... chcete uvést na trh produkt jako nakrájený, drť, kostky nebo plátky. Méně tekutá a více plná než pyré, rajčatová drť se používá v mnoha receptech, od redukovaných omáček po plněné focaccie, od „calzoni“ po zeleninové gratiny a polévky. Zbytkový obsah cukru v ovoci je také hodnocen. Ovoce je poté omyto proudy vody a v nádržích, aby se odstranily jakékoli cizí látky vzniklé při sklizni, zelené části a nevhodné plody.
Portfolio (6)
... distribuovat vysoce kvalitní tradiční sicilské produkty. Ovoce a zelenina GDO, potravinové speciality - vysoká gastronomie, Arancini (nebo Arancine) a teplé pokrmy, snídaně, prázdné a plněné croissanty, Fine Pasticceria, Cannoli a Cassatine, Granitori a lahodné granity a brioches z jedinečné země, Sicílie, která dokázala uchovat staré tradice a hodnotu svého nenapodobitelného dědictví receptů a...
Itálie, Monte Sant'angelo
... dispozici marmelády z pomerančů, citronů a mandarinek vyráběné bez konzervantů, pouze z ovoce z Gargana a cukru. Společnost je referenčním bodem pro milovníky poctivého jídla a italských a apulijských kulinářských tradic.
Itálie, Olbia
... vlastnosti jak při skladování, tak při vaření. Produkty: Mražené řemeslné těstoviny: ideální pro export a skladování. Jsou zpracovány současně s výrobou, čímž si zachovávají všechny vlastnosti čerstvého produktu. Mražené seadas: těstoviny plněné sýrem, které se dají připravit smažené nebo pečené a dochutit podle chuti medem nebo cukrem, nebo si je vychutnat slané. Tradiční sardské dezerty: papassini, amaretti a tiliccas.
Populární země pro tento vyhledávací výraz