...Miscele studované pro posyp. Ideální pro řešení problémů s přilnavostí těsta k povrchům, zrychlení rozválení těsta, zvýšení křupavosti hotového výrobku a snížení přilnavosti těsta k peci.
Byly vyvinuty následující verze:
- LASPOLVERA: s jemně mletou semolinou z tvrdé pšenice obohacenou rýžovou semolinou a kukuřičnou moukou.
- LASPOLVERA P1: s jemně mletou semolinou z tvrdé pšenice a moukou z měkképšenice typu '0'.
10KG...
Založena v roce 2011 v Abruzzu, Itálie, Promix Srl je referenčním bodem v oblasti polotovarů pro pekařství, cukrářství a pizzerie, kombinuje řemeslnou tradici a technologickou inovaci, aby nabídla produkty vyšší kvality. Naše polotovary jsou vyvíjeny s etickým přístupem, používají přírodní a udržitelné ingredience, zaručují čistý štítek, který vyhovuje rostoucím požadavkům spotřebitelů na transpar...
...Chicche Napoletane di Patate
Chicche Napoletane jsou chutnou alternativou k klasickým gnocchi, typickému pokrmu italské tradice. Vznikly z původního receptu, který kombinuje vybrané brambory a mouku z měkképšenice. Naše Chicche Napoletane jsou vyrobeny pouze z čerstvých brambor, kvalitních surovin, které vyjadřují silnou regionální charakteristiku.
Korespondence mezi čerstvou a suchou těstovinou:
Udělat z kvality volbu pro lepší život.
270 kcal/100g pro čerstvé těstoviny
350 kcal/100g pro suché těstoviny
Čerstvé středomořské těstoviny vyrobené v Itálii "Neapol"
Chlazená doprava Stef...
...Focaccia Barese je vyrobena z těsta složeného z následujících vysoce kvalitních surovin: jemně mletá semolina z tvrdé pšenice, mouka z měkképšenice, sójový lecitin, extra panenský olivový olej, slunečnicový olej, sůl, pivovarské droždí, voda, zlepšovač. Obsahuje lepek a sóju.
Zálivka: cherry rajčata, černé olivy, oregano.
Ruční výroba, baleno v ATM a vloženo do plastového obalu pro potraviny.
Prodej pelet a dřeva na topení na paletách s dodávkou domů a řemeslné mouky z tvrdé a měkképšenice. Nabízíme certifikované pelety A1 a A2 vysoké kvality a suché dřevo na topení na paletách po celý rok. Dodávka palet s peletami nebo palet s dřevem je realizována rychle v oblastech Vicenza a Verona. Kromě toho Molino Fratelli Campagnaro vyrábí širokou škálu řemeslných mouk pro pečení a přípravu tradiční vicentinské polenty, přičemž je zpracovává tak, aby co nejvíce zvýraznila chutě.
Molino Fochesato se specializuje na zpracování měkképšenice pro výrobu mouky a vedlejších produktů pro potravinářské, zootechnické a průmyslové použití. Příběh našeho mlýna je rodinný a pokračuje až do dnešních dnů s neustálými změnami a zlepšeními v správné rovnováze mezi tradicí a inovací. Považujeme za zásadní předávané znalosti z generace na generaci. Naše firemní prodejna se v roce 2015 zlepšila a rozšířila, aby našim zákazníkům zajistila větší profesionalitu, pohodlí a rozmanitost produktů. Je možné zakoupit naše produkty jak maloobchodně, tak velkoobchodně.
... oblasti analýzy: chemicko-fyzikální, reologické a mikrobiologické. Nabízíme širokou škálu produktů, od mouky z měkképšenice až po obchodování s mletými produkty z jiných obilovin nebo směsí s klasickým a přírodním zpracováním. Na základě mnohaletých zkušeností vybíráme a nakupujeme různé typy pšenice podle potřeb trhu a kvalitativních principů.
... následnou extrakci vedlejších produktů určených pro živočišnou výrobu. V roce 2018 byl postaven nový mlýn, který nahradil stroje pro mletí, s inovativními technologiemi, což umožnilo rozšíření výroby. Dále byl vyvinut kamenný mlýn, díky němuž se začaly vyrábět nové typy mouky mleté na kameni, z měkképšenice a dalších typů obilovin. Naše společnost je certifikována BRC.