Rodinná firma FB Food se vyznačuje jak inovacemi, tak flexibilitou. Díky našim strukturám můžeme v oblasti výroby potravin ideálně reagovat na přání zákazníků a nabízíme pekárenskému a cukrářskému průmyslu, velkoobchodu a maloobchodu, stejně jako všem ostatním zpracovatelům nejlepší výsledky – od standardního produktu až po individuální přání. Proto jsme rádi každý den v akci.
...S naším LECKER’S Bio Reinweinstein práškem dopečiva připravíte lahodné pečivo a koláče během chvilky – a to co nejpřirozeněji.
• S obzvlášť ekologickým Reinweinsteinem místo běžných fosfátů
• S šetrným jedlou sodou jako kypřidlem
• S bio kukuřičným škrobem jako separačním prostředkem
Složení: kukuřičný škrob*, kyselina Reinweinstein (24,7% monokaliumtartrát), kypřidlo jedlá soda
Alergeny: žádné obsaženy
Vegetariánské: Ano
Veganské: Ano...
... prostředek dokáže odstranit obtížné skvrny, zbavit nepříjemných zápachů a vyčistit troubu nebo mikrovlnnou troubu. Sérum má mírně korozivní vlastnosti, což usnadňuje jeho použití na různých površích. Může být použito k odstranění vodního kamene z konvic, hrnců nebo kávovarů. Skvěle se hodí jako prášek na čištění povrchů v kuchyni a koupelně. Aby se zbavil nepříjemných zápachů v lednici, stačí umístit malou nádobu se sodou.
...Vlastní vysoký výkon při zvyšování objemu, směs šéfkuchaře; prášekdopečiva má hladkou pórovitou strukturu. Nezanechává hnědé skvrny. Dává produktu požadovanou barvu.
8-10 g na 1 kg směsi na piškot.
12-14 g na směs na piškot.
Pro 1 kg směsi na roládu se doporučuje použít 9-10 g.
Založena v roce 2011 v Abruzzu, Itálie, Promix Srl je referenčním bodem v oblasti polotovarů pro pekařství, cukrářství a pizzerie, kombinuje řemeslnou tradici a technologickou inovaci, aby nabídla produkty vyšší kvality. Naše polotovary jsou vyvíjeny s etickým přístupem, používají přírodní a udržitelné ingredience, zaručují čistý štítek, který vyhovuje rostoucím požadavkům spotřebitelů na transpar...
...Mléčné proteinové koncentrát (MPC) je koncentrovaný mléčný prášek, který obvykle obsahuje 80 % mléčného proteinu. Vyrábí se z čerstvého, pasterizovaného odstředěného mléka pomocí filtrace a sušení rozprašováním.
Poměr proteinového a laktózu chudého produktu činí tento produkt často používaným při výrobě potravin s nízkým obsahem sacharidů a proteinově obohacených nápojů. Může být také přidáván dopečiva, dezertů, kultivovaných produktů, mléčných nápojů, omáček a sýrů.
...Djahé: Biologický zázvorový prášek od VehGro, jednoduše 100% přírodní a bez přísad. Zázvor, také známý jako Zingiber officinale, je skutečné koření. Zázvor obsahuje také všechny druhy vitamínů a minerálů, bílkovin, sacharidů a vlákniny. Zázvorový prášek je zázvorový kořen, který byl vařen, sušen a poté mletý na prášek. Chuť zázvorového prášku je silnější a ostřejší než chuť čerstvého zázvoru a dobře se hodí do asijských a severoafrických pokrmů, koláčů a pečiva. Skladujte na chladném, suchém a tmavém místě. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
...Imperial je oblíbená belgická značka pečení! Prášekdopečiva na přípravu vašich palačinek, pudink s typickou sladkou vanilkovou chutí, polevy pro vylepšení vašich zmrzlin… už více než 80 let! Imperial je také dostupný ve Francii.
Na základě let zkušeností v oblasti importu, exportu a zprostředkovatelských služeb pro několik společností jsme schopni zajistit a poradit, stejně jako se postarat o téměř všechny potravinářské produkty pro potřeby konkrétního podnikatele nebo soukromé osoby/sektoru. Z tohoto důvodu se Soledòr rozhodl rozdělit celou škálu produktů, které lze zajistit, pouze na některé, z nichž jsou vždy řemeslné ...
...Bramborové vločky jsou dehydratované, předvařené brambory, které byly rozmačkané a poté zpracovány do suché, vločkové formy. Obvykle se používají jako ingredience v instantních bramborových kaších, polévkách a dalších připravených pokrmech, což zajišťuje pohodlí a dlouhou trvanlivost. Bramborové vločky lze také rehydratovat a použít jako zahušťovadlo v různých receptech. Kromě toho se využívají v pekařském průmyslu k vylepšení textury a zadržování vlhkosti pečiva.
