Jasminová rýže, známá a uznávaná po celém světě, se vyznačuje dlouhými, jemnými zrnky, která se při vaření přirozeně provoní jasmínem. Její měkká a mí...
Černá rýže po uvaření získává purpurovou barvu, a proto se také nazývá purpurová. Stejně jako hnědá rýže se nepodává, je tedy bohatá na vlákninu, vita...
Basmati -rýže má štíhlé zrno a specifickou oříškovou vůni. Během vaření se její zrna prodlužují a uvolňují. Basmati je druh rýže, který je považován z...
Bramborový škrob se získává mechanickým oddělením ostatních částí brambor pomocí oplachování, čištění, sušení a prosévání. Konečný produkt je nerozpus...
Škrob z natívní pšenice je čištěný, nemodifikovaný a přírodní produkt získávaný z rostlin. Pšenice je nejprve čištěna, loupána a mleta, a poté podrobe...
Amidon z tapioky
Mouka z manioku
Mouka z manioku je škrob extrahovaný z hlíz tropických rostlin, které patří do rodiny Aceraceae a jsou příbuzné s ric...
Nativní pšeničný škrob je purifikovaný, nemodifikovaný a přírodní produkt získaný z rostlin. Pšenice je nejprve vyčištěna, oloupána a mleta, poté je z...
Fekola z brambor se získává mechanickým oddělením od ostatních částí brambory pomocí oplachování, čištění, sušení a prosévání. Fekola z brambor je bez...
Vysoce kvalitní kukuřičný škrob BIO: Kukuřičný škrob BIO od společnosti VehGro je biologicky certifikovaný produkt nejvyšší kvality. Díky tomuto certi...
Nativní pšeničný škrob je čištěný, nezměněný přírodní produkt z rostlin. Pšenice se čistí, loupá a mele, a poté se zpracovává s vodou, aby se oddělil ...
Koncentrát škrobu, bez hořké chuti, bez lepku, veganský, vyrobeno v Německu
Díky dokonalé kombinaci amylozy a amylopektinu mohou gelovité produkty s ...
Tapioková škrob, také známý jako manioková mouka, pochází z rostliny manioku (Manihot esculenta, Yucca). Na rozdíl od druhu (rostlina) je to spíše keř...
Je tu aplikace europages!
Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.