... vychází jako první v přírodním stavu, přičemž si zachovává plnou chuť kakaa. Další zpracování se provádí k získání deodorizovaného kakaového másla, aby mohlo být použito při výrobě čokolády, aniž by ovlivnilo vůni a chuť čokolády.
Kakaové máslo se používá k výrobě čokolády buď samostatně, nebo smíchané s kakaovou hmotou. Kromě potravinářského použití se kakaové máslo používá také v farmaceutických a kosmetických produktech díky svým antioxidačním vlastnostem a lubrikační povaze.
...Kakaové máslo je přírodní tuk extrahovaný z kakaových bobů (Theobroma cacao), stejného ovoce, které se používá k výrobě čokolády. Je známé svou jemnou texturou, nízkým bodem tání a lehkou kakaovou vůní. Kakaové máslo se široce používá v potravinářském, kosmetickém a farmaceutickém průmyslu.
...Kakaové máslo (Theobroma cacao)
INCI: Theobroma cacao seed butter
Kakaové máslo je světle žlutý tuk, který se extrahuje z kakaových bobů a používá se k výrobě čokolády, stejně jako některých kosmetických a farmaceutických produktů. Kakaové máslo má chuť a vůni kakaa.
Kakaové máslo obsahuje přírodní antioxidanty a je bohaté na vitamin E. Kakaové máslo zklidňuje a hydratuje pleť, pomáhá zpomalit...
...K2 Garden nabízí nejvyšší kvalitu přírodních kakaových bobů dodávaných z Tanzanie. Kakaové boby vděčí za svou popularitu a poptávku svému 100% přírodnímu složení, bohatému na antioxidanty, vitamíny a tonizující vlastnosti.
Bohatá aroma s přírodními tóny čokolády, vyvážená jemnou přírodní ovocnou kyselostí. Bohatá čokoláda, jemná a čistá chuť. Naše vysoce kvalitní kakao se používá při výrobě cukrářských výrobků a polotovarů cukrářských výrobků nejvyšší kvality.
...Jsou vyrobeny z hořké čokolády, která obsahuje antioxidanty a alkaloidy, jako je teobromin, který stimuluje prokrvení.
V každém dragée najdete kousky kakaových nibs, bohaté na vlákninu a bílkoviny.
MOQ: 90g...
...Kousky vakuově balené z fermentovaných bio kakaových bobů, které byly čistě pražené a oloupané. SLOŽENÍ: Produkty s vybranými bio ingrediencemi: Bio kakaové boby.
... vločky*, žitné vločky*, kousky hořké čokolády *8% (hmotnost kakaa*, cukr z cukrové třtiny*, kakaové máslo*, vanilka v prášku*), kokosový cukr*, slunečnicová semínka*, kokosový olej*.
*Ingredience pocházející z ekologického zemědělství. Může obsahovat stopy ořechů, mléka.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energie: 1784 kJ / 428 kcal
Tuky: 21 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 7,5 g)
Sacharidy: 28 g (z toho cukry: 12 g)
Vláknina: 14 g
Bílkoviny: 25 g
Sůl: 0,05 g
Hmotnost: 325 g
Bio: Ano
Veganské: Ano...
... nápojem. Kakaovníky byly zavedeny do kolonií různých evropských zemí v Asii a západní Africe, protože v Evropě rostla poptávka po čokoládě. Kakaový bob je surovinou pro výrobu čokolády. Tyto kakaové boby pocházejí z tropických klimatických zón Jižní Ameriky (Ekvádor). Kakaovník (Theobroma cacao) je pro Maye a Aztéky posvátný. Kakaové boby se ručně sklízejí ze stromu a poté se čistí v přírodní vodě.
...Mléčné čokoládové bonbóny "Pani Candy" s přírodními malinami bez cukru jsou kombinací výhod křupavých amarantových kuliček a přírodních malin, obalených v jemné mléčné čokoládě bez cukru. Každý bonbón obsahuje 40 % kakaových produktů a 9 % mléka, žádný cukr ani palmový olej.
Složení: vláknina s prebiotickým účinkem z kukuřičného škrobu, kakaové máslo, sušené hrozny, sušené odstředěné mléko...
