Polsko, Warszawa, Poland
...Gouda je holandský žlutý sýr vyrobený z kravského mléka. Je to zralý (polotvrdý) typ sýra. Produkt je k dispozici jako blok nebo kostka zabalená v fólii s žlutou nebo červenou barvou. Gouda se vyznačuje jemnou chutí, která se s délkou zralosti zesiluje. Chuť je jemná, něžná a aromatická s delikátní dochutí pasterizace, která může být mírně kyselá nebo pikantní. Má pevnou, hladkou texturu a...
Portfolio (278)
Itálie, Radicofani
...Pecorino v černé formě bez laktózy je polotvrdý sýr s výškou přibližně 2,00 kg. Dostupný v celých kusech; balení v celku vakuově 2,00 kg, vakuově na půl kg 1,00; vakuově na čtvrtiny formy kg 0,500. Dostupný také ve formátu 0,500 kg.
Portfolio (48)
Německo, Lennestadt
V roce 1956 zakládá Hubert Deimel ‚Hubert Deimel Haushaltwarenfabrik‘. Vyrábí se ‚Famos‘-škrabka na brambory. Tento produkt se stává hitem prodeje a tvoří základ úspěšného rozvoje firmy. Dnes se společnost jmenuje Westmark GmbH a nabízí více než 2.500 položek. Jako specializovaný partner obchodu nabízí Westmark portfolio praktických gastronomických a kuchyňských pomocníků, stejně jako domácích po...
Portfolio (186)
Španělsko, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Sýr Quintana polotvrdý Mahón-Menorca D.O.P., vyrobený z nepasterizovaného kravského mléka a 100% přírodních ingrediencí, bez konzervantů a aditiv, a zrající pod dohledem našeho mistra sýraře a mistra affinéra sýrů. Vždy s respektem k tradičnímu procesu výroby sýra a tisíciletým zrajícím praktikám na ostrově Menorca. S dobou zrání 2 až 5 měsíců je to sýr s pevným těstem, nažloutlé slonovinové barvy a s oranžovou/hnědou kůrkou, s vyvinutou mléčnou chutí a aroma, s určitými náznaky másla a pražených ořechů, s střední perzistencí v ústech.
Portfolio (3)
Španělsko, Campo De Criptana
...Produkt s velkým potenciálem; náš pevný kozí sýr, vyrobený z pasterizovaného mléka, s krátkým zráním, s charakteristickou vůní a chutí druhu. Přibližná hmotnost na kus: 3,400 kg. Jednotky v krabici: 2...
Odpovídající produkty
Polotvrdý Kozí Sýr - Cantarero
Polotvrdý Kozí Sýr - Cantarero
Portfolio (1)
...Ručně vyrobeno v Portugalsku z mléka našich krav, stejně jako všechny naše sýry, náš sýr D'Origem zraje po dobu jednoho měsíce. Jeho textura je polotvrdá a chuť intenzivní. Hmotnost: 0,8 kg Hmotnost: 1,2 kg...
Portfolio (21)
Rakousko, Schwarzach
...Rakouský obchod s prémiovými sýry a uzeninami. Alpen Sepp International. Řemeslné sýry z travní mléka. Objevte rakouské alpské potravinářské produkty - horský sýr, alpský sýr, polotvrdý sýr, suchá nebo tvrdá klobása.
Portfolio (1)
...Ruční stroj na krájení tvarů jak ve vertikálním, tak horizontálním směru, pomocí nerezového drátu. Umožňuje snadno rozdělit sýr na porce s přizpůsobenou hmotností a velikostí pomocí ručně odvíjeného drátu. Je vybaven centrálním otvorem pro zajištění stability a bezpečnosti během fáze krájení. Umožňuje rozdělit tvar na více částí, dokud nedosáhnete požadovaného množství plátků. Jeho kompaktní konstrukce se vejde do všech prostor, i těch nejmenších. Rozměry: 50x56x12 Materiál: nerezová ocel...
Portfolio (47)
Španělsko, Totanes
...Sýry z ovčího mléka jsou vyráběny z mléka sbíraného v různých chovech v oblasti Montes de Toledo, což produkuje specifické mléko, které přispívá k bohaté a charakteristické chuti tohoto produktu. Vyrábí se po celý rok. Rozlišujeme polotvrdý a tvrdý sýr podle doby zrání. Polotvrdý sýr má minimální dobu zrání 60 dní, tvrdý sýr 180 dní a starý sýr 270 dní. Vnitřek sýra má slonovinovou barvu, s očky...
Portfolio (10)
...Poloměkký sýr s minimálně 50 % tuku v sušině; omytá kůra a potažená pepřem; Chuť: jemně kořeněná s chutí pepře Obsah tuku: 50% Chuť: jemně kořeněná s chutí pepře...
