Storia: Bio Mondo, firma z Furlánie, která byla založena v roce 2012 z potřeby Daniely Faverové nahradit cukr z důvodů zdraví, je realitou, která se zpočátku zabývala sladidly bez kalorií a obchodem s listy stévie; později, po získání správného přehledu o trhu, se rozhodla vstoupit do světa džemů, pomazánek, čokolády, bonbónů, až po zubní pasty, ústní vody a přírodní kosmetiku. Spojovacím bodem vš...
Portfolio (10)
Martinik, Saint Joseph
Lahodné zmrzliny, džemy a sluncem zalité místní ovocné punče. Cílem Gastronom' Îles West Indies je nabídnout velkoobchodníkům specializujícím se na exotické produkty know-how Martiniky, které jistě probudí chuťové pohárky znalých. Mnoho produktů na tomto webu skutečně získalo několikrát medaile, první ceny a další ocenění, která odměňují kvalitu a originalitu těchto produktů, stejně jako know-how ...
Situovaná v Domě diecéze v Dijonu na adrese 9 bis Boulevard Voltaire, Boutique Ciel et Terre otevřela své dveře v březnu 2021, aby nabídla náboženské knihy, produkty z monastických tradic a náboženské předměty obyvatelům Dijonu a jejich sousedům. Spolupracujeme s kláštery a opatstvími z celé Francie. Dnes spolupracujeme s téměř 40 různými náboženskými institucemi v rámci podpory jejich práce. Naše...
Portfolio (10)
Francie, Noyers Sur Jabron
Výroba šafránu z pestíků v Haute Provence, 10 km od Sisteronu, v údolí Jabron. Ekologické zemědělské prostředí, pole využívá chovatel bio jehňat ze Sisteronu. Domácí marmelády z červeného ovoce a šafránu. Bezplatná prohlídka a ochutnávka na farmě od března do listopadu. Možnost parkování pro obytné vozy.
Další produkty
1 gram šafránu
1 gram šafránu
Portfolio (2)
Turecko, Ankara
V naší vlastní továrně v Ankaře, Turecko, vyrábíme džemy, med, helvu, lískový krém s kakaem, medový sirup a cukrový sirup. Chceme s vámi navázat obchodní spolupráci a exportovat velmi chutné a vysoce kvalitní turecké produkty do vaší země nebo regionu. Můžeme vyrábět v jakémkoli typu obalu a hmotnosti a pokud si přejete, můžeme na ně umístit vaši soukromou značku. Balení v skleněných, plastových n...
...Ostružinová marmeláda z Gruzie Ingredience: Borůvky, cukr Skladování: Po otevření uchovávejte v chladu. Podmínky použití: 1 měsíc po otevření Pokyny k použití: Prosím, používejte pouze čistou lžičku Zvláštnosti: bez přidaných barviv, bez konzervantů, bez přidaných aromat Vyrobeno v Gruzii Energie 290 kJ/ 1223 kcal Tuky 0,0 g Sacharidy 70,0 g z toho cukry 69,0 g Bílkoviny 1,6 g Sůl 0,0 g Výrobce: Gruzínská produkce Obsah: 314 g Region: Gruzie...
Portfolio (14)
ufs.country_names.RU, Penza
...Tepelný vařič je určen k výrobě sirupu, marmelády, marshmallow a čokoládové polevy. Je navržen pro přípravu a ohřev různých cukrářských hmot: - čokoládová poleva; - sirupy; - náplně, džemy; - marshmallow, marmeláda; - vařené těsto; - polévky, atd. Vyrábíme vařiče s objemem až 2000 litrů. Rámový mixér se stěrkami, odtokový ventil DN40, teplotní senzory pro produkt a teplonosnou látku a tepelná...
Portfolio (12)
...Nový recept na zeleninovou marmeládu Marmeláda z lilků, hrušek a kandovaných pomerančů Nechte se unést touto originalitou, vaše topinky vám poděkují. Ponořte svou lžíci a nechte se unést. Ingredience: Lilky - Hrušky - Kandované pomeranče - Hnědý cukr - Pomeranče - Skořice - Hvězdicový anýz - Rum...
Portfolio (10)
...Části rostlin: Plody Způsob pěstování: Divoký sběr a pěstované Ve výrobě: Farmaceutický, Kosmetický, Šťáva, Melasa, Ethanol, Tekutý cukr, Těsto, Kompot, Čokoláda, Průmyslový alkohol, Marmeláda, Prášek, Nakládané, Coly, Mléčné výrobky, Kyselina octová, Kyselina citronová, Aceton, Butanol, Kyselina glukonová, Cukrovinky, Ocet, Chipsy, Džem, Krmivo pro drůbež a hospodářská zvířata, Olej, Extrakt. V potravinách: Jí se s čajem, Sušenky.
