Francie, Charvieu Chavagneux
Francie, Laissac
...Bez dusičnanů, bez konzervantů, tento salám je vyroben pouze ze 3 ingrediencí: vepřového masa, soli z Guérande a pepře z Kampotu (jediný pepř na světě s IGP, pepř z Kampotu pochází z Kambodže). Ruční výroba v naší uzenářské dílně v Laissacu, v Aveyronu, vám tento sušený salám nabídne esenci svých aromat po dvou měsících strávených v našich sušárnách. Tento salám je salám bez dusičnanů a pravý...
Portfolio (29)
Francie, Saint-Bris-Le-Vineux
... rovnováhu, stejně jako osvěžující minerálnost. POUŽITÍ PŘI JÍDLE Podávejte při 13°C s zeleninovou terinou, talířem mořských plodů, grilovaným filetem z rudého rybího masa na fenu, kachnou na kari nebo s výběrem sýrů. Region: Mâconnais Odrůda: Chardonnay – průměrný věk vinic 50 let...
Portfolio (60)
Francie, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...JEDINEČNÝ KUS Velká dřevěná prkénka na maso z olivového dřeva s rukojetí. Ruční výroba, s drážkou po celém obvodu pro šťávu z masa. Kus přírodního olivového dřeva, nelakovaný. Rozměry : Délka 85cm Šířka 38-24cm +/- tloušťka 2cm Hmotnost 4.4kg Jedná se o jedinečný kus, odpovídající předloženým fotografiím. Při prezentaci tohoto produktu na našich trzích neváhejte nás kontaktovat, pokud si jej chcete rezervovat. Tel 06 13 10 19 38...
Portfolio (198)
Francie, Castelnaudary
...Klasické kastrólové jídlo, jedna porce 100% domácí výroba Ingredience: Fazole lingot, kachní maso, klobása z čistého vepřového masa, vepřové maso s kůží, omáčka: cibule, česnek, rajče, sůl, pepř, bylinky, barviva: karamel, STOPY SÍRANŮ. Minimální hmotnost: 650 g. 12,50 € za porci. HMOTNOST: 21 kg...
Portfolio (37)
Francie, Auros
...Sušená klobása bez laktózy a bez lepku. Přírodní střívko s popelovou květinou. Tradiční řemeslná výroba, domácí. Stejná masa jako pro klobásu z Pyrenejí, s ještě chutnějšími aromaty díky užšímu střívku. Dělá radost při večerních aperitivech.
Portfolio (31)
Francie, Saint Clement Des Levees
...recyklaci atd. Naše činnost: výroba výrobků z drátěného materiálu. Kovové kontejnery pro skladování masa. Kovové kontejnery pro přepravce. Výrobce ocelových POS displejů. Kovové manipulační koše. Skládací, stohovatelné, rackovatelné kovové kontejnery. Potravinářská certifikace protikorozního povlaku. Výrobce na míru vyrobených kovových kontejnerů, drátěných kontejnerů, kontejnerů pro plastiku a...
Portfolio (50)
Francie, Gué-D'hossus
...zemědělci, pizzerie, firmy na zpracování masa a uzení... Také se zabýváme obchodováním s kmeny určenými především pro továrny, ale naším hlavním oborem je výroba a prodej baleného dřeva připraveného k dalšímu prodeji. Dodáváme po celé Francii, Belgii, Švýcarsku a Nizozemsku v plných kamionech. Máme vlastní kamiony pro dodávky a také spolupracujeme s dopravci, což nám umožňuje být flexibilní a nabízet...
Portfolio (24)
Francie, Evreux
... přes 100 kg. - Konstrukce z nerezové oceli Aisi 304L 10/18, naše stroje jsou navrženy tak, aby odolaly intenzivnímu používání, a žáruvzdorné cihly. - Motor standardně třífázový, zapojený na jednofázový s kondenzátorem pro 230V. - Také vyrábíme upravené přívěsy a úpravy Food Trucků, ideálně na novém vozidle (certifikace profesionálního karosáře), s homologací a získáním registračního osvědčení VASP MAGASIN. - Výroba do 4/5 týdnů po bankovním převodu. M.RODRIGUES...
