...Kozí mléko obsahuje protein podobný inzulínu, což ho činí velmi vhodným pro lidi s diabetem.
Kozí mléko v prášku
(Sušené sprejovou metodou: všechny nutričníhodnoty a kvality čerstvého kozího mléka jsou zachovány)
Kozí mléko se v několika aspektech liší od kravského mléka. Kozí mléko obsahuje méně laktózy a bílkovin než kravské mléko a neobsahuje β-laktoglobulin, což je nejběžnější příčina...
...Nabízíme obaly, které mají zvýšené mechanické vlastnosti, odolnost proti propíchnutí a odolnost vůči nízkým teplotám skladování, čímž zajišťují, že jsou zachovány nutričníhodnoty, kvalita a chuť zmrazeného produktu. Provádíme jak povrchový, tak mezivrstvý tisk ve formě laminátů, které zabraňují otěru tisku při chlazení a navíc zabezpečují skladované zboží.
...Maltodextrin je bílý prášek získaný enzymatickou hydrolýzou škrobu, převážně z kukuřice, rýže nebo pšenice. Díky své vysoké rozpustnosti je užitečný pro zlepšení nutričníhodnoty mnoha produktů a také může pomoci kontrolovat vlhkost a prodloužit trvanlivost. Maltodextrin má trvanlivost 24 měsíců a společnost Foodcom S.A. nabízí maltodextrin v 25kg pytlích.
Tento potravinový aditivum se široce...
... mlékem. Černá rýže je bohatá na antioxidanty, které bojují proti volným radikálům, čímž nás chrání před zánětlivými stavy a mnoha nemocemi a zpomalují stárnutí buněk. <strong> Nutričníhodnoty na 100 g </strong> Energetická hodnota 1498 kJ/354 kcal - 18% RHP* Tuky 3,2 g - 5% z toho nasycené mastné kyseliny 0,8 g - 4% Sacharidy 72 g - 28% z toho cukry 0,7 g < 1% Bílkoviny 7,7 g - 15% Vláknina 3,1 g Sůl 0,03 g < 1% *RHP - referenční hodnota příjmu <strong> Použití...
...Nejdražší ořech na světě, který roste v Austrálii, je makadamie. Známý je především pro své bohaté nutričníhodnoty. Syrový ořech nemá výraznou chuť. Opečili jsme ho a přidali trochu karamelové sladkosti. Teď je dokonalý.
vlastnosti produktu: Bezlepkový, Bez soli, Veganský
Hmotnost: 85g...
...Jaja pocházejí od slepic, které mají přístup na výběh, užívají si slunce a čerstvého vzduchu. Slepice na výběhu doplňují svou stravu o živiny dostupné v přírodě, díky čemuž získaná jaja vykazují vyšší nutričníhodnoty.