Itálie, San Stino Di Livenza
...Tento šumivé víno se svými charakteristikami představuje ducha a tradici území, ze kterého pochází. Správné vystavení, příznivé klima a péče věnovaná nejprve ve vinici a poté ve sklepě, dávají vysokou úroveň konečného výsledku, s typickými aromaty. Barva je slámově žlutá, s jemnou a trvalou perlovou strukturou a brilantní pěnou. Odrůda hroznů: Glera Typologie: Šumivé víno...
Portfolio (43)
... šťavnaté víno, které reprezentuje prestiž našich vín z Bordeaux. VINIFIKACE Tradiční v nerezových tancích. ODRŮDY Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon DEGUSTACE Tmavě granátová barva s leskem. Ovocná vůně s tóny černého rybízu, ostružin a višní. Kulatá, vyvážená a dlouhá chuť s vyzrálými a teplými tříslovinami. POUŽITÍ S JÍDLEM A VÍNEM Doporučuje se podávat s hovězím faux-filet, vepřovým pečeně s švestkami nebo s vyzrálým sýrem. 18°C. OCENĚNÍ 2012: Bronzová medaile IWC 2013...
Portfolio (96)
Slovinsko, Ljubljana
... měsíců v lahvích. Potenciál zrání: 2018 - 2028. Charakteristika: Barva je hluboká rubínová. Buket nabízí jak mladistvé, tak zralé tóny. Vůně zralého tmavého červeného a černého ovoce a čokolády s nádechem dřeva. Víno je v ústech suché s sametovou texturou a flexibilními tříslovinami. Velmi intenzivní a ovocný charakter, ale stále cítíte elegantní svěžest. Doporučené pokrmy: Dobré k steakům, terině z divočiny nebo pečené kachně. Také se hodí k těstovinám, risottu a zralým sýrům. Teplota podávání: 14 - 16° C.
Portfolio (10)
Francie, Saint Cannat
... 36 měsíců před lahvováním.\n\nDÉGUSTATION\nHluboká granátová barva. Komplexní vůně s tóny lékořice a kandovaných třešní. Přetrvávající v ústech, přítomné třísloviny, silné. Velmi příjemné k pití již nyní, ale může zrát ještě jeden nebo dva roky.\nSkvěle se hodí k evropské kuchyni: červené maso, zvěřina, dušená jídla (daubes), pečené fíky s medem a červeným vínem, silné sýry (jako Livarot, Pont-l’Évêque...)."}...
Portfolio (46)
Portugalsko, Ponte Da Barca
...Cena: 16,99 € (včetně zákonné sazby DPH) Název: Vinho Verde DOC Ročník: 2017 Alkohol: 13 % obj. Popis: Má světle žlutou barvu, s aroma citrusových plodů a jemnými tóny koření… které nás přenášejí do vzdálených krajů… vanilka a skořice… Jedná se o komplexní víno, s dobrou strukturou v ústech, vytrvalé a velmi příjemné na degustaci. Harmonizace: Vynikající k pokrmům z bílého masa, jako je kuře a kachna, pečené rybě a intenzivním sýrům. Mělo by se podávat při teplotě mezi 10 a 12 °C.
Portfolio (3)
Francie, Saint-Vérand
... Blancs je ideálním doplňkem k aperitivům nebo jednoduše grilované rybě. jednoduše grilované rybě nebo pečené telecí s olivami. Aromata a chutě: Tento Crémant de Bourgogne má světle zlatou barvu s jemnými bublinkami. s tóny citrusových plodů. Citron a limeta dominují a přinášejí krásnou svěžest na patře. svěžest na patře. Mineralita poskytovaná odrůdami hroznů pěstovanými v jílovito-vápencové půdě, dává tomuto vínu solidní komplexnost, která osloví ty, kteří rádi objevují nové věci.
Portfolio (18)
...Oceněno na degustaci přidělení Sigilů Bratrstva SaintEtienne Bílé víno s bohatou, opulentní a plnou chutí, s vynikající sametovostí. Miluje dobré jídlo, šťavnaté pečeně, foie gras a představuje vysoce kvalitní aperitiv. Odrůdy: 100% Pinot gris Srážky: 550 mm/rok Věk: 25 let Zrání: 8 až 9 měsíců ve stoletých sudech Alkohol: 13,00% Cukr: 13,4 g/L Celková kyselost: 2,97 Teplota podávání: 10°C Potenciál zrání: 8 let...
Portfolio (36)
Španělsko, Granada
... bylinkové nuance připomínající podrost.","Color":"Barva: Tmavě granátová, téměř tmavá, cihlový okraj s fialovými akcenty, lesklá a jasná, vysoká vrstva s velkou strukturou.","Maridajes aconsejados":"Doporučené párování: Vhodné pro tradiční dušená jídla (guláše, polévky), pečeně z masa a tučných ryb. Posiluje chutě uzenin, paštik a zralých sýrů.","Sabor":"Chuť: Intenzivní v ústech, silná a s elegantním nádechem jemné čokolády. Poměrně sladké a příjemné třísloviny, s náznaky lékořice. Dlouhé a vytrvalé.","Temperatura recomendada de consumo":"Doporučená teplota konzumace: 17℃"}...
Portfolio (5)
Francie, Parnac
...Kruhy a strukturované Cahors Intenzivní a jemně vyvážené. Hluboká, zářivě červená barva, velmi aromatické (ostružiny, humus...), s dobře vyváženými tříslovinami a krásným závěrečným dojmem v ústech. Podávejte dekantované (nebo otevřené několik hodin předem) při teplotě kolem 15-16°. Navrhované pokrmy: pečené drůbeží, grilované maso, ryby v červeném víně. Ocenění: • Stříbrná medaile na Concours Mondial de Bruxelles 2013.
Portfolio (4)
...Intenzivní, ovocné, nízkokyselinové bílé víno z odrůdy Piwi Cabernet blanc Popis: Intenzivní, ovocné, nízkokyselinové · nová bílá odrůda z rodiny Cabernet. Oceněno zlatem na Mezinárodní soutěži PIWI vín 2021. Doporučení k jídlu: Pečené obří krevety s olivovým olejem, čerstvý petrželový hovězí jazyk se zelenou omáčkou. Uzený pstruh nebo pstruh na másle. Zeleninový quiche. Vinifikace: 24 hodin macerace, šetrně lisováno, spontánně fermentováno v dubovém sudu, 12 měsíců zrálo na kvasnicích, biologická kyselina, plněno pouze s jednou filtrací.
Portfolio (9)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play