Portfolio (9)
Španělsko, Malagón
...Sýr vyrobený z pasterizovaného ovčího mléka Manchega a certifikovaný Regulačním výborem pro sýry Manchego s označením původu. Polotvrdý sýr Manchego PDO Maese Miguel - zralý 3 měsíce. Tvrdý sýr Manchego PDO Maese Miguel - zralý 6 měsíců. Tvrdý sýr Manchego PDO Maese Miguel Reserva - zralý 9 měsíců. Añejo sýr Manchego PDO Maese Miguel Gran Reserva - zralý 12 měsíců.
Portfolio (8)
Itálie, Noci
...Caciocavallo je polotvrdý sýr s taženou hmotou, vyráběný výhradně z kravského mléka, tradičně tvarovaný ručně. Jeho název "caciocavallo" pochází z toho, že tento produkt je zrající "na koni" na dřevěných trámech po dobu alespoň 45 dní. Prezentuje se v intenzivní žluté barvě, má pastovitou konzistenci a jemně intenzivní chuť, skvělý, pokud je konzumován samotný nebo s chlebem, také grilovaným, nebo doprovázený skvělým pohárem vína z Apulie.
Portfolio (10)
Itálie, Dorgali
...Sýr, který spojuje bohatství pasterizovaného ovčího mléka s odvahou celého pepře. S minimální zráním 120 dní se tento polotvrdý sýr prezentuje v širokých a nízkých formách o hmotnosti přibližně 16 kg, což nabízí bohatý a mírně pikantní chuťový zážitek. Perfektní jako závěr jídla nebo pro obohacení vašich pokrmů jako koření, Pecorino Pepato je vynikající volbou, jak oživit vaše recepty. Jeho...
Portfolio (10)
Francie, Marseille
...Grana Padano je polotvrdý sýr s chráněným označením původu (AOP). Byl vytvořen před téměř 1000 lety cisterciáckými mnichy z opatství Chiaravalle, kteří používali zralý sýr k uchování přebytku mléka. Grana Padano je vyroben z částečně odtučněného kravského mléka z oblasti Grana. Oblast Padano se nachází v údolí Padana (severní Itálie). Mléčné krávy a zelené krmivo používané k jejich krmení musí...
Portfolio (9)
Francie, Auxerre
...{"Nez":"Gurmánský nos, vyjadřující zralé ovoce Cheninu, bílou hrušku a lehkou slanou vůni","Accord metvin":"Aperitiv, dezert, kořeněná a exotická jídla, polotvrdý kozí sýr","Appellation":"Montlouis","Conditionnement":"Kartón po 6 lahvích 75cl","Le mot du vigneron":"Polosuchý Chenin zjemněný svými lety v suterénu","Le conseil de l'œnologue":"Podávat mezi 10 a 12°C","Label":"Kontrolovaná označení...
Portfolio (190)
Francie, Rungis Cedex
...Sýr z kozího mléka Speciality z Poitou-Charentes, Quercy, Sancerrois nebo Touraine, Buisson nabízí široký výběr sýrů z kozího mléka. Sýr z kozího mléka z Poitou-Charentes Sýr z kozího mléka z Quercy Sýr z kozího mléka ze Sancerrois Sýr z kozího mléka z Touraine sýr z ovčího mléka suchý sýr z ovčího mléka polotvrdý sýr z ovčího mléka...
Španělsko, Burgos
Santa Gadea je ekologická farma na kozy v severním Španělsku. Jsme farmáři a producenti mléčných výrobků. Rodinná firma. Cirkulární ekonomika: zemědělství, chov zvířat a mlékárna jsou pečlivě propojeny. Farma Santa Gadea je 100% udržitelná díky obnovitelným zdrojům energie. Našich 1500 alpských koz, které žijí a pohybují se po farmě, je vysoce kvalifikovaných z hlediska zdraví a genetiky. Na Santa Gadea se věnujeme ekologickým kozím produktům z farmy: - Sýr (měkký, polotvrdý, čerstvý...). - Jogurt. - Kefír. - Mražený tvaroh. - Dlouho trvanlivé UHT kozí mléko. - Mýdla.
Nizozemsko, Rijen
V Amalthea, družstvu chovatelů koz, jsou sdruženi nizozemští a belgickí chovatelé mléčných koz. Amalthea B.V. má v Rijen vlastní výrobnu sýrů na polotvrdý kozí sýr. Členové Amalthea, družstva chovatelů koz, dodávají mléko do výrobního podniku Amalthea B.V. Kozí mléko je převážně zpracováváno ve vlastní výrobně sýrů na polotvrdý kozí sýr. Kromě toho Amalthea nakupuje určité množství mléka od strategických partnerů, aby uspokojila poptávku, a prodává omezené množství mléka, aby vyrovnala rozdíl v dodávkách v létě a zimě do výrobny sýrů.
Populární země pro tento vyhledávací výraz