Vítejte na Plants2Market!
Jsme váš spolehlivý B2B partner pro vysoce kvalitní rostlinné prášky a rostlinné extrakty. Minimální odběr mnoha našich produktů je 25 kg.
Naše produkty se vyznačují nejvyšší kvalitou a jsou pečlivě vybírány a kontrolovány. To se odráží také v naší BIO a HACCP certifikaci. Naše společnost byla nedávno certifikována také podle ISO 9001.
Chápeme, jak důležité je pro vás ...
Die nako naturals GmbH je mladá a dynamická rodinná firma. Naše na míru šité přírodní produktové řešení, běžný obchod s surovinami a společné vývoje nabízíme pro výrobce a obchodníky s potravinami, doplňky stravy, kosmetikou a farmaceutickými výrobky v Evropě. Při nako naturals GmbH se zaměřujeme výhradně na přírodní suroviny a přísady, které získáváme od dlouholetých partnerů z Brazílie, Ruska, I...
...Kyselina hyaluronová (HA), polysacharid (glykozaminoglykan), se přirozeně nachází v mnoha oblastech lidského těla, včetně pleti, očí a synoviální tekutiny kloubů. HA má jedinečnou schopnost vázat a udržovat molekuly vody (až 6 litrů vody na gram), funguje jako dermální výplň a lubrikant. Je to klíčová molekula zapojená do vlhkosti pleti a je také součástí výživových doplňků. Naše HA je vyráběna...
...Co je maltodextrin?
Maltodextrin je polysacharid (sacharid), který má jedinečnou schopnost vázat tuky a oleje. Používá se k vylepšení textury potravin a nápojů. Maltodextrin je také používán jako práškový doplněk stravy sportovci.
DE-qualifikace
Maltodextriny jsou klasifikovány podle svého Dextrose Equivalent (DE) a mohou mít DE hodnotu mezi 3 a 20. Čím vyšší je DE hodnota, tím kratší jsou...
...Chitosan se vyrábí z chinin, látky, která se nachází ve skořápkách korýšů, krabů, krevet a dalších mořských živočichů.
Základní surovinou pro výrobu chitosanu je chitin, což je přírodní polysacharid, který se v přírodě vyskytuje po celulóze nejčastěji.
Náš použitý chitin je vedlejším produktem zpracování krevet, při kterém se krevety vaří a loupou. Skořápky krevet se nejprve jemně rozdrtí a poté se buď enzymaticky deacetylují, nebo se omývají hydroxidem sodným, aby se uvolnily zbývající bílkovinné nebo tukové složky. Zbytky se odstraňují máčením.
...Xanthanová guma je přírodní polysacharid, který je v EU schválen jako potravinářská přísada pod číslem E415. Prostřednictvím velkoobchodníků a obchodníků je xanthanová guma často dovážena z Číny, Německa a Jižní Koreje.
V potravinářské výrobě se bez zápachu, mírně nažloutlý prášek používá jako zahušťovadlo, gelační činidlo a plnidlo. Tato potravinářská přísada se používá v mnoha potravinách...
... potravinách.
Traganth se skládá z polysacharidů a esterů. Dvěma hlavními složkami jsou tragacanthin, vodou rozpustný polysacharid s podílem 60-70 %, a bassorin s podílem 30-40 %. Traganth je nerozpustný ve vodě, avšak při kontaktu s vodou silně bobtná. Navíc je stabilní vůči kyselinám a teplu.
Produkt je dostupný v různých kvalitách pro potravinářský, farmaceutický a kosmetický průmysl.
CAS: 9000-65-1
EINECS: 232-552-5
Barva: bílá až nažloutlá
Trvanlivost: 24 měsíců
INCI: Astragalus gummifer gum
Skladování: chladné, suché, chráněné před světlem, skladovat v uzavřených obalech
Potravinářská přísada: E413...