Itálie, Marmirolo
...PASTAPIU je mouka typu '00' pro výrobu čerstvé těstoviny. Díky své vynikající plasticitě a elasticitě, způsobené vysokým obsahem bílkovin, se PASTAPIU vyznačuje jednotnou strukturou zrna a obsahem popela nižším než 0,45 %, a je tak ideální pro výrobu čerstvé těstoviny, která si dokáže udržet svou barvu po několik dní. PASTAPIU je ideální ingredience pro výrobu tradiční čerstvé těstoviny ve všech jejích nesčetných tvarech a typech, včetně listového těsta, lisované těstoviny, gnocchi, trofie a plněných těstovin jako ravioli, tortellini, agnoli a mnoha dalších.
Portfolio (56)
Slovinsko, Krmelj
Rodina Vidmar je aktivní v pohostinství již více než 45 let. Díky společné vášni pro zdravý životní styl jsme vyvinuli místní, ekologické a veganské těstoviny z různých mouk, které nezpůsobují únavu a "nevaří tvůj bříško". Naším posláním je zvyšování povědomí lidí o zdravém životním stylu prostřednictvím zdravé výživy, zdravých receptů, ekologie a zároveň naplňování přání našich zákazníků. Všech...
Portfolio (31)