Litva, Kaunas
... vychází jako první v přírodním stavu, přičemž si zachovává plnou chuť kakaa. Další zpracování se provádí k získání deodorizovaného kakaového másla, aby mohlo být použito při výrobě čokolády, aniž by ovlivnilo vůni a chuť čokolády. Kakaové máslo se používá k výrobě čokolády buď samostatně, nebo smíchané s kakaovou hmotou. Kromě potravinářského použití se kakaové máslo používá také v farmaceutických a kosmetických produktech díky svým antioxidačním vlastnostem a lubrikační povaze.
Portfolio (23)
Bulharsko, Otets Paisievo
...Kakaové máslo (Theobroma cacao) INCI: Theobroma cacao seed butter Kakaové máslo je světle žlutý tuk, který se extrahuje z kakaových bobů a používá se k výrobě čokolády, stejně jako některých kosmetických a farmaceutických produktů. Kakaové máslo má chuť a vůni kakaa. Kakaové máslo obsahuje přírodní antioxidanty a je bohaté na vitamin E. Kakaové máslo zklidňuje a hydratuje pleť, pomáhá zpomalit...
Portfolio (187)
...Naše čokoláda je skutečným požitkem pro všechny milovníky čokolády. Vyrobená z nejlepších kakaových bobů, nabízí bohatou a krémovou chuť, která se na jazyku rozplývá. Naše čokoláda je k dispozici v různých variantách, od hořké čokolády až po mléčnou čokoládu, aby potěšila každou chuť. Naše čokoláda není jen chutná, ale také udržitelně vyráběná. Dbáme na to, aby všechny ingredience pocházely z férových a ekologických zdrojů. Užijte si luxusní chuť naší čokolády a dopřejte si chvíli radosti.
Portfolio (128)
Španělsko, Orkoien-Navarra
...Ingredience: PŠENIČNÁ mouka*, PŠENIČNÝ sirup*, bílá čokoládová poleva* (třtinový cukr*, kakaové máslo*, práškové celé MLÉKO*), nehydrogenované rostlinné oleje a tuky* (slunečnicový*, kakaový*), VEJCE*, kakaový prášek bez tuku*, aroma (přírodní vanilkový extrakt) a kypřící prostředek (ammonium bicarbonate). Pšenice Reference: Agcaccb-p2 Pšenice Ean: 8413115002500 Pšenice Energetická hodnota: 2118 Kj / 505 Kcal Pšenice Tuk: 25,3 G Z toho nasycené 10,5 G Pšenice Sacharidy: 62,7 G Z toho cukry 22,6 G Pšenice Bílkoviny: 6,6 G Pšenice Sůl: 0,08 G Pšenice Balení: Krabice 12 balení po 250 G...
Portfolio (37)
Francie, Rouen
...K2 Garden nabízí nejvyšší kvalitu přírodních kakaových bobů dodávaných z Tanzanie. Kakaové boby vděčí za svou popularitu a poptávku svému 100% přírodnímu složení, bohatému na antioxidanty, vitamíny a tonizující vlastnosti. Bohatá aroma s přírodními tóny čokolády, vyvážená jemnou přírodní ovocnou kyselostí. Bohatá čokoláda, jemná a čistá chuť. Naše vysoce kvalitní kakao se používá při výrobě cukrářských výrobků a polotovarů cukrářských výrobků nejvyšší kvality.
Portfolio (14)
Francie, Clichy
...Kakaové máslo je přírodní tuk extrahovaný z kakaových bobů (Theobroma cacao), stejného ovoce, které se používá k výrobě čokolády. Je známé svou jemnou texturou, nízkým bodem tání a lehkou kakaovou vůní. Kakaové máslo se široce používá v potravinářském, kosmetickém a farmaceutickém průmyslu.
Portfolio (17)
Německo, Frankfurt Am Main
...Jsou vyrobeny z hořké čokolády, která obsahuje antioxidanty a alkaloidy, jako je teobromin, který stimuluje prokrvení. V každém dragée najdete kousky kakaových nibs, bohaté na vlákninu a bílkoviny. MOQ: 90g...
