...Tepelný vařič je určen k výrobě sirupu, marmelády, marshmallow a čokoládové polevy.
Je navržen pro přípravu a ohřev různých cukrářských hmot:
- čokoládová poleva;
- sirupy;
- náplně, džemy;
- marshmallow, marmeláda;
- vařené těsto;
- polévky, atd.
Vyrábíme vařiče s objemem až 2000 litrů.
Rámový mixér se stěrkami, odtokový ventil DN40, teplotní senzory pro produkt a teplonosnou látku a tepelná...
...Moderní dávkovací systém s pístem pro tekuté cukrářské hmoty (marmeláda, želé, krémy, soufflé, horká čokoláda atd.) podporuje dávkování teček a dávkování tečkovaných linií. Je navržen pro dávkování nebo nalévání do forem a speciálních prohlubní v produktech z tekutých potravinových hmot. IntelleDrop lze použít jak jako samostatný modul pro plnění forem s marmeládou, zdobení sušenek nebo plnění...
...Profesionální gelové koncentráty potravinářských barev, které se nemigrují, se používají k vytváření efektu vrstev v dezertech (marmeláda, želé, marshmallow atd.). Díky speciální formuli jsou jednotlivé vrstvy udržovány po dlouhou dobu a nemíchají se. Tato potravinářská barva se používá pro základy s obsahem tuku až 50 %. Může být také použita k obohacení pokrmů o různé barvy podle sektoru HoReCa...