...Sacharóza, také známá jako bílýcukr nebo stolní cukr, se získává z cukrové řepy nebo cukrové třtiny. Je to disacharid, který patří mezi jednoduché sacharidy.
Produkt se nachází ve formě bílých, homogenních, zrnitých krystalů bez hrudek nebo kusů a má charakteristickou sladkou vůni a chuť cukru. Sacharóza je snadno rozpustná ve vodě a může rychle rekristalizovat. Produkt nabízený společností Foodcom nepochází z geneticky modifikovaných rostlin.
...Sirup z agáve je o 30 % sladší než cukr. Na druhou stranu vysoký obsah fruktózy a přítomnost glukózy způsobují, že má nižší glykemický index (15-30 GI) než bílýcukr (sacharóza). Jeho kalorická hodnota je však podobná. V 100 gramech najdeme přibližně 310 kalorií (1 lžíce má asi 50 kalorií). Po konzumaci sirupu se hladina glukózy v krvi nezvýší tolik jako při použití tradičního cukru.
Tento...
...Proponovaný cukr, který máme neustále v prodeji, je vyráběn z cukrové řepy a prochází všemi rafinačními procesy, aby nakonec mohl být na našich stolech.
Vysoce rafinovaný cukr je vhodný pro lidskou spotřebu a pro široké využití v potravinářství a nápojích.
V naší nabídce je pouze cukr třídy 1 - ICUMSA 45.
Balení:
big bag 1000 kg
sáček 50 kg polypropylen,
sáček 25 kg a 50 kg papírový.
...Nabízíme cukr řepkový kategorie 1, kategorie 2.
Certifikovaný. Výroba - Ukrajina.
Balení 25 kg, 50 kg v pytlích.
Dostupné 300 - 500 tun měsíčně.
V případě zájmu vám zašleme všechny podrobnosti týkající se produktů a způsobů spolupráce.