Portfolio (31)
Francie, Brignais
... vločky*, žitné vločky*, kousky hořké čokolády *8% (hmotnost kakaa*, cukr z cukrové třtiny*, kakaové máslo*, vanilka v prášku*), kokosový cukr*, slunečnicová semínka*, kokosový olej*. *Ingredience pocházející z ekologického zemědělství. Může obsahovat stopy ořechů, mléka. Nutriční hodnoty na 100 g Energie: 1784 kJ / 428 kcal Tuky: 21 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 7,5 g) Sacharidy: 28 g (z toho cukry: 12 g) Vláknina: 14 g Bílkoviny: 25 g Sůl: 0,05 g Hmotnost: 325 g Bio: Ano Veganské: Ano...
Portfolio (26)
Ukrajina, Novomoskovsk
...Mléčné čokoládové bonbóny "Pani Candy" s přírodními malinami bez cukru jsou kombinací výhod křupavých amarantových kuliček a přírodních malin, obalených v jemné mléčné čokoládě bez cukru. Každý bonbón obsahuje 40 % kakaových produktů a 9 % mléka, žádný cukr ani palmový olej. Složení: vláknina s prebiotickým účinkem z kukuřičného škrobu, kakaové máslo, sušené hrozny, sušené odstředěné mléko...
Portfolio (44)
Německo, Bad Bentheim
... nápojem. Kakaovníky byly zavedeny do kolonií různých evropských zemí v Asii a západní Africe, protože v Evropě rostla poptávka po čokoládě. Kakaový bob je surovinou pro výrobu čokolády. Tyto kakaové boby pocházejí z tropických klimatických zón Jižní Ameriky (Ekvádor). Kakaovník (Theobroma cacao) je pro Maye a Aztéky posvátný. Kakaové boby se ručně sklízejí ze stromu a poté se čistí v přírodní vodě.
Portfolio (549)
Německo, Schillingsfürst
...Kousky vakuově balené z fermentovaných bio kakaových bobů, které byly čistě pražené a oloupané. SLOŽENÍ: Produkty s vybranými bio ingrediencemi: Bio kakaové boby.
Portfolio (25)
Německo, Nürnberg
...Mars Chocolate je populární značka cukrovinek známá svou širokou nabídkou čokoládových produktů. Společnost byla založena v roce 1911 Frankem C. Marsem a v současnosti sídlí v McLean, Virginia. Mars Chocolate nabízí různé lahodné pochoutky, včetně ikonického Mars baru, Snickers, Milky Way, Twix a M&M’s. Tyto čokolády jsou vyrobeny z vysoce kvalitních surovin, jako jsou kakaové boby, cukr, mléko a...
Portfolio (186)
Bulharsko, Plovdiv
Jsme společnost "Valex Team", důvěryhodný distributor po celé Evropě a za jejími hranicemi. Specializujeme se na dodávky značek FMCG, lihovin a široké škály potravinářských produktů. Náš rozsáhlý produktový portfoli zahrnuje světově proslulé značky jako Coca-Cola, Pepsi, Ferrero, Ritter Sport, Mondelez, Mars, Heineken, Corona a mnoho dalších. Specializujeme se na velkoobchodní dodávky ve velkém ...
Portfolio (29)
Polsko, Brzozów
... obyvatelé Střední Ameriky od doby Kolumba. Později se móda rozšířila i do evropských zemí jako kakao. Kakaové boby Zarna zhnědnou v důsledku procesu fermentace. Poté jsou vybírány a zpracovávány při nízkých teplotách, aby se uchovalo velké množství živin. Používají se k výrobě kakaového másla, kakaa a čokolády. Můžete je také jíst samostatně nebo je použít jako přídavek do sladkého dezertu.
Portfolio (781)
Francie, Le Sen
...L’absolue nabízí nejvyšší koncentraci přírodní suroviny. Typická vůně černé čokolády, tento extrakt přináší své charakteristické velmi silné účinky. Perfektně se hodí pro jemnou parfumerii, funguje se všemi akordy a dodává tomuto hravému gurmánskému nádechu. Bude také velmi zajímavá při rekonstrukci základů kastoreum. Aromata L’absolue z kakaa je "gurmánský" produkt, který podporuje a zaobluje tóny kakaa, vanilky, kávy nebo pralinky.
