Výroba vysoce kvalitních masných a uzenářských výrobků. Soukromé a firemní catering. Prodej masných a uzenářských výrobků a delikates, denně se měnící obědové menu, čerstvé saláty, dárkové koše.
Salaisons de l’Adour se primárně zabývá zpracováním a zráním jambonu z Bayonne a výjimečného jambonu z černého prasete. Získáváním kvalitních surovin a inspirováním se tradičními baskickými a bigourdanskými metodami, Salaisons de l’Adour zaručuje vysokou kvalitu a prestiž svých produktů. Ve spolupráci s místními chovateli a schválenou porcovnou mají Salaisons de l’Adour výhodu v nabídce bio jambonu z Bayonne, což je přírodní produkt, jehož výroba respektuje naše životní prostředí.
Masořeznictví s regionálním zaměřením. Výroba vogtlandských a saských klobás a masných výrobků a jejich distribuce prostřednictvím maloobchodu a online obchodu s klobásami.
Zpracovatelský závod na maso pro všechny druhy jatečných zvířat.
Dodavatel uzenin s více než 250 druhy uzenin.
Exkluzivní dodavatel pro BESH (Zemědělská výrobní společnost Schwäbisch Hall) v Berlíně a Braniborsku.
BIO certifikováno.
Denně čerstvé vnitřnosti.
Služby pro gastronomii.
Doprava vlastními termovozidly.
Výroba Kasseler.
Výroba a dodávka nejlepších sendvičových talířů s našimi vlastními pomazánkami, tramezzini, plněné pečivo, petit fours pro vaše firemní akce, večírky a oslavy v oblasti Korutany.