Portfolio (10)
Německo, Düsseldorf
...Mezi ně patří dezerty, zmrzlina, mléčné koktejly, želé, džem, marmeláda, kyselé zeleniny, polévky, omáčky, kečup, majonéza, konzervované ryby, konzervované maso, pečivo, konzervované ovoce a konzervované zeleniny.
Portfolio (3)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Moderní dávkovací systém s pístem pro tekuté cukrářské hmoty (marmeláda, želé, krémy, soufflé, horká čokoláda atd.) podporuje dávkování teček a dávkování tečkovaných linií. Je navržen pro dávkování nebo nalévání do forem a speciálních prohlubní v produktech z tekutých potravinových hmot. IntelleDrop lze použít jak jako samostatný modul pro plnění forem s marmeládou, zdobení sušenek nebo plnění...
Portfolio (10)
Bulharsko, Sofia
...Bio šípkové plody z ekologicky certifikované bulharské plantáže. Šípky jsou extra kvality a byly testovány na přirozený obsah mnoha vitamínů a minerálů, jako jsou: vitamín C, vitamín A, vitamín E, hořčík, vápník a další. Plody jsou ideální pro výrobu různých derivátových produktů: šípková marmeláda, šípkový prášek, šípkový čaj, šípková šťáva, šípkové víno.
Portfolio (5)
Francie, Vallieres
...Extra vařená marmeláda v měděném kotli, z bio ovoce, bio třtinového cukru, bio citronové šťávy, ovocné pektiny, kyseliny askorbové (vitamín C). Vyrábíme celou řadu marmelád podle tradiční výroby s jednoduchými ingrediencemi a pomalým vařením.
Portfolio (3)
Německo, Dresden
...Plnění marmelády a želé (také horké plnění), tekutého hořčice atd. Naše nejmenší stolní stroj na plnění - Marmeláda a želé (také horké plnění), tekutá hořčice, ovocné pyré, krémový jogurt (také s kousky ovoce), omáčky - Přívod přes 14l nádobu Médium se vloží do dodávané nádoby (14 l) a přímo se dávkuje do obalu bez kapání. K tomu jsou k dispozici různé dodávané plnicí trysky, které se vybírají...
Portfolio (9)
Španělsko, Málaga.
...Marmeláda vyrobená ručně, s opravdu jedinečnou, autentickou a domácí chutí. • Produkt vhodný pro celiaky, diabetiky a osoby intolerantní na laktózu. • Nový produkt právě uvedený na trh. • Řemeslný produkt. • Bez přidaného cukru. • Bez konzervantů. • Bez barviv. • Bez lepku. • Bez palmového oleje a tuku. • Bez emulgátorů. Ideální k použití na snídaně, svačiny nebo kdykoliv. • Formát: Sklenice o...
Portfolio (9)
...Použitím našeho zařízení na výrobu čokolády můžete; Vyrobit širokou škálu typů čokolády na jedné výrobní lince, Výroba čokolády v různých barvách a tvarech, Rychle přepínat mezi různými produkty, Rozšířit rozmanitost hmot s různými kombinacemi, jako jsou oplatky, sušenky a další, zvýšením rozmanitosti tvarů, výrobou náplní a cukrovinek. Jakákoliv hmota může být použita: čokoláda, karamel, pralinkové hmoty, nugát, halva, marcipán, sušené ovoce, fondán, soufflé, marmeláda atd. Téměř zcela bez manuální práce.
Portfolio (9)
Německo, Garstedt
... vlhkém stavu a křehký v suchém stavu. Agar-Agar prášek je bílý až žluto-bílý nebo světle gelový. Síla gelu může být standardizována přidáním dextrózy a maltodextrinů nebo sacharózy. Vlastnosti: - termoreverzibilní - pH-stabilní - až do 90 °C tepelně stabilní - geluje po ochlazení - vegetariánské - vhodné pro veganskou stravu - vhodné pro lakto-vegetariánskou stravu - bez lepku - bez laktózy - košer, HALAL Aplikace: - zmrzlina - náplně do dezertů - džem - želé - marmeláda - ovocné koktejly - poleva na dorty - náplně do pečiva a pekařských výrobků - ovocné koření...
Portfolio (45)
ufs.country_names.RU, Izhevsk
...Profesionální gelové koncentráty potravinářských barev, které se nemigrují, se používají k vytváření efektu vrstev v dezertech (marmeláda, želé, marshmallow atd.). Díky speciální formuli jsou jednotlivé vrstvy udržovány po dlouhou dobu a nemíchají se. Tato potravinářská barva se používá pro základy s obsahem tuku až 50 %. Může být také použita k obohacení pokrmů o různé barvy podle sektoru HoReCa...
