...Lykopin 96 % z extraktu z rajčatového prášku; Lykopin 90 % z extraktu z rajčatového prášku; Rajčatový prášek
Kvalita: pro potraviny, omezené použití
Zpracovávaná rostlinná část: plod
Extrakční činidlo: N-Hexan
Nosná látka: Maltodextrin
Vědecký název: Lycopersicum esculentum
Rajčata jsou bohatá na antioxidanty, jako je lykopin, vitamin C a vitamin A, které nabízejí potenciální zdravotní výhody...
...Původ
Rajče je ovoce, které pochází z rajčatové rostliny (solanum lycopersicum). Rajčata mají svůj původ v Mesoamerice, kde předci Aztéků a Mayů pěstovali malé odrůdy. V roce 1750 byla rajčata stále žluté plody, ale po několika kříženích se stala červenými.
Živiny
Rajčata obsahují velké množství vitamínu C, karotenoidů, vitamínů B1, B2 a B6. Obsahují také minerály draslík, fosfor a hořčík. Rajče...
...Biologická rajčata, latinsky Solanum Lycopersicum, patří do čeledi lilkovitých. Po sklizni jsou biologická rajčata omyta, nakrájena a sušena, aby byla následně zmrazena metodou IQF.
Rajče z ekologického zemědělství: 100%
Celková energie: 85 Kcal 358 kJ
Vláknina: 4,38 g
Bílkoviny: 3,21 g
Sůl: 1,5 g...
... lycopersicum L.) je druh byliny z čeledi lilkovitých, pocházející ze severozápadu Jižní Ameriky, široce pěstované pro svůj plod. Tento termín také označuje tento dužnatý plod. Ačkoli je rajče plně ovocem ve všech svých botanických aspektech, je mylně považováno za zeleninu a konzumuje se převážně jako takové, čerstvé nebo zpracované. Rajče se stalo nezbytnou součástí gastronomie mnoha zemí, zejména v oblasti Středomoří.
Obsahuje alkohol: Ne
Celková hmotnost jednotky (kg hrubá): 1
Hustota: 0.92
Objem jednotky v litrech: 1.086957...