Francie, Bertrimoutier
...Francouzská firma specializující se na chov koroptví ve Vosges. Již více než 50 let se tato rodinná firma zaměřuje na pohodu zvířat a kvalitu. Koroptve se rodí, chovají, zabíjejí a zpracovávají v našich vlastních zařízeních. Používáme místní rostlinné krmivo. Naše znalosti spočívají jednak v odbornosti při výběru zvířat a jednak v vynikajících podmínkách chovu. Všechny naše čerstvé/mražené produkty prodáváme ve Francii, Evropě a na export.
Portfolio (68)
Francie, Ploufragan
...Úsilí vynaložené na výrobu vedlo k vytvoření technických specifikací pro zpracování na vařené a čerstvé uzeniny: klobásy, venkovský paštik a šunku. Mezi uznávané firmy, které se pyšní svým uměním, patří Fermiers d’Argoat: BIGARD v Quimperlé (29), TALLEC v Bannalec (29), Jean Stalaven v Hillion (22), Maîtres Jacques v Rennes (35), Charcuterie du Blavet v Kervignac (56), ABC Industries v Peyrolles-en-Provence (13), Bigard Agen (47), Bigard Rognognas (13) a Herta v Illkirch (67).
Odpovídající produkty
Uzenářství
Uzenářství
Další produkty
VEJCE
VEJCE
Portfolio (4)
Francie, Saint Martin Belle Roche
... sirup. Může obsahovat: lískové ořechy, ořechy a vejce. Alergeny pod lupou Mléko, pšenice, sója. Jak správně skladovat, není to složité Régilait Konfitura z mléka se špetkou spéculoos se uchovává 15 měsíců před otevřením a 1 měsíc po otevření, při pokojové teplotě. Po otevření nedávejte do ledničky. Plastová trubka, víčko: vyhazujte s domácím odpadem.
Portfolio (23)
Francie, Cadeilhan
...Sušenka s černým česnekem, lahodná a originální, ideální k sdílení s rodinou nebo přáteli. Receptura vyrobená ručně ve spolupráci s řemeslnou pekárnou Carrément Bon INGREDIENCE Pšeničná mouka*, čerstvé máslo z Isigny*, mletá mandlová mouka*, čerstvá vejce*, černý česnek*(6%), psyllium*, sůl z Noirmoutier. SKLADOVÁNÍ Skladujte při pokojové teplotě a chráněné před světlem. DLC: 3 měsíce. BALENÍ Naše sušenky jsou baleny v celulózovém sáčku zcela na bázi biomateriálů o hmotnosti 70 g. Sáček je kompostovatelný.
Portfolio (9)
Francie, Ploërmel Cedex
...Ekvivalent 22 vajec na kg. Pasterizované celé vejce se používá při přípravě omelet, flanů, genoise, brioche, pečiva... Produkt vyrobený z vajec snesených ve Francii. K dispozici v lahvích o hmotnosti 1 kg, 2 kg nebo 5 kg.
Portfolio (52)
Francie, Lyon
Francie, Paris
...Semolina z tvrdé pšenice bio vysoké kvality, bio mouka z kaštanů AOC z Ardèche (10 %), bio prášek z hříbků (3 %), bio muškátový oříšek. Obsahuje lepek, vejce a stopy sóji. Průměrné nutriční hodnoty na 100 g: ENERGIE - 1462 kJ / 345 kcal PROTEINY - 10,8 g SACHARIDY - 71 g, z toho cukry 2,1 g TUKY - 1,8 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g VLÁKNINA - 3 g SŮL - 0,02 g Ean13: 3701511705336 Reference: TagliatelleBioCepeChataigneFr1...
Portfolio (133)
Francie, Saint Ouen L'aumône
...Určitě si zamilujete své koktejly z mučenky! Mučenka, také nazývaná granadilla, je malá tropická bobule velikosti vejce. Její voňavá dužina obsahuje mnoho malých černých semínek, která jsou velmi dobrým zdrojem vlákniny. Můžete ji vychutnat v salátu s papájou, mangem a ananasem. Skvěle se také kombinuje s pusinkou v dobře známém dezertu pavlova. V slané verzi se ideálně hodí k grilované rybě.
Portfolio (26)
Francie, Biguglia
...Cookies Prisuttu / Tome Stav: Nový Složení: Mouka, čerstvé máslo, korsické lískové ořechy, korsický prisuttu, vejce, prášek do pečiva, korsická tome Obsah: 200 g Původ: Korsika...
Portfolio (68)
Francie, Valréas
...Cesta mezi zemí a mořem, která vznikla spojením guérandské soli s pravými plátky černých lanýžů z Provence, nám tak odhaluje svou plnou aromatickou sílu. Tipy na degustaci: Špetka stačí k vylepšení čerstvé těstoviny, risotta, bílé maso, carpaccio a bude ideální na foie gras a vejce. Používejte pouze na konci přípravy, jakmile je vaření dokončeno.
Portfolio (10)
Francie, Faverolles-Sur-Cher
...Perník s ořechy 250g, Med z oblasti Centre 50%, pšeničná a žitná mouka ze Sologne, voda, ořechy 5%, čerstvá vejce, čerstvé máslo, prášek do pečiva (jedlá soda), sůl z Guérande, koření (hvězdicový anýz, kardamom, skořice, hřebíček). Obsahuje lepek, možné stopy vajec a ořechů. Skladujte na suchém místě chráněném před teplem. Energetické informace na 100g produktu Energie 1376 KJ / 329 Kcal tuky 4.5...
