Itálie, Moio Della Civitella
...pečlivě vybrané sezónní citrony a italský cukr. Proces vaření ve vakuu: Marmeláda se vaří ve vakuu při 55 stupních, což zachovává organoleptické vlastnosti ovoce a udržuje chuť a živiny nezměněné. Absence aditiv: Bez konzervantů, regulátorů kyselosti nebo barviv, pro autentický a přírodní produkt. Nepřekonatelná chuť: Dokonalá rovnováha mezi sladkostí a jemnou kyselostí, ideální pro zvýraznění chuti čerstvých citronů.
Portfolio (16)
Itálie, Giuliano
Více než čtyřicet let je Di Rosa referenčním bodem v cukrářském průmyslu, nabízejícím širokou škálu produktů, které spojují italské řemeslné umění s vášní pro kvalitu. S více než 200 položkami připravenými k celosvětovému exportu není Di Rosa jen značka, ale záruka excelence a autenticity. Naše společnost nejen distribuuje vysoce kvalitní produkty, ale také se specializuje na vytváření a personali...
Portfolio (129)
Itálie, Capo D'orlando
...protinádorové a antihypertenzní vlastnosti. V KUCHYNI Mango se používá v mnoha receptech, včetně omáček, v některých receptech s krevetami a mořskými plody nebo také jako příloha, v veganském sushi nebo v mangové tortě a také v mnoha dalších dezertních pokrmech. Používá se především jako ovocná šťáva nebo jako bylinkový čaj, v extraktech nebo ve smoothie. Je to také vynikající marmeláda. NUTRIČNÍ INFORMACE Mango má vysokou energetickou hodnotu, skládá se převážně z sacharidů, bílkovin a lipidů.
Portfolio (27)
Itálie, Palagianello
Na základě let zkušeností v oblasti importu, exportu a zprostředkovatelských služeb pro několik společností jsme schopni zajistit a poradit, stejně jako se postarat o téměř všechny potravinářské produkty pro potřeby konkrétního podnikatele nebo soukromé osoby/sektoru. Z tohoto důvodu se Soledòr rozhodl rozdělit celou škálu produktů, které lze zajistit, pouze na některé, z nichž jsou vždy řemeslné ...
Portfolio (9)
Itálie, Monterosso Almo
Produkujeme a zpracováváme ovoce z našeho regionu na extra džemy s minimálním obsahem čistého ovocného pyré od 65 % do 85 %. Pěstujeme především kdoule a zpracováváme je na sušenou sicilskou kdoulovou pastu v skleničkách. Výroba extra ovocných džemů pouze z prvotřídních surovin. Naše výroba probíhá na přímém ohni a především bez přidání vody, pouze ovoce, cukr a citronová šťáva.
Portfolio (1)
Itálie, Messina
La Truscia, mladá a dynamická sicilská firma, má za cíl stát se referenčním bodem pro prodejce a soukromé osoby při hledání typických sicilských řemeslných produktů, které se vyznačují nejvyšší kvalitou výroby a zpracování. La Truscia vznikla z touhy uchovat a udržet sicilské gastronomické tradice a sdílet chutě a vůně této nádherné země. Autenticita a kvalita jsou dominantními a charakteristick...
Portfolio (10)
Storia: Bio Mondo, firma z Furlánie, která byla založena v roce 2012 z potřeby Daniely Faverové nahradit cukr z důvodů zdraví, je realitou, která se zpočátku zabývala sladidly bez kalorií a obchodem s listy stévie; později, po získání správného přehledu o trhu, se rozhodla vstoupit do světa džemů, pomazánek, čokolády, bonbónů, až po zubní pasty, ústní vody a přírodní kosmetiku. Spojovacím bodem vš...
Portfolio (10)
Itálie, S.spirito Di Bari
... papriky, sladkých plodů sbíraných na venkově v údolí Itria, mistrovsky smíchaných s cukrem a podrobených pomalému vaření.","1. MARMELÁDA Z Třešní":"Je to nenahraditelná pochoutka pro přípravu lahodných koláčů nebo k vychutnání na plátku chleba!"}...
Portfolio (7)
Itálie, Laterina Pergine Valdarno
... receptech regionu, tedy na té "venkovské" GASTRONOMII TOSCANY, která se prosadila ve světě. V souladu s ekologickou udržitelností se převážně používají produkty z regionu s nulovým kilometrem. Některé recepty jsou založeny na bioproduktech, jako jsou domácí dezerty, těstoviny a marmeláda z místního ovoce. Nabízíme také výběr vegetariánských pokrmů a na požádání můžeme připravit bezlepkové menu pro...
Itálie, Civitavecchia
... hosté využívat kdykoli během dne; každé ráno se v kuchyni podává snídaně, která je vždy zahrnuta v ceně pokoje: čerstvé máslové croissanty, marmeláda nebo celozrnné pečivo; mléko (živočišné nebo rostlinné), káva, čaj, jogurt, sušenky, různé snacky; typická italská sladká snídaně. Pobyt v Bed & Breakfast Michelangelo je ideálním řešením pro ty, kteří se chystají na trajekty do Sardinie nebo...
Itálie, Scario
...capocollo, guanciale, bio těstoviny, bio víno, olivy, paštika, džemy, marmeláda, mastaccioli, cantucci. Řemeslný med, produkty z špaldy, propolis, medové bonbóny, svatební nugát, olej a mouka z konopí, mouka senatore cappelli, saragolla, špaldové těstoviny, amaro penna, koření, šumivé víno, grappa.
Nektar z borůvek - Medová marmeláda - Houbu...
... pomocí zkoušky nožem: agronom rozřízne pomeranč na polovinu a hodnotí jeho vůni, pevnost, barvu a tloušťku slupky. Poté ho ochutná, ale po částech. Tímto způsobem může posoudit konzistenci slupky segmentů, poměr mezi šťávou a dužninou a samozřejmě chuť. Právě tato pečlivá selekce dělá z Ducezie nejcennější červený pomeranč ze Sicílie. Produkty: Tarocco, Tarocco Gallo, Moro, Sanguinello, Citrony, Mandarinky, Marmeláda z červených pomerančů, Marmeláda z mandarinek, Marmeláda z citronů, Pomerančová limonáda.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play