... se konzumuje jako zelenina, a to jak teplé, tak studené. Dobré vlastnosti rajčete se koncentrují sušením a zpracováním na kousky, granule nebo prášek. Tyto mohou být přidány do mnoha pokrmů.
Aplikace sušených rajčatových granulí:
sušené rajčatové granule mají bohatší, hlubší rajčatovou chuť než čerstvá rajčata a poskytují umami explozi, když se vmíchají do omáček na těstoviny, polévek, dušených pokrmů, dipů, zálivek a pomazánek. Jsou také vynikající pečené v chlebu a bagelích.
...K vylepšení zeleniny, polévek, omáček, salátů, ryb, drůbeže a masových pokrmů. Také vhodné jako stolní koření. Složení: mořská sůl s protispékavým prostředkem E536, květy chrpy tříbarevné. Velikost: cca 46mm x 140mm
Číslo artiklu: 0702152gm80
Velikost: cca 46mm x 140mm
Množství / obsah: 80 g...
... linky. Dávkované množství plnicích míst je nezávisle a plynule nastavitelné.
Výhody:
- Úspora pracovních sil
- Malé prostorové nároky
- Rychlá a snadná integrace
- Dávkované množství plynule nastavitelné
- Vysoká přesnost dávkování
- Dávkovací rozsah: 3 - 50 ml...
...{"Anwendung":"I když se název kajenský pepř již dlouho ustálil, patří kajenský pepř do rodiny chilli. Dlouhá, špičatá luska se suší a mletí i se semeny a přepážkami. Tyto části rostliny obsahují velké množství \"pálivého\" kapsaicinu, takže kajenský prášek je opravdu ostrý. Ideální pro dochucení dušených pokrmů, polévek, rýžových jídel, omáček a polévek. Na stupnici pálivosti od 1 do 10 dosahuje...
...Podle chuti a množství pokrmu stačí už jen špetka masového extraktu.
Hovězí výtažek byl vynalezen německým chemikem Justusem von Liebigem (1803-1873), aby využil přebytek masa v Uruguayi a Argentině. Justus von Liebig vyvinul postup, který umožnil získat extrakt z nevyužitého svalového masa, ve kterém zůstaly zachovány nejcennější živiny.
Liebigův masový extrakt je dnes tajným tipem profesionálních i domácích kuchařů. Někteří...
...Lepší než zahušťovadlo! Tento exot budeš ve své kuchyni milovat! Naše guarová mouka se získává ze semene guarové fazole a je jednou z nejoblíbenějších nízkosacharidových mouk. Protože velmi silně váže tekutiny, potřebuješ jen malé množství k zahuštění svých domácích omáček, polévek nebo džemů. A: Zahušťuje tvé pokrmy i bez vaření, takže se v jídle zachová co nejvíce živin. Naše guarová mouka se...