Portfolio (93)
Španělsko, Sabadell
...Pochází z lisování kakaového másla nebo pasty a je základní složkou při výrobě čokolády a cukrovinek. Také se používá v kosmetickém sektoru. Podívejte se na tři (3) 100% deodorované a dvě (2) přírodní varianty másla, které jsou k dispozici podle vašich požadavků. Prezentace: • Bloky (pevné) 25 kg • Tekuté ve velkém (nádrže) Pro více informací o našich produktech, technických listech a/nebo distribuci, prosím, kontaktujte náš prodejní tým. Rádi vám poskytneme služby a představíme vám možnosti přizpůsobené vašim požadavkům.
Portfolio (41)
Švýcarsko, Kreuzlingen
... lískových ořechů, mandlí, ovsa, rýžové glukózy, kokosu nebo zemních mandlí. Tmavé čokolády jsou podle definice vyráběny bez ingrediencí živočišného původu. Aby bylo možné napodobit mléčnou čokoládu, je možné použít alternativu mléka. Abychom dodrželi běžné veganské standardy, jsou naše výrobní linky vždy speciálně čištěny. Naše veganské čokolády nejsou jen chutné, ale také udržitelné a šetrné k životnímu prostředí. Jsou bez GMO, lepku, lecitinu, sóji a palmového oleje. Objevte rozmanitost našich veganských čokolád a nechte se přesvědčit jejich chutí a kvalitou.
Portfolio (6)
Belgie, Wingene
...protože bude k dispozici více kvalitního kakaového bobu z Kolumbie. Kakao z Kolumbie Tumaco pochází z odrůdy Trinitario. Intenzivní čokoládový profil s příjemnou hořkostí a nízkou kyselostí. Původ: Kolumbie Region: Tumaco Odrůda: Trinitario Náznaky: Krémové, Koření, Ořechové SKU: 5430002193175 ČISTÁ ČOKOLÁDA: 100% kakaové boby Energie: 550Kcal, 2300kJ Celkový tuk: 52g z toho nasycené tuky: 31g Sacharidy: 5g z toho cukry: 0g Bílkoviny: 15g Sůl: 0g...
Portfolio (49)
Bulharsko, Plovdiv
...Ukojte svou chuť na sladké s Kinder Bueno Milk Chocolate, jemnou pochoutkou, která kombinuje hladkou mléčnou čokoládu s křupavou, ořechovou náplní. Každá 43g tyčinka nabízí dokonalou rovnováhu chutí a textur, což z ní činí oblíbenou volbu mezi milovníky čokolády. Ideální na svačinu nebo sdílení, Kinder Bueno Milk Chocolate je skvělým doplňkem jakéhokoli výběru cukrovinek. Kontaktujte nás pro více informací a aktuální ceny a nabídněte svým zákazníkům ochutnávku této milované delikatesy.
Portfolio (19)
Itálie, MILANO
... pro všechny milovníky čokolády. Dobré a přírodní výrobek, bez palmového oleje, bez lepku, bez barviv, aromat a umělých aditiv. Ingredience: Nocciolata bez mléka obsahuje pouze bio ingredience: třtinový cukr, pasta z lískových oříšků (18 %), slunečnicový olej, kakao (11 %), kakaové máslo, emulgátor (slunečnicový lecitin), vanilkový extrakt. BALENÍ PO 24 1 KS = EURO 18,00 1 PALETTA 48 KANYSTRŮ MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 15 PALET EXPIRACE 18/09/2027...
Portfolio (229)
Francie, Saint Orens De Gameville
...Veškeré aroma a síla kakaa jsou koncentrovány v tomto jemném prášku. Je ideální pro přípravu horké čokolády na vitamínové snídaně. Tento kakaový prášek lze také použít na pečení. Alergeny Vyrobeno v dílně, která používá ořechy, vejce, mléko, sóju a sezam. Složení: 100% kakaové boby...
Portfolio (85)
Německo, Aachen
...Kvalitní kakaové boby 1. třídy, které přispívají k krémové textuře a bohaté chuti čokolády.
Portfolio (14)
...kakaová pasta, kakaové máslo, syrovátkový prášek, emulgátor: sójový lecitin E322, přírodní vanilková příchuť), 30 % mandle, 2 % kakaový prášek Původ Mandle pocházejí převážně z Ameriky, jižní a západní Evropy. Největší oblasti, kde se mandle pěstují, jsou Kalifornie, Španělsko, Itálie, Portugalsko, Austrálie a Chile. Pokrytí čokoládou probíhá v Evropě.
