... vlastnosti, zejména v obsahu Omega 3, a nabízí jemnější a subtilnější chuť.
Tento produkt lze použít na kostky nebo podle vašich přání, například na bliny, do salátu, nebo jednoduše s citronovou šťávou a koprem. (dostupné ve 2 hmotnostech: 100g nebo 200g)
Doba trvanlivosti: 3 týdny po zabalení.
Reference: PTTRUFTSA100
Složení: Filet z pstruha, sůl
Chov: Pstruh z Dordogne
Druh: pstruh duhový (Oncorhynchus mykiss)
Skladování: 3 týdny po zabalení, chladnička 0 až 4°C
Hmotnost: 200g...
...Tento malý sklenička na vodu s dekorací vinné révy z Alsaska se líbí všem generacím! Tradiční hořčice z Alsaska se cení jak pro svou jemnost, tak pro svou jemnou a krémovou texturu. Spojte ji se svými každodenními pokrmy pro kreativní vaření. Sladká hořčice z Alsaska se hodí jak k rybám, tak k bílému masu.
Ingredience: Voda, hořčičná semena, ocet, sůl, koření, přírodní aroma, konzervant: bisulfid sodný.
... měsíců).
ingredience
Plnotučné kravské mléko, smetana, sůl, syřidlo. Bez konzervantů.
Výborná s rajčaty a extra panenským olivovým olejem, s čerstvými houbami, s klobásami nebo s různými kombinacemi při přípravě teplých pokrmů.
... méně produktů než tradičnísůl.
*VÝHODY Preventivní (trvalý účinek 48H až 72H), kurativní až do -51°C (sůl 7°C a 5°C při vysoké vlhkosti), nezanechává zbytky ani bělavé skvrny, nepoškozuje podlahy, beton a kovové povrchy. Zabraňuje nehodám, uklouznutí a pádům. Bezpečný pro faunu a flóru.
*METODA POUŽITÍ Rozprostřete produkt ručně nebo pomocí rozmetadla, abyste ušetřili.
Reference: ABS-GRENEI/25KG
Hmotnost: 25 KG
Preventivní ošetření: 5 až 10 gr/m2.
Kurativní ošetření: -Námraza 20 gr/m2, Led 60 gr/m2, Sníh 60 až 80 gr/m2, Tlačený sníh 80 až 100 gr/m2.
...Produkt z Baskicka
Ingredience: játra, hrdlo a sádlo vepřového masa, rehydratované hříbky 4%, vejce, cibule, sůl, dextróza, aroma, pepř, česnek, zvýrazňovače chuti mononátriumglutamát a disodný inosinát, paprika. Vepřové maso pochází z Francie.
Pâté s hříbky je tradiční recept z našich venkovských oblastí. Můžete ho také podávat inspirováni "banderillas" z pâté s hříbky, guindillas a pimientos del piquillo z Navarry. Objevte autenticitu pâté s charakterem, vonící hříbky.
Podávejte pâté s hříbky jako předkrm nebo na aperitiv. Dobrou chuť! ))...
... výrobní metoda je zachována, aby byla zajištěna stálá kvalita.
ean13:0016027491066
upc:016027491066
Hmotnost psa:5 Kg max
Na objednávku:Sýr
Analytické složky:Hrubý protein 65,0%/ Hrubé tuky 9,5%
Kravské mléko:vedlejší mléčné produkty; mořská sůl
Úroveň žvýkání:Úroveň 1 - Malý žvýkač...
...Pouze základní ingredience pro tento tradiční portugalský recept: Treska, cibule, olivový olej a sůl pouze pro konzervaci a zvýraznění chuti ryby. Opravdový, velmi jednoduchý recept na tresku po portugalsku.
Konzerva velmi vysoké kvality, která dobře zachovává chuť a strukturu ryby.
Podává se na plátku opékaného chleba, případně potřené stroužkem česneku a sklenicí bílého vína.
Ref COLI-008
Skladem / Okamžitá expedice
Bezpečná platba kartou nebo PayPal
Doručení do 4 dnů v Evropě od 9,90 €
Výměna nebo vrácení do 30 dnů...
...Špenát*(55%), brambory*, Salers* **AOP (mléko z nepasterizovaného kravského mléka* **, sůl, mléčné a zrající kultury)(15%), voda, slunečnicový olej*, sůl, rýžová mouka*, česnek*, bílý pepř*.
*Ingredience pocházející z ekologického zemědělství - Alergen
Doporučení k použití
Ideální na namazání na plátky žitného chleba nebo na tradiční bagetu. Můžete také obohatit své chlebíčky o další ingredience...
