Rumunsko, Botosani
...Je to třetí kus z hovězí nohy a je velmi jemný. Doporučujeme vařit, dusit, grilovat nebo péct v troubě. Části ocasu hřebene lze také opékat na pánvi.
Portfolio (23)
Francie, Charvieu Chavagneux
Francie, Le Puy Ste Reparade
...pražená káva - Dojezd: sametový s náznaky jemného koření Spárování - Pečená jehněčí kýta po provensálsku - Králík na královský způsob - Divoké prase na ragú - Hovězí steak / Grilovaná telecí žebra - Čokoládový dort...
Portfolio (17)
Francie, Rochonvillers
...Vakuově balená hovězí kýta, připravená k porcování, s trvanlivostí 40 dní...
Portfolio (15)
Německo, Breidenbach
...Jedna pro mnoho účelů: Výkonný stroj na stahování kůže pro velké i malé kusy hovězího, telecího, vepřového, krůtího, koňského a zvěřiny. Stroj Skinner AMS 533 nabízí ideální šířku řezu pro zpracování velkých kusů, jako je hovězí kýta. Výhody - Výkonný pro nejvyšší výtěžnost z nejmenšího instalačního prostoru - Produktově specifické volitelné dopravní válce a speciálně koordinované nože zajišťují...
Odpovídající produkty
AMS 533
AMS 533
Další produkty
SmartLoader
SmartLoader
Portfolio (31)
Finsko, Turku
Z globálního pohledu získáváme produkty v hlavních výrobních oblastech Evropy, Severní a Jižní Ameriky a Dálného východu. Naše hlavní produktové skupiny zahrnují Palm Kernal Oil, Palm Oil, Rapeseed Oil, Soybean Oil, Sunflower Oil, Blends, Corn Oil, Cottonseed Oil, High Oleic Sunflower Oil, drůbež, vepřové, hovězí, ryby, hranolky, zeleninu, nealkoholické nápoje a mléčné výrobky. Jako dodavatel pot...
Portfolio (177)
Belgie, Beringen
...Rump cap je kus hovězího masa, který je v některých zemích považován za nejlepší kus hovězího masa díky své výrazné chuti. Je známý a oblíbený v jihoamerických zemích, zejména v Brazílii, kde je známý jako „Picanha“. Rump cap lze péct vcelku v horké troubě, grilovat vcelku nebo nakrájet (napříč vlákny) na steaky, nebo nakrájet na tenké proužky pro jemné a chutné hovězí stir-fry.
Portfolio (189)
Spojené království, London
...Carcasa a půlcarcasa zmražená Corte / Cut Picanha / Hovězí svíčková Coxão duro / Hovězí plec Coxão mole / Hovězí kýta Lagarto / Hovězí kulatý Alcatra / Hovězí zadní Patinho / Hovězí koleno Maminha / Hovězí ocásek Filé mignon / Hovězí svíčková (s noix) Contra filé / Hovězí steak - zmražený Capa de filé / Zmražený kryt kostky Acém / Hovězí plec (s kostí) Vazio / Hovězí břicho Costelas / Hovězí žebra (s kostí) Paleta / Hovězí plec (s kostí) Peito / Hovězí hrudník (s kostí) Pescoço / Hovězí krk (s kostí) Osso buco / Osso buco (s kostí) Carne moída / Mleté hovězí Rabo de bovino / Hovězí ocas...
Francie, Auxerre
... dobře zralých tříslovin. Čerstvý a elegantní závěr má pozoruhodnou délku. Accord metvin grilovaný hovězí steak, srnčí stehno s houbami, kachní foie gras v kastrolu, jehněčí kýta s artyčoky, tagliatelle s houbami a foie gras, tournedos s lanýžovým máslem. Vinification Zrání v nových sudech, 50% objemu je uloženo v klimatizovaném sklepě. Œil: hustá fialová Rada enologa: podávat při 16-18°C Alkohol...
Portfolio (190)
Dánsko, Kobenhavn
...divoké ryby (tuňák, zlatá makrela, groupér atd.), farmově chované ryby (červená/černá tilapie, barramundi atd.), chobotnice (chobotnice, desetiramenná chobotnice), měkkýši (mušle, krab), přidaná hodnota mořských plodů (sushi, nobashi, torpedo atd.), konzervované mořské plody, další (žáby, surimi atd.). Vepřové nohy, čerstvá vepřová kýta bez kosti, mražené vepřové ocasy, vepřová panenka, vepřové žebro, půl prasete, omasum hovězí.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play