Francie, Aiguilhe
... masa, jehněčí (černá rasa z Velay), telecí z Velay a Forez, fin gras z Mézenc, vepřové z Haute-Loire. Telecí hlava, vepřové nohy, maouche lozérienne, auvergnatský hrnec, kuře v hrnci, telecí blanquette. Řada tradičních francouzských omáček, omáčka gribiche, omáčka meurette, omáčka ravigote, zelená omáčka, omáčka madeira, omáčka à la diable, aioli. Řada pestos s bylinkami, pesto z medvědího česneku, pesto z kopřivy. Sosse, omáčka, produkt z Francie, tradiční francouzská kuchyně vařená šéfkuchařem. Práce na zakázku.
Francie, Nanterre
... (řezání a vykosťování, klasifikace kusů, výroba mletého masa, výroba klobás), - Kontrola vína (laboratorní analýza hroznů, moštu a hotového vína). Analytické přístroje vyvinuté společností FOSS zvyšují rentabilitu a kvalitu produktů a efektivitu výroby. S pomocí těchto uživatelsky přívětivých a přesných přístrojů naši zákazníci šetří čas v procesu výroby, efektivněji využívají suroviny, vyrábějí vysoce kvalitní produkty a optimalizují bezpečnost potravin.
Francie, Annecy-Le-Vieux
Eurofood trading je obchodník s vybavením pro potravinářský průmysl: průmysl masa, sýra, čokolády, cukrářství, konzervárny a pekařství. Můžeme poskytnout nové a použité zařízení od následujících značek: MULTIVAC, TREIF, SOLLICH, HANDTMANN, RISCO, Wolfking CFS, SEYDELMANN, BONGARD, LUTETIA, LOISELET VMI…...
Návrh a výroba speciálních strojů - Precizní obrábění - Obrábění s číslicovým řízením - Automatizace, automaty - Návrh a realizace speciálních strojů a řezacích nástrojů - Sestavování komponentů - Výrobce balicích strojů a strojů na balení - Linka na balení masa - Výrobce lisovacích nástrojů - Automatizace obráběcích strojů -...
Francie, Rungis Cedex
PRODAL je na trhu Národního zájmu (MIN) v Rungis již více než 30 let. Specializuje se na import masa a vnitřností, PRODAL je odborníkem na porcování, zpracování a prodej. Její řezníci pracují s vnitřnostmi tradičním způsobem a tím vyhovují nejrůznějším požadavkům. Výroba: naši řezníci se specializují na výrobu zpracovaných produktů, jako jsou rolované a svázané telecí hlavy, onglet PAD...
Francie, Rungis
Společnost di spé ré se nachází v Rungis. Nabízíme regionální uzeniny jako je foie gras, čerstvé produkty, míchané saláty, losos... Vždy jsme byli zaměřeni na objevování nejlepších produktů z našich francouzských a zahraničních provincií. Společnost, velkoobchod s uzeninami, byla založena v roce 1975 a na MIN v Rungis se usadila již v roce 1978. Speciality zahrnují především regionální uzeniny, foie gras, lososa Label Rouge, čerstvé produkty a také míchané saláty. Gastronomie: Výroba regionálních a zahraničních specialit. Tel.: 01 46 87 33 00.
Francie, Lavigerie
Zemědělská exploatace nacházející se ve Francii, v srdci Auvergne, na úpatí Puy Mary Zapsaná v HVE (Vysoká environmentální hodnota) Produkcí hovězího masa plemen Aubrac a Salers: telata + krávy na maso Prodej živých zvířat nebo čerstvých jatečných těl Možnost halal porážky...
Salaisons de l’Adour se primárně zabývá zpracováním a zráním jambonu z Bayonne a výjimečného jambonu z černého prasete. Získáváním kvalitních surovin a inspirováním se tradičními baskickými a bigourdanskými metodami, Salaisons de l’Adour zaručuje vysokou kvalitu a prestiž svých produktů. Ve spolupráci s místními chovateli a schválenou porcovnou mají Salaisons de l’Adour výhodu v nabídce bio jambonu z Bayonne, což je přírodní produkt, jehož výroba respektuje naše životní prostředí.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play