Sicilian Goodness, mladá a dynamická sicilská společnost, se zabývá výrobou pod značkou Sicilian Goodness a obchodem s typickými sicilskými produkty pro maloobchodníky a soukromé zákazníky. Produkty jsou exportovány a přítomny na různých evropských trzích.
Pro více informací nás můžete kontaktovat a požádat o cenovou nabídku zasláním e-mailu na info@siciliangoodness.com nebo alternativně navštivt...
... informace, které potřebujete k pochopení biologického výrobního systému, předpisy, které jsou jeho základem, a metody, které umožňují kontrolu. To vám umožňuje pochopit mechanismy a zaručuje výrobní systém charakterizovaný vysokým stupněm udržitelnosti a welfare zvířat. Naše výrobamasa je založena na linii v potravinářském průmyslu, což je soubor všech subjektů a kroků, které přispívají k výrobě, zpracování, distribuci a marketingu našeho masa.
...Tlaková plnička pro
kousky masa v vláknitých střívkách, fibram atd. a/nebo elastické sítě
a kolagen až do průměru 170 mm
Tlaková plnička pro kousky masa
v vláknitých střívkách, fibram atd. a/nebo elastické sítě a kolagen
až do průměru 170 mm.
Používá kulaté, oválné, čtvercové a obdélníkové formy.
Standardní plnicí komora o rozměrech 500 mm;
Speciální stroje s komorami o rozměrech 700, 800, 1.000 mm.
Pneumatický nebo elektropneumatický provoz s PLC
Model: IF 5600
Použití: Střívko/síť/kolagen/síť
Rozměry: 325x70x150 (V) cm
Výroba až: 1,5...
...MOTOR: HP 1,5
400V 50Hz třífázový otáčky 1380
230V 50Hz jednofázový otáčky 1380
ROZMĚRY: 625x310x h440
HMOTNOST: Kg 25 třífázový / Kg 26 jednofázový
OLEJOVÝ REDUKTOR
OTÁČKY ŠROUBU 210
PLATFORMA A NOŽE NEREZOVÁ OCEL
NEREZOVÉ NÁDOBY
NEREZOVÝ STRUHADLO
PŘEVRÁCENÍ SMĚRU
HODINOVÁ VÝROBA MLETÍ MASA: Kg 240
Hotel nebo restaurace, které musí zpracovávat velké množství masa a sýrů, se nemohou obejít bez tohoto kombinovaného stroje s ventilovaným motorem a robustním vzhledem, jak naznačuje jeho hmotnost.
Dostupné v luxusní verzi s ústím, šnekem, ovládacím kolečkem z leštěné nerezové oceli.
...LASKA: SGROSSATRICE A DISCHI DI TAGLIO GFS-620
Stroj navržený pro drcení bloků zmraženého masa až do -28 °C, až do rozměru 600 x 380 mm – výroba až 10 000 kg/hod.
Stroj je kompletně vyroben z nerezové oceli, masivní konstrukce, všechny materiály v kontaktu s zpracovávaným produktem jsou vyrobeny z nerezové oceli.
... uzení masa a uzenin, potravinářské stroje jako jsou hnětače pro cukrářský průmysl, pro pekárny a pro potravinářský průmysl obecně, zařízení a vybavení pro vaření pro potravinářský a konzervárenský průmysl, vybavení pro krmiva pro zvířata. Velati srl Tecnologie Alimentari působí na mezinárodní úrovni.
... práci uživatele, přičemž udržuje efektivní dokonalý řez zboží; talíř namontovaný na kuličkových ložiscích má výjimečnou kluznost a umožňuje řezání těžkých uzenin, pečeně, sýrů, ryb, tvrdého masa a dalšího. I když je to malý stroj, má výhody a přesnost konstrukce větších kráječů. Jeho technické parametry jsou jednofázový motor vl 115-220 240 hz 50/60 hp 0.25, průměr čepele je mm 220, otáčky čepele jsou 300 za minutu. Pro více informací nás sledujte na facebooku na stránce: "FAC - Fabbrica Affettatrici Cavaria".
... zvýšila a trh se stal velmi širokým a neustále se rozšiřujícím, zůstaly naučené postupy předávané po generace stejné.
Zpracování masa probíhalo v malé budově, kde byla pozornost zaměřena především na výrobek, tedy salám Mugnano. Tento typ uzeniny měl a má jako zvláštnost výběr masa, způsob zpracování a použití "kresponového střívka".
