Španělsko, La Garriga
...Olivový olej (aceite de oliva) je olej získaný lisováním oliv, plodu olivovníku. Známý svým charakteristickým chutí a zdravotními přínosy, olivový olej je základní součástí středomořské stravy. Je bohatý na mononenasycené tuky a antioxidanty a používá se jak na vaření, tak na dochucování studených pokrmů.
Portfolio (141)
Turecko, Izmir
...Naše olivové oleje značky OliveOilsLand®, které jsou vyráběny metodou studeného lisování v našem zařízení, kde jsou potravinářské standardy chráněny na nejvyšší úrovni a ve nerezových nádržích s minimálním kontaktem se vzduchem, se vyznačují příjemnou chutí na patře. Mezi lidmi je také nazýván chutí aegeanského olivového oleje. Přirozený extra panenský olivový olej s vysokým obsahem vitamínů...
...1. Kvalita je studeně lisovaný olivový olej. Olivový olej je organický, efektivní olej získaný z oliv. Olivy jsou drceny pomocí kamenných mlýnů, olivová pasta je umístěna do speciálních plstěných pytlů a přeměňuje se na olej, kterému říkáme olivový olej, pomocí přírodní metody studeného lisování. Přirozený, čistý olivový olej má mnoho výhod. Olivový olej s antioxidačními vlastnostmi je také...
Portfolio (41)
Španělsko, Dicastillo, Navarra
... zralosti, aby se všechny vůně a chutě udržely v původním stavu, a to prostřednictvím mechanických procesů a studeného lisování. Bez filtrace a díky pečlivému přírodnímu dekantačnímu procesu, díky odrůdě Arroniz, olivové polyfenoly, jako jsou hydroxytyrosol a oleuropein, pomáhají snižovat incidenci různých patologií spojených s degenerací. Chrání lipidy v krvi před oxidačním stresem. 159 mg/kg, Oleuropein 94,1 mg/kg, Tyrosol 81,9 mg/kg, Oleocanthal 141 mg/kg. Konzumujte syrové.
Portfolio (132)
Itálie, Moio Della Civitella
...Extra panenský olivový olej (EVO) je typ olivového oleje nejvyšší kvality, který se získává výhradně mechanickými postupy, bez použití chemických rozpouštědel nebo rafinačních metod. Je extrahován z oliv, plodů olivovníku, prostřednictvím procesů studeného lisování nebo centrifugace, které umožňují zachovat všechny organoleptické a nutriční vlastnosti produktu.
Portfolio (16)
Itálie, Imperia
... Peranzana: obě odrůdy produkují velmi ovocné oleje: velmi sladký Taggiasco, Peranzana Extra s o něco výraznějšími pikantními tóny. Kombinace je velmi příjemná. Název „Arzentu“ Argento v ligurském dialektu odkazuje na ušlechtilý produkt, ale s živou notou, jak v názvu, tak v chuti. Olivy jsou sbírány ručně v měsících listopadu a prosinci. Lisování oleje probíhá s maximální péčí, přísně studeně. kód: ARG .50...
Portfolio (44)
Francie, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... sbírány ručně v optimálním okamžiku zralosti, na olivovnících pěstovaných ekologicky, bez použití hnojiv, syntetických produktů, herbicidů a pesticidů. Intenzivní ovocná chuť zelených oliv, zelené jablko, zelená tráva, banán, mandle, zelené dřevo, jemná, hladká, málo hořká a mírně pikantní. Senzorický profil U.E: intenzivní ovocná chuť. Ideální pro použití bez vaření, s chlebem, toasty s rajčaty, zelenými saláty nebo rajčatovými saláty. Tento olej může doplnit vaše zeleniny, ryby, červené maso, těstoviny a brambory atd.
Portfolio (198)
Německo, Essen
...The Mill je 100% přírodní, extra panenský olivový olej s maximální kyselostí 0,8 %. Má vynikající chuť a vůni. Oblast Egejského moře je po celém světě známá svými olivami, které mohou být zpracovány na vynikající olivový olej. Extra panenský olivový olej od The Mill je vyráběn za hygienických podmínek metodou studeného lisování. Při této metodě jsou olivy z egejského pobřeží Turecka lisovány bez vystavení teplu. Tímto způsobem je zajištěno, že zdravé složky a prvky oliv zůstávají zachovány. Balení Skleněná láhev: 250 ml, 500 ml, 1 litr PET láhev: 1 litr, 2 litry Cín: 5 litrů BULK...
