštiky.
- řeznictví specializující se na čerstvé uzeniny a vlastní výrobu.
* Druhy salámu
Jemné uzeniny, venkovní klobása, salám bez česneku, salám s česnekem, kopenhager, bloende nebo boulogne…
* Vařené uzeniny
Hespenová klobása, telecí klobása, houbová klobása, obědová klobása…
* Paštiky
Pomazánková paštika, venkovní paštika, sezónní paštika…
* Slané výrobky
Solená slanina, uzená slanina, kýta, filet d’anvers…...
...Luka, se sídlem ve Vilvoorde, je výrobcem a dodavatelem masných výrobků, specializujícím se na vařené šunky. Naše nabídka zahrnuje také emulzní produkty (např. vařené klobásy, masové chleby, ...) a zrající produkty (např. slanina, pancetta, filet d'Anvers).
Jsme výrobcem uzenin vyráběných tradičním způsobem, což znamená, že jsou uzené bukovým dřevem, vařené v kotli a solené. Naše klobásy obsahují minimálně 90 % vepřového masa.