...Pochází z lisování kakaového másla nebo pasty a je základní složkou při výrobě čokolády a cukrovinek. Také se používá v kosmetickém sektoru.
Podívejte se na tři (3) 100% deodorované a dvě (2) přírodní varianty másla, které jsou k dispozici podle vašich požadavků.
Prezentace:
• Bloky (pevné) 25 kg
• Tekuté ve velkém (nádrže)
Pro více informací o našich produktech, technických listech a/nebo distribuci, prosím, kontaktujte náš prodejní tým. Rádi vám poskytneme služby a představíme vám možnosti přizpůsobené vašim požadavkům.
...Jedná se o malé, barevné, čočkovité čokolády vyrobené z kakaa, které se často používají k dekoraci dortů, pečiva a dezertů. Jsou také oblíbené jako polevy na zmrzlinu nebo jogurt. Čočky přicházejí v různých barvách a jejich atraktivní vzhled dodává hravý nádech sladkým pochoutkám. Kromě toho je lze použít při pečení k vylepšení vizuálního dojmu různých cukrovinek.
...L’absolue nabízí nejvyšší koncentraci přírodní suroviny. Typická vůně černé čokolády, tento extrakt přináší své charakteristické velmi silné účinky. Perfektně se hodí pro jemnou parfumerii, funguje se všemi akordy a dodává tomuto hravému gurmánskému nádechu. Bude také velmi zajímavá při rekonstrukci základů kastoreum. Aromata L’absolue z kakaa je "gurmánský" produkt, který podporuje a zaobluje tóny kakaa, vanilky, kávy nebo pralinky.
...Ingredience: mléčná čokoláda na potahování (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakaové boby, emulgátor sójový lecitin, vanilka), lískové ořechy, mandle, kandovaná pomerančová kůra (pomeranč, cukr, glukózový sirup), cukr.
Může obsahovat stopy ořechů, vajec, obilovin, mléka a sezamu.
Čistá hmotnost: cca 190 g. Hmotnost se může lišit v závislosti na velikosti použitých lískových ořechů a mandlí.
Podmínky skladování: chránit před světlem, uchovávat na suchém místě při pokojové teplotě (18° až 20°C).
Čistá hmotnost (g): 190...
... obyvatelé Střední Ameriky od doby Kolumba. Později se móda rozšířila i do evropských zemí jako kakao. Kakaové boby Zarna zhnědnou v důsledku procesu fermentace. Poté jsou vybírány a zpracovávány při nízkých teplotách, aby se uchovalo velké množství živin. Používají se k výrobě kakaového másla, kakaa a čokolády. Můžete je také jíst samostatně nebo je použít jako přídavek do sladkého dezertu.
...kakaová pasta, kakaové máslo, syrovátkový prášek, emulgátor: sójový lecitin E322, přírodní vanilková příchuť), 30 % mandle, 2 % kakaový prášek
Původ
Mandle pocházejí převážně z Ameriky, jižní a západní Evropy. Největší oblasti, kde se mandle pěstují, jsou Kalifornie, Španělsko, Itálie, Portugalsko, Austrálie a Chile. Pokrytí čokoládou probíhá v Evropě.
...protože bude k dispozici více kvalitního kakaového bobu z Kolumbie.
Kakao z Kolumbie Tumaco pochází z odrůdy Trinitario. Intenzivní čokoládový profil s příjemnou hořkostí a nízkou kyselostí.
Původ: Kolumbie
Region: Tumaco
Odrůda: Trinitario
Náznaky: Krémové, Koření, Ořechové
SKU: 5430002193175
ČISTÁ ČOKOLÁDA: 100% kakaové boby
Energie: 550Kcal, 2300kJ
Celkový tuk: 52g
z toho nasycené tuky: 31g
Sacharidy: 5g
z toho cukry: 0g
Bílkoviny: 15g
Sůl: 0g...
Podnik "Gama" Waldemar Nitka je mezinárodní firma, jejíž hlavní a klíčovou činností je velkoobchodní prodej značkových, rychloobrátkových spotřebních výrobků (FMCG). Od založení podniku v roce 2008 dosahujeme stálého růstu a vytváříme rozsáhlou základnu zákazníků a dodavatelů. V současnosti jsou našimi zákazníky přední velkoobchodní společnosti a maloobchodní sítě v Evropě, Asii a Severní Americe.