Portfolio (10)
Turecko, Mersin
...Produkujeme všechny typy olivového oleje: Extra panenský olivový olej: Je vyráběn z prvního studeného lisování oliv, které má maximální kyselost 0,8° a peroxid 16 meq O2/kg max. Panenský olivový olej: Také se vyrábí z prvního studeného lisování oliv a s maximální úrovní kyselosti 1,5°. Peroxid 20 meq O2/kg max. VOO je levnější než extra panenský, přičemž si zachovává nejlepší kvalitu olivového oleje z hlediska chuti, zdravotních výhod a výživových hodnot. Olivový olej z pomace: Získává se rafinací surového oleje z pomace chemickými a fyzikálními procesy, aby byl vhodný pro lidskou spotřebu.
Španělsko, Cadrete-Zaragoza
... odrůd oliv, Arbequina 80 % a Arbosana 20 %, což přináší extra ovocné aroma a svěží chuť, která mě činí jedním z nejvyváženějších extra panenských olivových olejů ve Španělsku. Díky vůni jasmínu, akácií, pomerančovníků, květinovým a bylinkovým aromatům, které naplňují vzduch, když mě naliješ na své talíře. Připomenu ti kouzelné okamžiky, kdy budeš sdílet pocity a emoce se svými blízkými, zatímco mi necháš úkol učinit tě šťastným, provoněním vzduchu mými vůněmi, chutěmi a pocity. SKU:N/A Hmotnost:900g Kapacita obalu:500ml / 17 fl. Oz. Odrůda oliv:Arbequina a Arbosana...
Portfolio (10)
...ALTUWR EXTRA PANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ! 100% STUDENÝ LISOVANÝ ALTUWR PŘÍRODNÍ EXTRA PANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ JE ZÍSKÁVÁN Z OLIV Z DRUHU GOLDENOUS SAURANI, SKLIZENÝCH V PLNÉ ZRALOSTI, ČEKANÝCH 8 HODIN A CHLAZENÝCH. SKUTEČNÁ TECHNIKA STUDENÉHO LISOVÁNÍ (27 STUPŇŮ) MAX. S OBSAHEM OLEJOVÉ KYSELINY 0,1-0,8, TURKOVSKÝ POTRAVINOVÝ KODEX SE ŘADÍ MEZI PRVNÍ STANDARDY OLIVOVÝCH OLEJŮ. - TYP: EXTRA PANENSKÝ...
Portfolio (10)
Itálie, Marciano Della Chiana
... ovocnou chuť s vyváženou hořkostí a pikantností, doporučuje se na dochucení jakéhokoli pokrmu připraveného z kvalitních surovin. Formát: 500 ml. Ingredience: Olivový olej extra panenský 100% italský. Odrůdy oliv: Moraiolo, Arbequina Toscana. Systém extrakce: Lisování za studena. Období sklizně: 19. října. Metoda sklizně: Převážně mechanizovaná. Ovocnost: Intenzivní. Způsob skladování: Skladujte na chladném a suchém místě, chráněném před světlem a teplem.
Portfolio (10)
Itálie, Sant'agata De Goti
...BIO extra panenský olivový olej Terre Caudine je produkt z ekologického zemědělství, který se vyznačuje velmi nízkou kyselostí (0,1 %) a vysokým obsahem polyfenolů a vitamínu E. Olej je získáván z odrůd oliv Ortice, Ortolana a Racciopella, které jsou sbírány přímo z našich olivových hájů. Pěstování oliv probíhá ekologicky s použitím pouze organických hnojiv. Po sklizni na konci října následuje okamžité lisování oliv tradiční metodou studeného lisování, která dokáže zachovat organoleptické vlastnosti oleje.
Portfolio (1)
Itálie, Biancavilla
...Natale představuje Extra panenský olivový olej, sicilský produkt. Se speciální lahví "Quadra Marasca". Dobrota Nocellara Etnea pocházející přímo z pozemků Cuscunà! Excelence v chuti a intenzivní vůni. Sicilský olej 100% Natale získal různé certifikace, také díky možnosti společnosti Filiera sledovat výrobní proces, od pěstování oliv po sklizeň. Kromě toho společnost Cuscunà zaručuje lisování do 8-12 hodin od sklizně.
