...W: 120 - 130. Mouka typu '00' získaná z vybraných italských a evropských zrn. Ideální pro rychlé těsto. Umožňuje získat křehké a chutné těsto. Doporučuje se pro všechny přípravy na bázi křehkého těsta: koláče, křehké sušenky, canestrelli a drobné cukrovinky, suché sušenky, oplatky.
10KG...
...Polotovarný produkt pro křehké těsto, snadno použitelný, ideální pro klasické aplikace jako sušenky, koláče, tartaletky a křehké sušenky.
Formát: 10 kg
Dávkování: 100%...
... zvlhčovač využívá piezoelektrické generátory, které převádějí elektrickou energii na energii mechanických vibrací.
Generátory jsou ponořeny do deionizované vody a rozbíjejí ji na velmi malé kapky, které jsou rovnoměrně rozprášeny uvnitř komory.
Růst rostlin a hub
Klíčení semen
Chov mikroorganismů a hmyzu
Test fotostability
Test uchovávání potravin
Jakýkoli typ výzkumu, který vyžaduje stabilní teplotní a vlhkostní prostředí
Testování materiálů...
...Stroj na různé typy těsta, jako je pizza, chléb, sušenky, briosky atd. Konstrukce je potažena protiškrábací barvou, mísa, šlehač a víko jsou z nerezové oceli.
Specifikace
Výkon 3,7 kW, 400/3V, objem mísy 80 l
rozměry 950x840x1500h...
... chutí. Mražené produkty/Frozen food. Dále vyrábíme čerstvé produkty, které nejsou mražené, jako je Brik Mandlové mléko bez cholesterolu, bez laktózy, bez lepku, připravené k pití; klasická vína a vína ochucená mandlemi, sicilská D.O.C. vysoké kvality, sušenky, mandlové těsto, Babà v rumovém nálevu v balení pro GDO, oplatky na cannoli a profiteroles, Frutta martorana, marcipán, truflové mandle atd. Hotová jídla v jednoporcích a plechových formách. Pokrmy na bázi ryb a masa. Výroba s certifikací Halal, veganská a bezlepková. Exportujeme do různých částí světa.
Asolodolce vyrábí lahodné listové těsto a sladké speciality, přičemž se spoléhá na moderní a pokročilé metody a procesy, ale zároveň si uchovává důraz na kvalitu a pozornost k řemeslné autentičnosti. Asolodolce je rodinný podnik, který je dnes ve druhé generaci, vyjadřující velké čísla, ale zároveň upevňuje hodnoty a přístup svých počátků, které Sergio Gallina, zakladatel, jenž je stále aktivní...