...Nejedná se o šunku s dlouhou zráním: ale o to nejlepší z naší práce. Výrobní proces je tradiční, ale už na začátku je výběr stehen zvláštní, masa mají různé kvality a větší množství tuku, aby umožnila dlouhé zrání. Po dobu tří týdnů šunky absorbují sůl v chladné (od +1 do +4 stupňů) a vlhké (80%) komoře, poté po dobu tří měsíců odpočívají a pomalu se suší. Nyní přichází na řadu mořský vzduch...
...Pokud by Senegal byl zpíván, madd by byl refrén s kyselými tóny.
Nazývá se zaban (v bambara nebo dioula), malombo (v povodí Konga), maad (ve wolof) a dělá radost ženám jednomyslně.
Receptura je záměrně neutrální, mírně sladká pro uchování, nebo ji můžete dochutit podle svých přání.
Ingredience Madd (Zaban, saba senegalansis) 50%, cukr 45%, voda 4%, sůl 1%
Konfitura z madd je tradiční...
...Olivový olej vyšší kategorie získaný přímo z oliv a výhradně mechanickými postupy. Z oliv sklizených a zpracovaných v Evropské unii.
„Potravina tradiční středomořské kuchyně, vhodná pro všechny kulinářské použití, která respektuje rovnováhu pokrmů.“
Formáty lahví
1L / 750 ml / 500 ml / 250 ml / Plechovka 5 L...
...Listy bio citronové saturejky jsou sušené a jemně nasekané, aby vznikly vločky, které uvolňují své intenzivní a kořeněné aroma do vašich pokrmů. Citronová saturejka, která patří mezi tradiční bylinky Provence, má jedinečnou vůni, která kombinuje citrusové a kořeněné tóny. Její mírně pálivá chuť z ní činí vynikající náhradu za pepř a sůl.
Vločky citronové saturejky jsou univerzální a mohou být...
...100% gurmánské a 100% ekologické lízátka! 20 lízátek s karamelem: čerstvé mléko (53%), cukr, glukózový sirup, sůl 20 lízátek s více ovocem: citron, malina, grenadina, grapefruit a broskev. Tradiční receptura od roku 1924, zaručené chvíle potěšení! Vyrobeno v Corrèze.
...Oliva mojo picón patří do odrůdy oliv verdial. V Olivách El Cortijo jsme se snažili co nejvíce zachovat tradiční recepturu kanárského mojo picón. Proto jsme k našim olivám, kromě základních ingrediencí jako jsou voda, sůl a bílý vinný ocet, přidali:
- Stroužky česneku
- Pálivé papričky
- Kmín
- Sladkou papriku
- Pálivou papriku
- Extra panenský olivový olej...
...olivový olej a sůl
Čistá hmotnost: 125 g
Hmotnost po scedění: 65 g
NUTRIČNÍ INFORMACE: (Na 100 g sceděného produktu)
ENERGETICKÁ HODNOTA: 217 kcal (908 kJ)
TUKY: 13 g
SACHARIDY: < 1 g
BÍLKOVINY: 25 g
SŮL: 13 g
SKU: RR-140-1...
...Palačinka z pohankové mouky se může konzumovat studená k snídani jako náhrada chleba, ale také srolovaná jako "zdravý sendvič" plněná zeleným salátem, čerstvou zeleninou, tuňákem nebo kousky kuřete.
Tradiční palačinka z regionu Poher, v Centrálním Finistère
Průměr: přibližně 40 cm
Ingredience: mléko, pohanková mouka (55%), pšeničná mouka, vejce, sójová mouka bez GMO, slunečnicový olej, sůl
Díky...
...co vaše pokrmy vylepší. Naše koření jsou pečlivě vybírána a splňují nejvyšší standardy kvality.
- Krmivo pro koně: Pod značkou Hippoforte nabízíme jednotlivé byliny a bylinkové směsi, které jsou speciálně přizpůsobeny potřebám koní. Naše produkty podporují zdraví a vitalitu zvířat, od dýchacích cest přes trávení až po péči o srst.
Od našeho založení kombinujeme tradiční znalosti s...
Il Falegname je společnost z Abruzza, kterou v roce 1995 založili Katia a Alessandro Martella. Díky našim dlouholetým zkušenostem jsme lídrem ve výrobě kuchyní a nábytku na míru, které spojují tradiční řemeslné zpracování s inovacemi italského designu. Nabízíme řešení na míru, která odpovídají specifickým potřebám našich zákazníků a zaručují řemeslnou kvalitu, praktičnost a jedinečný styl...
Společnost Água-mãe, Lda, založená v roce 2008, se plně věnuje výrobě a obchodování s tradičníní mořskou solí a květovou solí.
Produkujeme tradiční mořskou sůl a květovou sůl, jednoduchou nebo s různými směsmi aromatických bylin v různých obalech. Také balíme naši sůl pro značky našich zákazníků. Máme kapacitu výroby a balení solných produktů a květové soli podle požadavků, které nám jsou kladeny, za předpokladu, že je dodržena původní provenience soli a květové soli.