...Kakaové nibsy jsou malé kousky přírodního praženého kakaového bobu. Velmi výživné a zdravé. Superpotravina se všemi vůněmi kakaa. Křupavé a s lahodnou a intenzivní chutí čisté, mírně hořké čokolády. Jsou bohaté na bílkoviny a zdravé tuky.
Nibsy jsou kakaové boby, které byly praženy, oloupány a rozlámány na menší kousky. Stejně tak, jako jsou ve své původní formě, nejsou obohaceny o další tuky...
...pekaře a cukráře, tyto boby jsou perfektní pro vytváření bohatých, plných čokolád, prémiových pekařských ingrediencí nebo řemeslných kakaových produktů. Díky svému robustnímu chuťovému profilu a konzistentní kvalitě jsou naše kakaové boby navrženy tak, aby vylepšily vaši nabídku a zvýšily spokojenost zákazníků. Spojte se s námi a pozvedněte svou značku s výjimečnou chutí a dokonalostí našich kakaových bobů nejvyšší kvality.
... 2348Kj, 564Kcal, tuky 38g, z toho nasycené mastné kyseliny 19g, sacharidy 51g, z toho cukry 49g, bílkoviny 4,4g, sůl 0,05g.
Doba trvanlivosti: 24 měsíců
Pomazánka z hořké čokolády
Ingredience: 65,79% praliné z mandlí a lískových oříšků (cukr, lískový oříšek, mandle, máslo), hořká čokoláda 66% (kakao, kakaové máslo, emulgátor: řepkový lecitin), arašídový olej, vanilková lusk.
Nutriční hodnoty na 100g: Energie 2133Kj, 511Kcal, tuky 30g, z toho nasycené mastné kyseliny 13g, sacharidy 56g, z toho cukry 54g, bílkoviny 4,2g, sůl 0,02g.
... Guantánamo na severovýchodě Kuby. Baracoa leží na Zátoce medu (Bahía de Miel) a je obklopena širokým pohořím (včetně Sierra del Purial), což způsobuje, že je poměrně izolovaná. Dnes je Baracoa nejen oblastí pěstování kakaa, ale také hlavní oblastí výroby čokolády na Kubě."}...
...Naše kvalitní kakaové boby, pocházející z Afriky, svědčí o našem závazku k kvalitě a udržitelnosti, obohacují vaše produkty esencí čokolády.
Původ: Pobřeží slonoviny
Typ pěstování: Biologické, Konvenční
Styl: Surovina, fermentovaná, sušená/tříděná
Třída barvy: Hnědá
VŮNĚ: Ovocná, oříšková
Cizí látky: Max. 1 %
Defekty: Max. 3 %
Vlhkost: -7,5 % max
Průměrná velikost: 22 min a ne více než 12 % mimo rozsah
Kalibr: Min. 35/100 g
obal: Jutový pytel
Zkušební objednávka: 14 metrických tun (jedno kontejner 20 stop)...
... výrobky (včetně LAKTÓZY), SOJA a výrobky ze sóji.
Možné stopy: lepek, vejce, arašídy a ořechy, sezam, oxid siřičitý a siřičitany.
Doporučení k použití: Hněťte těsto, aby se stalo tvárným, poté formujte a ihned vyjměte. Plastická čokoláda ztvrdne po 24 hodinách. Pozor, čokoládové těsto nesnáší teplo, které je roztaví a dodá mu lesk.
Balení: Sklenice 500g modelovací čokolády Ivoire.
Reference: D30.2
Rozměry: 500 g
HmotnostCena: 0.5...
...Tmavá čokoláda je čokoláda, která obsahuje mezi 43 % a 100 % kakaa a kakaového másla, zbytek tvoří převážně cukr. Čokoláda pomáhá bojovat proti vráskám. Antioxidanty, které obsahuje, jako je katechin, pomáhají udržovat tělo dynamické. Bílá nebo mléčná čokoláda nepatří mezi tyto potraviny mládí, protože jejich obsah kakaa, a tedy i antioxidantů, je mnohem nižší než u tmavé čokolády.