Od 60. let, s otevřením nové budovy, se zintenzivňuje výrobní a...
Výroba nožů a čepelí pro potravinářský sektor. Naše nástroje se používají při zpracování a transformaci masa, zeleniny, ovoce a balení. Jsme schopni vyrobit nástroje podle specifických požadavků zákazníka. Kromě prodeje zajišťujeme poprodejní servis s nabídkou ostření nástrojů. Výroba kostních pilových kroužků - čepelí pro pilu na maso - pásových čepelí M42 pro kovy.
AMB Food Tech se specializuje na stroje na zpracování masa. Mletí masa je jejím hlavním produktem, ale výroba zahrnuje také pily na kosti, hnětače, plničky, kráječe, hamburgerovače až po profesionální vybavení pro gastronomii. Kompletní řada strojů na zpracování masa, která nabízí nejlepší výkon spojený s kouzlem italského produktu. Stroj pro každou potřebu, od nejjednodušších zpracování malé řemeslné výroby až po velké produkce na průmyslové úrovni.
Společnost Barbieri Enzo se zabývá výrobou a zráním šunky a je členem Konsorcia Prosciutto di Parma. Barbieri Enzo sídlí v Langhiranu v provincii Parma na adrese Case Schianchi 8.
Mezi činnosti patří:
výroba šunky
zrání šunky
balení šunky
prodej šunky
dodávka šunky
uzenářství
šunkárny...
Risco se specializuje na dodávky strojů a systémů pro potravinářský průmysl, zejména pro zpracování masa. Produkce Risco zahrnuje širokou škálu vakuových plniček pro klobásy a uzeniny, plničky s úplným vakuem pro šunku, zrající produkty a mortadellu, přípravné linky jako jsou mlýnky na maso a hnětače, systémy pro mleté maso v miskách, formovací systémy pro burgery a masové kuličky, systémy pro...
... Corto“ a v prodejně na venkově, kterou spravuje společnost, a to v oblasti hovězího masa a mléčných výrobků; nejoriginálnější produkcí je jogurt, získaný přímou fermentací mléka, a med z Amiaty. Firemní mise je zaměřena na valorizaci distribuce kvalitních potravin, s prioritou pro toskanské produkty, které jsou certifikovatelné a zaručitelné ve fázi výroby – distribuce, v podstatě projekt „krátkého řetězce“. Výroba a výběr...
... chutí. Mražené produkty/Frozen food. Dále vyrábíme čerstvé produkty, které nejsou mražené, jako je Brik Mandlové mléko bez cholesterolu, bez laktózy, bez lepku, připravené k pití; klasická vína a vína ochucená mandlemi, sicilská D.O.C. vysoké kvality, sušenky, mandlové těsto, Babà v rumovém nálevu v balení pro GDO, oplatky na cannoli a profiteroles, Frutta martorana, marcipán, truflové mandle atd. Hotová jídla v jednoporcích a plechových formách. Pokrmy na bázi ryb a masa. Výroba s certifikací Halal, veganská a bezlepková. Exportujeme do různých částí světa.
Hlavní italský výrobce certifikované mortadelly IGP.
Exkluzivní výroba a certifikovaná kvalita pravé mortadelly vyrobené podle receptu tradiční bologneské - Certifikace VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS Mortadella bez lepku. Značky: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Export po celém světě.
Certifikát HQC, shodný s Halal, výroba, přeprava a skladování farmaceutických produktů, potravin a kosmetických výrobků, kosmetiky a potravin a potravinových doplňků v Itálii. Certifikace HQC Halal je uznávána po celém světě. Zde je, jak lze bezpečně certifikovat jídlo jako Halal: Halal certifikační orgán HQC nabízí certifikaci Halal například pro řeznictví, zpracování masa, mléčné výrobky...
...Společnost se nachází v Bortigali v lokalitě "Tancas De Mesu" a má mnohaleté zkušenosti v oboru. Výroba kvalitního masa je hlavním klíčem k dosaženému úspěchu; kromě toho ...
Porážka, dělení, zpracování a balení hovězího, vepřového, ovčího a koňského masa
Vývoj a výroba masných výrobků z hovězího, vepřového, ovčího masa a výrobků na bázi hovězího a vepřového masa
Obchodování s drůbežím a zvěřinou...