...Nativní pšeničný škrob je purifikovaný, nemodifikovaný a přírodní produkt získaný z rostlin. Pšenice je nejprve vyčištěna, oloupána a mleta, poté je zpracována pomocí vody k oddělení škrobu.
Produkt se prezentuje ve formě jemného bílého prášku s neutrální vůní a chutí.
...Nativní tapiokový škrob je škrob extrahovaný z kořenů tapioky bez jakýchkoli chemických úprav nebo modifikací. Tento přírodní škrob má bílou barvu a jemnou strukturu. Používá se jako zahušťovadlo, stabilizátor a zlepšovač textury v potravinářském průmyslu. Často ho najdete v různých potravinách, jako jsou polévky, omáčky, dezerty a dokonce i v kosmetice, kde zlepšuje konzistenci a trvanlivost produktů.
Barva: Bílá
Balení: Papírový pytel 25kg Velký pytel 700kg Velký pytel 1000kg
Množství: 5 000kg - 48 000kg
Konzistence: Prášek...
Na Naturell AB jsme udělali ekologické potraviny standardem. Věříme ve svět, kde jsou 100 % ekologické potraviny normou. Jako specialisté na ekologické potraviny nabízíme produkty vysoké kvality. Tak jsme se pomalu, ale jistě stali vedoucí společností v oblasti ekologických potravin. Ale děláme mnohem víc než jen prodej ekologických zdravých potravin ve velkém. Máme pouze 100 % ekologické produkty...
...Meelunie je dodavatelem zemědělských surovin a nabízí tapiokový škrob v rámci své kategorie potravinářských produktů. Tapioková mouka je škrobová a vláknitá potravinářská mouka získaná z kořenů manioku po mokrém a suchém mletí. Používá se při výrobě široké škály produktů, včetně pekařských výrobků (sušenky), plněných a extrudovaných snacků, polévek, omáček, šťáv, pudinků a náplní do koláčů, pudinkových prášků a mléčných dezertů, zpracovaného masa atd. Také se používá v různých aplikacích v papírenském průmyslu. Je to bílý prášek s neutrální chutí.
...Sortiment nabízených škrobů pochází z kukuřice, tapioky, rýže a pšenice a může být nativní, předgelatinizovaný a modifikovaný. Kromě toho máme k dispozici mouky, bramborové vločky a rýžovou mouku.
...
Mogulský škrob (formovací práškový škrob)
Rýžový škrob
Sorbit krystalický a prášek
Sorbitová roztok 70% C a NC
Škroby, nativní, z hrášku, brambor, kukuřice, rýže, tapioky a pšenice – také předgelovatelný a studeně rozpustný.
Škroby, modifikované pro všechny důležité aplikace na bázi brambor, kukuřice, voskové kukuřice
Škroby, horko- a/nebo studeně rozpustné
Tapiokový škrob
Suché glukózy, DE hodnoty 20 – 47
Vital pšeničný lepek (gluten)
Voskový kukuřičný škrob
Pšeničný škrobový prášek, pšeničný gelový škrob...
...Škrob je základní produkt, který vzniká během procesu fotosyntézy rostlin. Bramborový škrob obsahuje vysoké množství nativního škrobu. Nativní bramborový škrob je strukturálně složen z větších granulí ve srovnání s jinými typy škrobu. Je zvláště používán ve výrobě potravin, jako jsou pekárenské výrobky, polévky, hotová jídla, výroba sahlepu, výroba chleba a v mnoha dalších potravinách. Není preferován pro použití v dezertech, protože může ovlivnit požadovanou chuť produktu.
...nativní nebo modifikovaný, s a bez E-čísla
-Maizová nebo pšeničná škrob
-nativní nebo modifikovaný, s a bez E-čísla
-v baleních po 20-25 kg - PE pytlích nebo papírových pytlích
-na euro nebo průmyslových jednorázových paletách
-také jako sypký / hromadný materiál v silozavě
-certifikované zboží - non GMO - Halal a Košer...
...Škrob je nejčastěji se vyskytující zásobou sacharidů v rostlinách.
Nachází se především v obilovinách, jako je pšeničný, kukuřičný a bramborový škrob. Škrob se v rostlinách vytváří fotosyntézou.
Naše nabídka zahrnuje
bramborový škrobnativní
kukuřičný škrobnativní
pšeničný škrob...
...Bramborové škroby KMC lze široce využít jako zahušťovadla nebo pojiva, jako strukturovací činidla, separační nebo protispékací pomůcky.
Všechny škroby KMC jsou bez alergenů a GMO a jsou vhodné pro veganské produkty. Portfolio zahrnuje nativní škroby, čistě označené škroby bez E-čísla a modifikované škroby.
...
Splňují požadavky modelu „Průmysl 4.0“
PRODUKTY
CLEVER 3000
Kuchyň na škrob v kontinuálním režimu (starch jet cooker) pro papírny.
Zpětná vazba kontroly koncentrace.
PROPER
Kuchyň na škrob (starch kitchen).
Výroba lepidel a lepidel na bázi škrobu pro vlnitou lepenku, s kontrolou viskozity.
Exkluzivní technologie pro větší využití recyklovaných vod.
SHELF
Kuchyň na nativníškrob v kontinuálním režimu...