Portfolio (47)
Německo, Taunusstein
...Kakaové nibsy jsou malé kousky přírodního praženého kakaového bobu. Velmi výživné a zdravé. Superpotravina se všemi vůněmi kakaa. Křupavé a s lahodnou a intenzivní chutí čisté, mírně hořké čokolády. Jsou bohaté na bílkoviny a zdravé tuky. Nibsy jsou kakaové boby, které byly praženy, oloupány a rozlámány na menší kousky. Stejně tak, jako jsou ve své původní formě, nejsou obohaceny o další tuky...
Portfolio (173)
Spojené království, Manchester
...pekaře a cukráře, tyto boby jsou perfektní pro vytváření bohatých, plných čokolád, prémiových pekařských ingrediencí nebo řemeslných kakaových produktů. Díky svému robustnímu chuťovému profilu a konzistentní kvalitě jsou naše kakaové boby navrženy tak, aby vylepšily vaši nabídku a zvýšily spokojenost zákazníků. Spojte se s námi a pozvedněte svou značku s výjimečnou chutí a dokonalostí našich kakaových bobů nejvyšší kvality.
Portfolio (5)
Francie, Objat
... 2348Kj, 564Kcal, tuky 38g, z toho nasycené mastné kyseliny 19g, sacharidy 51g, z toho cukry 49g, bílkoviny 4,4g, sůl 0,05g. Doba trvanlivosti: 24 měsíců Pomazánka z hořké čokolády Ingredience: 65,79% praliné z mandlí a lískových oříšků (cukr, lískový oříšek, mandle, máslo), hořká čokoláda 66% (kakao, kakaové máslo, emulgátor: řepkový lecitin), arašídový olej, vanilková lusk. Nutriční hodnoty na 100g: Energie 2133Kj, 511Kcal, tuky 30g, z toho nasycené mastné kyseliny 13g, sacharidy 56g, z toho cukry 54g, bílkoviny 4,2g, sůl 0,02g.
Portfolio (109)
Francie, Paris
...Naše kvalitní kakaové boby, pocházející z Afriky, svědčí o našem závazku k kvalitě a udržitelnosti, obohacují vaše produkty esencí čokolády. Původ: Pobřeží slonoviny Typ pěstování: Biologické, Konvenční Styl: Surovina, fermentovaná, sušená/tříděná Třída barvy: Hnědá VŮNĚ: Ovocná, oříšková Cizí látky: Max. 1 % Defekty: Max. 3 % Vlhkost: -7,5 % max Průměrná velikost: 22 min a ne více než 12 % mimo rozsah Kalibr: Min. 35/100 g obal: Jutový pytel Zkušební objednávka: 14 metrických tun (jedno kontejner 20 stop)...
Odpovídající produkty
Kakaové boby
Kakaové boby
Další produkty
Cukr
Cukr
Portfolio (15)
Spojené království, Melton Mowbray
... Guantánamo na severovýchodě Kuby. Baracoa leží na Zátoce medu (Bahía de Miel) a je obklopena širokým pohořím (včetně Sierra del Purial), což způsobuje, že je poměrně izolovaná. Dnes je Baracoa nejen oblastí pěstování kakaa, ale také hlavní oblastí výroby čokolády na Kubě."}...
Portfolio (8)
Francie, Talant
... výrobky (včetně LAKTÓZY), SOJA a výrobky ze sóji. Možné stopy: lepek, vejce, arašídy a ořechy, sezam, oxid siřičitý a siřičitany. Doporučení k použití: Hněťte těsto, aby se stalo tvárným, poté formujte a ihned vyjměte. Plastická čokoláda ztvrdne po 24 hodinách. Pozor, čokoládové těsto nesnáší teplo, které je roztaví a dodá mu lesk. Balení: Sklenice 500g modelovací čokolády Ivoire. Reference: D30.2 Rozměry: 500 g HmotnostCena: 0.5...
Portfolio (192)
Rakousko, Gerasdorf
...extrakt z papriky; přírodní vanilková aroma); hořká čokoláda (kakaová hmota; cukr; kakaové máslo; emulgátor: sójový lecitin; přírodní vanilková aroma); emulgátor: glycerin; glukózový sirup; máslo; krystalizovaný invertovaný cukrový sirup; stabilizátor: sorbit; barviva: E120, E100, E133, E150b.
Portfolio (26)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play