Iberská Šunka Fúze - S Kostí / Bez Kosti / Ručně Krájená
Biodiverzita iberského poloostrova nabízí množství příležitostí k vytvoření nových kulinářských zážitků. V Castro a González jsme spojili naše know-how ve světě šunky, chladné klima Guijuela a teplotní výkyvy v pohoří Huelva, abychom dosáhli výsledku, naší šunky Castro a González Fusión, zážitku určeného pro odvážnější chutě.
Šunka Castro a González Fusión pochází z našeho vlastního chovu prasat, která se volně pasou na poli a živí se ořechy, trávou a obilím. Tato šunka zraje 12 měsíců v našich sklepích, kde odpočívá v chladných a stabilních teplotách Guijuela. Právě tam získává sladkou chuť a připravuje se na cestu do proměnlivějšího klimatu, které nacházíme v pohoří Huelva. Naše Castro a González Fusión se spojí s mlhami Atlantiku po dalších 24 měsíců, čímž získává sílu a hluboké aroma. Výsledkem je výjimečná šunka.