Portfolio (8)
Itálie, Ventimiglia Di Sicilia
...Olej extra panenský olivový vyrobený společností Oro di Calamigna je olej vyrobený výhradně z italských oliv pocházejících z Ventimiglia na Sicílii. Frangitura tohoto oleje probíhá do 12 hodin od sklizně, tento typ zpracování je známý jako "studené lisování". Barva oleje je smaragdově zelená s zlatými odlesky. Chuť tohoto extra panenského oleje je středně intenzivní ovocná s dozvukem artyčoku...
Portfolio (2)
...Turecký extra panenský olivový olej je získáván z přírodních tureckých oliv z Egejského moře metodou studeného lisování. Může být konzumován s pokrmy, saláty, stolními olivami a produkt je také vhodný k přímé konzumaci. Původ: Turecko Proces: Studeně lisovaný Kyselost: Pod 0,8 Použití: Vaření, smažení, saláty, pokrmy Balení: Skleněné lahve, plechovky, PET lahve, flexi tanky Skladování: Uchovávejte na suchém a chladném místě...
Portfolio (11)
Španělsko, Córdoba
...KVALITA A TRADICE, NAŠE ZÁRUKA S jemnou a delikátní chutí je Boromeo extra panenský olivový olej vyráběný v srdci slunečných olivových hájů Andalusie. Tento olej vděčí za svou úžasnou a květinovou vůni studenému lisování těch nejlepších oliv, pečlivě vybraných. Harmonický a dobře vyvážený, tento nádherný extra panenský olivový olej oživí vaši každodenní kuchyni a vaše nejjemnější dresinky. Olivový olej nejvyšší kategorie získaný přímo z oliv a pouze mechanickými postupy.
Portfolio (2)
Španělsko, Villanueva De La Reina
...Středně vysoký ovocný zelený oliv s vyzrálými tóny čerstvého ovoce. Na začátku se vyznačují zeleninové tóny artyčoku, rajčete, jablka a zeleného banánu, s náznaky květin a divokých rostlin, jako je fenykl, máta peprná a ostružina. V ústech je elegantní a na začátku sladký, připomínající aroma vnímaná v nose. Je mírně hořký a kořeněný, postupně se prohlubující až do krku. Střední struktura a dobře vyvážené.
Portfolio (4)
Francie, Cournonterrale
...OLEJ z oliv Picholine extra panenský od Oleisys, Výjimečný monovariétální olivový olej: Řada certifikovaných extra panenských olejů z nejprestižnějších a nejchutnějších francouzských oliv „picholines“. Kvalita nad rámec dokonalosti: Ruční sběr a studené lisování zajišťují vzácnou kvalitu přírodních aromat a nízkou kyselost (mezi 0,2 a 0,3 %). Zachované zdravotní přínosy: Použité...
Portfolio (10)
Turecko, Gemlik / Bursa
...Kavlak První Sklizeň Studeně Lisovaný Olivový Olej je olivový olej s aromatickou chutí a intenzivní vůní zelených oliv, získaný z oliv z oblasti Edremit v největší továrně na studeně lisovaný olivový olej v Turecku. Kavlak První Sklizeň Studeně Lisovaný Olivový Olej je vyráběn drcením v kamenných mlýnech a metodou suchého lisování, poté je bezdotykově plněn do lahví nebo plechovek a umístěn na...
Portfolio (9)
Itálie, Gubbio
...Ruční sběr. ODRŮDY OLIV: Leccino, Borciona, Moraiola a další. OBDOBÍ SKLIZNĚ: 25. října - 31. prosince 2019. FILTRACE: Dekantace, odpovídá přirozenému filtrování. BARVA: Intenzivní zelená. CHUŤ: Ovocná - s nádechem trávy a květinových tónů - a s harmonickou a kulatou strukturou. OBAL: Kanistr.
