...Je to třetí kus z hovězí nohy a je velmi jemný.
Doporučujeme vařit, dusit, grilovat nebo péct v troubě.
Části ocasu hřebene lze také opékat na pánvi.
...Jedna pro mnoho účelů: Výkonný stroj na stahování kůže pro velké i malé kusy hovězího, telecího, vepřového, krůtího, koňského a zvěřiny. Stroj Skinner AMS 533 nabízí ideální šířku řezu pro zpracování velkých kusů, jako je hovězíkýta.
Výhody
- Výkonný pro nejvyšší výtěžnost z nejmenšího instalačního prostoru
- Produktově specifické volitelné dopravní válce a speciálně koordinované nože zajišťují...
Z globálního pohledu získáváme produkty v hlavních výrobních oblastech Evropy, Severní a Jižní Ameriky a Dálného východu. Naše hlavní produktové skupiny zahrnují Palm Kernal Oil, Palm Oil, Rapeseed Oil, Soybean Oil, Sunflower Oil, Blends, Corn Oil, Cottonseed Oil, High Oleic Sunflower Oil, drůbež, vepřové, hovězí, ryby, hranolky, zeleninu, nealkoholické nápoje a mléčné výrobky.
Jako dodavatel pot...
...Rump cap je kus hovězího masa, který je v některých zemích považován za nejlepší kus hovězího masa díky své výrazné chuti. Je známý a oblíbený v jihoamerických zemích, zejména v Brazílii, kde je známý jako „Picanha“. Rump cap lze péct vcelku v horké troubě, grilovat vcelku nebo nakrájet (napříč vlákny) na steaky, nebo nakrájet na tenké proužky pro jemné a chutné hovězí stir-fry.
... dobře zralých tříslovin. Čerstvý a elegantní závěr má pozoruhodnou délku.
Accord metvin
grilovaný hovězí steak, srnčí stehno s houbami, kachní foie gras v kastrolu, jehněčí kýta s artyčoky, tagliatelle s houbami a foie gras, tournedos s lanýžovým máslem.
Vinification
Zrání v nových sudech, 50% objemu je uloženo v klimatizovaném sklepě.
Œil: hustá fialová
Rada enologa: podávat při 16-18°C
Alkohol...