Rodinná firma, která již 3 generace vyrábí sůl tradičním způsobem ve svých zařízeních v Salinas de Oro, malé vesnici v Navarre. Ekologická sůl vyrobená ručně z pramenité vody. Výroba a distribuce různých typů soli: Tradičnísůl, Minerální sůl, Sůl ve vločkách, Květ soli, Tekutá sůl.
...ELIVA CRETE je společnost se sídlem v Chanii na Krétě. Produkujeme extra panenský olivový olej a bio extra panenský olivový olej. Všechny naše produkty jsou vyráběny na našem pozemku "ELIVA" a na vybraných plochách malých farmářů, stejným způsobem, jakým naši rodiče a prarodiče pečovali o olivovníky a sklízeli je. ELIVA CRETE vám také nabízí vynikající bylinky, tradiční olivy, tymiánový med a mořskou sůl. Věnujte chvíli času a podívejte se na naše internetové stránky a naši Facebookovou stránku.
...) zachovává kvality čerstvého ovoce v konečném produktu: potravinové vlákniny, mikro a makro prvky, mikro a makro živiny, fytovlivné látky, antioxidanty. Naše produkty mohou konzumovat všechny kategorie spotřebitelů – počínaje šestiměsíčními dětmi a pokračujícími staršími lidmi a těmi, kteří nemohou konzumovat cukr (lidé trpící diabetem) nebo sůl. Naše produkty: Topolovenský švestkový džem, řada ovocných konzerv bez přidaného cukru, konzervantů nebo jakýchkoli typů E aditiv, pečená zeleninová směs.
...nabízející to nejlepší z italských mas prostřednictvím Filiera a Selezione Cillo, kromě mezinárodní vysoce kvalitní selekce. Tradiční uzeniny a krájené výrobky jsou vyráběny s vášní a prvotřídními ingrediencemi, jako je oceněný Marchigianotto. Tyto gastronomické excelence spojují švýcarskou tradici Sabatina s italskou kuchyní a kvalitou vybraných ingrediencí. ocenění italské top jídlo 2022/23/24 klobásy / ocenění pepř a sůl jako nejlepší vařené a vařené v Itálii.
STAROVĚKÉ ŘECKÉ PRODUKTY VE VELKOOBCHODNÍM PRODEJI - Sůl z Mesologgiou, Bio bylinky, Olivový olej, Med, Směsi ze starověkého Řecka, Gurmánské potraviny, Turistické produkty. Objevujeme, zkoumáme a nyní vytváříme autentické produkty s původem ve starověkém Řecku. Naším cílem je shromáždit tradiční a užitečné produkty, které byly zachovány a reprodukovány až do dnešních dnů, pocházející ze...
... kilogramy. Naše společnost zasílá čerstvé houby prostřednictvím kurýrní služby DHL, pečlivě zabalené s ohledem na řetězec čerstvosti. Označené s garancí kvality a původu.
Řada CAVIAREAT – Místo setkání milovníků kaviáru: Naše výběr vysoce kvalitního kaviáru.
Řada UGOLINI – Exkluzivní tradiční italské dobroty: Široká škála 100% italských produktů, pečlivě vybraných na základě jejich kvality a jedinečných vlastností, připravených podle regionální tradice.
Esence Sicílie a typické produkty: Olivy, Olej Nocellara del Belice, Bio med, Víno Dop IGP, Oregano, Kapary, Passito Zibibbo z Pantellerie, Marmelády a džemy, Černý chléb z Castelvetrano, Vastedda Belicina, Pecorino, Martoranská ovoce, Sušená rajčata, Česnek z Nubie, Paté Busiate, Sůl Trapani, Amaro Selinunte. Všechny místní a tradiční produkty s kvalitou a přírodním chutí.
... je přenést duši Španělska, jeho tradici a chuť prostřednictvím nejreprezentativnějších produktů španělské gastronomie: Jamón Ibérico de Guijuelo (Salamanca), Extra panenský olivový olej z Jaénu, červené víno ze Španělska s označením původu Rioja, Ribera del Duero a Toro, a uzenou sůl ze Sierra Nevady. Alma of Spain je rodinný projekt založený v roce 2014 s nadějí přiblížit zbytek světa duši Španělska, jeho tradici, chuť a kulturu prostřednictvím jedinečné gastronomie.
...ovoce atd. Ve spolupráci s řeckými farmáři a sběrači aromatických / léčivých rostlin. Kombinujeme vášeň a čistotu tradiční ruční práce s přísností a odpovědností vědeckého poznání a dokumentace. Vynikající znalosti chemie mýdla a saponifikace a praktické zkušenosti mnoha let zajišťují vytvoření bezpečného a bezchybného produktu. Unikátní mýdlo a maska/krém s léčivým černým bahnem z Messologhi. Také nejkvalitnější mořská sůl "fleur de sel" z Messologhi solných dolů.