Itálie, Maruggio
...Harmonický extra panenský Typická zlatavě žlutá barva je získávána procesem studeného lisování oliv, jejichž odrůdy jsou Oliarola a Cellina. Má vyváženou chuť, okamžitě příjemnou s nádechem mandlí. Je to ovoce střední intenzity, s příjemnými vůněmi Středomoří. Dostupné v lahvích: 0,25 l – 0,50 l – 0,75 l – nádoba 5,00 l. Díky své jemné chuti se olivový olej Extravergine od Olive Armonico hodí k...
Portfolio (8)
...Extra panenský olivový olej se skládá výhradně z prvního studeného lisování oliv Picual. Ty pocházejí z 120 hektarového sadu v Montoro-Adamuz. Jsou přirozeně bohaté na mononenasycené mastné kyseliny a vitamin E. Ve srovnání s jinými rostlinnými oleji má olivový olej delší trvanlivost. Méně se vstřebává do potravin a při vaření tak zanechává pouze jemnou chuť. Picual olivový olej je bez přidaných látek, zvýrazňovačů chuti nebo aromat a je ideální pro doladění specialit středomořské kuchyně. EAN: 4260394019231 Objem: 5.000 ml...
Řecko, Chania/crete
OLEJE ELEOFARM jsou čistou krétskou surovinou, která je celosvětově známá pro svou vynikající chuť, vysokou stravitelnost a zdravotní vlastnosti. Je bohatá na mononenasycené tuky, a proto je velmi prospěšná pro naše fyzické zdraví. Její výroba zahrnuje přímé lisování čerstvých oliv v mlýně. Naše exkluzivní výroba olivového oleje probíhá výhradně mechanickými metodami, s použitím studeného...
Portfolio (9)
Naše olivy jsou sklízeny v období s nejvyšším obsahem polyfenolů z oliv z jižního Marmara a prodávají se nefiltrované pomocí metody studeného lisování. Raně sklizený extra panenský olivový olej má vysokou kvalitu; má svěží ovocnou chuť s tóny nezralých mandlí a zeleného jablka. Když vyzkoušíte olivové oleje Nil Queen, ucítíte vůni země a přírody na svém jazyku.
Portfolio (2)
Extra panenský olivový olej, olivový olej, olivový olej z pomace, olej s vysokým obsahem polyfenolů, turecký olivový olej. Výrobce olivového oleje ve spreji, producent. Soukromá značka olivového oleje, exportér olivového oleje. Palamidas Olive Oil byla založena v roce 2006 v městské části Mecidiye v okrese Akhisar v Manise s cílem nabídnout lidem službu lisování oliv. Akhisar je místem s nejvíce...
Portfolio (10)
...Jsem Ferdinando Pappalardo, pocházím z rodiny podnikatelů v oblasti zemědělství a potravinářství, která má tradici po několik generací, a využívám třicetileté zkušenosti v oblasti zpracování oliv. Můj extra panenský olivový olej je získáván z prvního lisování vybraných oliv, které jsou sbírány ručně ve správné zralosti ze dvou odrůd z oblasti Terra di Bari: "Cima di Bitonto", známé také jako...
Řecko, Monemvasia
... na nejvyšší možné úrovni (čištění vody, pevných látek a dalších suspendovaných částic, což zajišťuje dlouhověkost a prémiovou kvalitu) * Vysoký fenolický obsah a plně chutné olivové oleje v absolutní harmonii Druhy našich olivovníků jsou skutečně prvotřídní, a to odvážná Athinoelia. Od pěstování a péče o olivovníky až po lisování našich plodů se pečlivě držíme vynikajících a přísných metod...
Portfolio (3)
Francie, Hyeres
... - Olej z meruněk biologický 1. lisování - Olej z růže šípkové biologický 1. lisování - Olej z avokáda biologický 1. lisování - Olej z oliv extra panenský biologický - Olej z makadamie biologický 1. lisování - Olej z ricinového semene biologický 1. lisování - Olej z konopí biologický 1. lisování - Olej z černuchy biologický 1. lisování - Máslo z karité surové biologické - Máslo z kakaa surové biologické - Olej z nopálů biologický 1. lisování Máme také další reference na vyžádání, stejně jako esenciální oleje, vosky a rostlinné jíly. Těšíme se na vaši objednávku!
Portfolio (53)
Populární země pro tento vyhledávací výraz