ACESO Cosmetics nabízí více než dvacetiletou odbornost v kosmetickém sektoru podnikům po celém světě. Specializujeme se na vysoce kapacitní výrobu a s hrdostí dodáváme až 5 000 produktů denně pomocí nejmodernějších plně automatizovaných strojů a specializovaného týmu zaměřeného na výzkum a vývoj. ACESO Cosmetics je uznávaným lídrem na globálním trhu, který vyváží vysoce kvalitní produkty do 32 zem...
...Labkasein se vyrábí z odstředěného mléka, které je sraženo pomocí syřidla. Po sražení je produkt oddělen od syrovátky, koncentrován a sušen.
Foodcom S.A. dodává syřidlové kasein s velikostí 30 až 90 mesh. Náš produkt je přírodní a čerstvý. Má vynikající funkční vlastnosti - tažnou sílu, zlepšení textury a také dobré vlastnosti tavení a emulgace.
Syřidlové kasein lze použít k výrobě funkčních sýrů, klinické výživy, fitness přípravků, omáček a dipů, pomazánek a delikates.
...TOILE A FROMAGE EN FIBRE SYNTHETIQUE
Naše toly na sýr z umělých vláken lze použít k vyplnění forem, odkapávání, lisování a odvádění syrovátky...
Vlastnosti syntetických vláken:
Velmi dobrá odolnost vůči kyselinám, snadná údržba
Charakteristiky:
Homogennější odkapávání sýřeniny
Podporuje proces odkapávání
Podporuje rozložení sýřeniny
Usnadňuje odvod syrovátky
Zabraňuje lepení v formách
Podporuje a umožňuje lepší péči o sýry s kůrou morgée
Funkce Odkapávání, Tvarování, Filtrace, Lisování, Odvádění
Obory Zrání, Mlékárny – Sýrárny...
...POVOLUJE DISTRIBUCI POŽADOVANÉHO MNOŽSTVÍ SERA S ABSOLUTNÍ PRECIZNOSTÍ A GRADUALITOU DOVNITŘ DVOJITÝCH NAPLNĚNÍ.
Optimální systém, který nemění vlastnosti sérum štěpu.
Vybaven dálkovým ovládáním, umožňuje vzdálené spuštění.
Také umožňuje zpětný chod pro nasávání kapalin z nádob.
Vyrobeno v souladu s předpisy CE.
...Ricotta di Bufala Campana je součástí historie a tradice mlékárenského sektoru, symbolem našeho zemědělství a dědictví typičnosti, které území jižní Itálie dokáže vyjádřit.
Ricotta di Bufala Campana DOP je čerstvý mléčný výrobek, tedy bez zrání, získaný koagulací tepla bílkovin syrovátky z bufalího mléka, suroviny pocházející z výroby Mozzarelly di Bufala Campana, která jí dodává zvláštní struktury krémovosti a jemnosti, porcelánově bílou barvu a výrazné senzorické vlastnosti popisovatelné jako jemná vůně mléka a sladkost.
...Produktová řada FONDOLAC od MEGGLE vám poskytuje vynikající funkční vlastnosti pro emulgaci, stabilizaci a zvýraznění chuti pro slané produkty, jako jsou vařená šunka, omáčky, delikatesy a masné výrobky.
Sušením částečně demineralizované syrovátky vyrábí MEGGLE částečně demineralizovaný syrovátkový prášek s relativně vysokým obsahem bílkovin.
Charakteristiky a výhody:
- Vynikající emulgační vlastnosti
- Schopnost vázat vodu
- Obohacení o bílkoviny
- Zesílení hnědého efektu (Maillardova reakce)
- Zlepšení textury a tím i ústního vjemu
- Zvýraznění chuti (menší použití aromat a koření)...
Kasein je přírodní protein a hlavní složka mléka. Základně rozlišujeme mezi technickým kyselým kaseinem a jedlým kaseinem. K získání kaseinu se odstředí syrové mléko, aby se získalo odtučněné mléko. Přidáním kyseliny nebo syřidla se kasein (mléčný protein) oddělí od syrovátky a poté se umyje, suší a mele. Tímto způsobem získáváme mléčný protein s vysokou čistotou.
Kvalita podle vašich potřeb
Abychom vám mohli zaručit požadovanou kvalitu, kontrolujeme zboží podle vlastností, které naši zákazníci požadují. Naše zboží je také certifikováno jako košer a halal podle vašich požadavků.