Portfolio (18)
Francie, Pacy-Sur-Eure
...Svíčka nalitá do tohoto krásného malého sklenice s keramickým víčkem v bílé nebo černé barvě... Otevřete sklenici a nechte se okouzlit touto jemnou vůní... K dispozici je mnoho vůní. +/- 30 hodin Vůně fialkový bonbón, brioska, slaný karamel, citronový meringue, srdce bonbónu, okurka – meloun, mléčná marmeláda, švestková marmeláda, pomerančový květ, bavlněný květ, tiaré květ, jahoda, malina, intenzivní extáze, mango – kokos, mango – mučenka, gurmánská borůvka, kokos, nugát, perníček, bretonský koláč, broskev, piña colada, jahodový pop, relax, červená růže, vanilka, vanilka – jahoda, yuzu...
Portfolio (23)
Německo, Frankfurt Am Main
...Jednobubnový pístový dávkovač / plnicí zařízení pro potraviny až 1200 balení/hodinu K dispozici v různých provedeních s odpovídajícími individuálními uzavíracími ventily a produktovými nádržemi, až 6 řad pro plnění potravin, mimo jiné: omáčky, polévky, paštiky, hořčice, kečup, křen, pesto, dresinky marmeláda, med, jogurt, tvaroh...
Portfolio (10)
Francie, Objat
...Ingredience: Mandle, vaječné bílky (bramborový škrob), voda, cukr, moučkový cukr, levandulový med, slunečnicový olej, přírodní extrakt z pomerančových květů, kandované pomerančové kůry, borůvková marmeláda (borůvky, cukr, pektin); glukózo-fruktózové sirupy, regulátor kyselosti kyselina citrónová, invertovaný cukrový sirup, oplatky, konzervant: E202, regulátor kyselosti. Barvivo: E 120. E161 koncentrát mrkev-borůvka a spirulina.
Portfolio (109)
Španělsko, Cadrete
...TATO KRABICE OBSAHUJE: Olej: – AOVE „Salduvia Privilegium“. Ekologický. Raná sklizeň. Odrůda arbequina. 500ml. Ocet: – Ekologický jerezský ocet. 250ml. Olivy: – Černé olivy. Odrůda empeltre. Ekologické. 200gr. Olivový pâté: – Ekologické černé pâté. Odrůda empeltre. 110gr. – Ekologické zelené pâté. Odrůda arbequina. 110gr. Marmeláda: – Ekologická růžová rajčata. 130gr. *Všechny naše krabice jsou vyplněny ekologickou ovesnou pilinou, abychom se vyhnuli použití plastu.
Portfolio (5)
Ukrajina, Kyiv
... tělo. Cukr se vyrábí převážně z cukrové řepy nebo cukrové třtiny. Cukr je hlavní ingrediencí pro přípravu sladkých pokrmů a nápojů. Přidává se do čaje, kávy a kakaa, aby jim dodal sladkou chuť, která snižuje standardní hořkost. Cukr slouží jako dobrý konzervant pro přípravu různých produktů z ovoce a bobulí – džem, marmeláda, želé. Nutriční hodnota 100 g produktů je 1666,4 kJ nebo 398 kcal (obsah sacharidů) – 99,8 g. Pro více informací nás prosím kontaktujte.
Portfolio (27)
Francie, Paris
MAISON BOTEH je rodinná firma, kterou založila matka se synem, a specializuje se na delikatesy s perskými/íránskými chutěmi. Naše produkty jsou vyráběny řemeslným způsobem, přičemž se spojují kreativita a vášeň pro íránskou kuchyni. Nabízíme také dvě další služby: vytváření produktů pod značkou White-Label & zajištění produktů vyrobených ve Francii. Další podrobnosti níže: Máme několik aktivit: 1/...
Itálie, S.spirito Di Bari
... papriky, sladkých plodů sbíraných na venkově v údolí Itria, mistrovsky smíchaných s cukrem a podrobených pomalému vaření.","1. MARMELÁDA Z Třešní":"Je to nenahraditelná pochoutka pro přípravu lahodných koláčů nebo k vychutnání na plátku chleba!"}...
Portfolio (7)
Kvalifikované know-how pro velkoobchod, C+C trhy a maloobchod. Italská vína, konzervy, olivový olej, krabice na pizzu, hliníkové misky. Naplánované dodávky, přepravní zpracování.
Portfolio (10)
Ukrajina, Kyiv Region, Brovary City
... mnoha typů balení. Kromě toho lze marmeládu rozdělit do dvou typů: matnou (v cukru) a lesklou. Matná marmeláda je poměrně pohodlná pro balení, ale lesklá má výraznou tendenci se lepit. Specialisté společnosti Basis vědí, jak zabalit každý z těchto typů a zajistit kvalitní a originální balení.
Portfolio (50)
...Marmeláda Šťastí je vyráběna z čerstvých plodů našich vysoce kvalitních granátových jablek, které byly sbírány s maximální péčí a pozorností z našich ekologických farem. Naše jedinečná bio marmeláda je vyráběna tradičním způsobem a z čistých surovin, neboť obsahuje nerafinovaný bio cukr, což vám přináší úžasnou kombinaci růžovo-červené barvy, neuvěřitelné vůně a vynikající chuti bio granátové...
Portfolio (8)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play