Portfolio (28)
Francie, Castelnaudary
...Vepřové maso, drůbeží játra (kuřecí) 33%, VEJCE, sůl, pepř. Maso pochází z Francie. RADY ŠÉFA: Podávejte čerstvé s chlebem, okurkami a trochou dobrého vína… Objevil jsem tuto paštiku v Soustons, v Landes, u babičky Alberte. Okamžitě jsem se do ní zamiloval! Babička mi laskavě nechala recept na úžasné svačiny mého mládí. Teď je to na vás, abyste ochutnali tento hřích rozkoše!
Portfolio (37)
Francie, Saint Christol De Rodières
...99 % Biologický bílý vinný ocet* - 1 % Aroma Hřib * Produkt pocházející z ekologického zemědělství Bez konzervantů, bez alergenů Nepasterizováno Použijte do zálivek, salátů, čerstvé zeleniny a marinád. Tento bílý balsamický ocet doplní vaše vejce a čerstvou zeleninu. Jeho vyvážená chuť se hodí ke všem vašim teplým nebo studeným pokrmům. Je to ocet a ne vinaigre, protože jeho kyselost je pouze 5,4 %. Tento produkt je také k dispozici v lahvi o objemu 25, v cubech 3-5-10 litrů, v sudu o objemu 220 litrů a v kontejneru na objednávku.
Portfolio (132)
...Tento těstoviny jsou 100% řemeslné! Všechny ingredience jsou čerstvé. Vejce pocházejí od slepic chovaných na volném výběhu a mouka pochází přímo z mlýna v opatství. Aby vyrobili tyto řemeslné těstoviny, mniši z alsaského opatství rozbíjejí mezi 800 a 1000 vajec denně, ručně!
Portfolio (10)
Francie, Flagnac
•ALIGOT EXPRESS je regionální značka, specializující se na mražené pokrmy na bázi Aligotu, typického pokrmu z Aveyronu, a regionální pokrmy. Její výrobní dílna, postavená v roce 2019, se nachází ve Flagnacu, na severu Aveyronu, a zapojuje se do procesu valorizace místního a regionálního zemědělství, přičemž sběr mléka pro výrobu čerstvé Tome probíhá v Aveyronu, Cantal a Lot. Zelenina, sýry, vejce...
Portfolio (5)
Francie, Blagnac
...La Maison Baumont je rodinná firma z jihozápadní Francie, specializující se na lanýže. Tato společnost vám poskytne rady, jak co nejlépe využít lanýže, a nabídne vám kulinářské kreace kolem své specializace, jako jsou "Hřebenatky s medem a lanýžem" nebo "Vejce v hrníčku s houbami". Díky jejímu online obchodu najdete jak čerstvé bílé nebo černé lanýže, tak i letní lanýže, skleničky s celými lanýži...
Francie, PEYREHORADE
... vysoce kvalitní uzené lososy. Společnost BARTHOUIL také nabízí další ryby (uzená úhoř), bio produkty (bio losos, bio teriny), kaviár, rybí vejce, tarama, regionální speciality (konfitované kachny, čerstvé, uzené a sušené prsa...) a gastronomické dárkové balíčky.
Francie, Poitiers Cedex 9
... jednotky, zmrazování), hotová jídla (čerstvé, mražené, konzervy, cateringové produkty, uzenářské výrobky), pekárenské a cukrářské výrobky (průmyslové jednotky na výrobu chleba, pečiva a cukrářských výrobků čerstvých a mražených), vejce (centra na balení vajec, jednotky na výrobu vaječných produktů), logistika (logistické platformy, chladírenské sklady), sila a krmiva pro zvířata (zásobování, sběr, skladování, sušení, krmiva pro dobytek), průmyslová architektura (obchody, kanceláře, průmyslové budovy) ...
Francie, Revel
... porcovaných, ve spolupráci s dalšími firmami: •Bílá krůta •Tučný kachna •Lehký kachna •Lehká kachna •Králík •Křepelky, holubi, vejce Tito partneři s námi spolupracují již mnoho let ve stejném duchu kvality a sledovatelnosti, s masem vždy pocházejícím z zvířat chovaných, poražených a zpracovaných ve Francii.
Francie, Pedernec
Od roku 2000 OVOCOM rozšiřuje své obchodní nabídky na velkoobchodním trhu v celé Evropské unii, zejména ve Francii. Jako nezávislá prodejna vajec prodáváme standardní vejce ve skořápce, tříděná i netříděná, PPA, BIO pro balení nebo průmysl. Také prodáváme veškeré obaly určené pro balení vajec ve skořápce.
Francie, Mauleon
...Obchodní zástupce v oblasti masa, uzenin, vajec, bio a ne-bio produktů. Naše distribuce probíhá směrem k velkoobchodníkům, zpracovatelům, hypermarketům, bio obchůdkům, řezníkům, uzenářům, sýrařům a gastronomii. Přizpůsobujeme naše balení potřebám našich klientů. Distribuuji maso, uzeniny a vejce od následujících společností: SICABA pro červené maso. (bio & label) BIO VALEUR pro bio maso a uzeniny. Společnost Phelippeau pro bio vejce nebo vejce z volného chovu.
Francie, Lyon
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play