... založena v roce 1985 díky intuici Alda Scaglie, mladého cukráře z Piemontu, který se přestěhoval do Piacenze. Do výrobků, které se denně pečou a připravují podle tradic vysoké cukrařiny, je vložena velká vášeň a fantazie a neustálá pozornost k ingrediencím. Skutečně jsou vybírány nejlepší kakaové boby z Venezuely, Bolívie a ostrova Sao Tomé, aby byly zpracovány a kombinovány s mandlemi nebo lískovými oříšky, čímž vzniká čokoláda, která se stala sladkým zvykem pro všechny Piacentiny.
... je rodinným řemeslníkem od roku 1884 v Donzère. Vietcacao, průkopník v uvedení a propagaci čokolády s čistým původem z Vietnamu, dnes nabízí mléčnou čokoládu s 40 % kakaa a hořkou čokoládu se 70 % kakaa ve formě bloků o hmotnosti 1 kg a tabulek o hmotnosti 100 g k ochutnání. Pro více informací: contact@vietcacao.com Web: www.vietcacao.com...