Barva: Žlutá
Konzistence: Prášek
Balení: Papírový sáček 25kg
Množství: 5 000kg - 48 000kg...
... chleba, sušenky a sladkosti, jako jsou fosfáty, vinný kámen, citronová šťáva, jogurt, ocet atd. Tato reakce uvolňuje oxid uhličitý ve formě plynu, což způsobuje, že těsto kyne, zhoustne a stává se nadýchaným.
Tato vlastnost uvolňování plynu a zlepšení kvality těsta a nadýchanosti přispívá k maximální požadované hodnotě prášku dopečiva. Podstatou je, že jedlá soda je považována za hlavní surovinu pro prášekdopečiva. Je také používána jako potravinářská přísada s kódem E500.
... kokosovým práškem, který přináší tropický a aromatický nádech.
Tipy k Použití:
„Sucre à la Noix de Coco“ je ideální pro oslazení vašich jogurtů, dezertů, horkých nápojů a mnoha dalších. Jeho jemná textura a exotická vůně dodávají sladkou a voňavou notu všem vašim kulinářským výtvorům.
Ideální pro:
- Vylepšení dezertů, koláčů a pečiva.
- Oslazení horkých nápojů jako káva, čaj nebo horká čokoláda.
- Přidání tropického nádechu do vašich oblíbených receptů.
Charakteristiky Produktu:
- Hmotnost: 200g
Reference:SUCRE0013B...
...Organický syrovátkový proteinový prášek lze použít jako přísadu do proteinových koktejlů, smoothie, pečiva, energetických tyčinek a dalších… Nejčastější aplikací je plnění do sáčků nebo nádob pro maloobchod.
POVOD: EU
VELKOOBCHODNÍ BALENÍ: 25 kg pytel...
Esenkim je firma, která působí jako poskytovatel širokého spektra produktů, aby vyhověla potřebám svých zákazníků v různých odvětvích. Kromě surovin, jako je celulóza, amonný chlorid, sodný bikarbonát, pšeničný gluten a kuřecí moučka, nabízí svým zákazníkům také mnoho dalších produktů.
Díky kvalitním produktům, odbornému týmu a silným obchodním partnerstvím s výrobci po celém světě, Esenkim nadál...
... sušenek.
Prášková potravinářská barviva Spring Color umožňují dosáhnout jemnějších barev než intenzivní barviva. Můžete upravit dávkování podle svých přání, abyste dosáhli více či méně syté barvy, v mezích platné legislativy.
Před přidáním práškového potravinářského barviva do vaší směsi doporučujeme nejprve ho naředit v troše vody a poté přidat do vaší přípravy.
Reference: SPR08
Na skladě: 81 produktů
Složení: E102, E133
Hmotnost: 0.01
Rozměry: 10g
HmotnostCena: 0.01...
...Prášekdopečiva
Jednotková čistá hmotnost (g): 2000
Objem hlavního kartonu (m3): 0,041
Obsah v hlavním kartonu: 8
Hrubá hmotnost hlavního kartonu (kg): 17,2
Množství v hlavním kartonu: 8
Kapacita kontejneru 20 FT: 809
Kapacita kontejneru 40 FT: 1453
Styl balení: Kbelík
Příprava;
Celý obsah sáčku (10g) je na 400g mouky.
...CHOCAR je mouka získaná dehydratací a supermikronizací dužiny sicilské karobové rostliny, přirozeně veganská a bezlepková.
Díky své barvě a chuti je mouka z dužiny karobu CHOCAR používána jako zdravější alternativa kakaa a díky vysokému obsahu cukru může omezit přidávání cukru do těst. Bez obsahu tuků a vzrušujících látek se používá v cukrářství, při výrobě těstovin, ale také při výrobě pečiva...
...jako kávový prášek, potravinový prášek, prášek na šťávu, mléčný prášek, lékařský prášek, prášekdopečiva, prášek na čištění a všechny práškové produkty. Stroj pracuje s nekomprimovanými a kontinuálními balicími materiály. Může pracovat s celofánem, perleťovým, polypropylenovým a hliníkovým laminovaným balicím materiálem v systému horkého spojování. Všechny balicí materiály splňující požadavky na horké spojování mohou být použity. Tento stroj může vyrábět obaly od šířky 40 mm do 120 mm a délky od 40 mm do 140 mm. Stroj pracuje s výrobní rychlostí 80 až 100 obalů za minutu.
...Bikarbonát sodný je chemická sloučenina se vzorcem NaHCO3. Je to jedna z sodných solí. Má antacidní vlastnosti. Také se používá jako prášekdopečiva. Je rozpustný ve vodě. Je to bílý pevný krystalický prášek. Má mírně alkalickou chuť připomínající uhličitan sodný. Prášekdopečiva, který se používá k kynutí těsta, je obvykle kombinací bikarbonátu sodného (NaHCO3), suché kyseliny (H+) a...