...Vanilin se používá mimo jiné jako vanilkový cukr, stejně jako v potravinách, jako jsou pečivo, čokoláda a zmrzlina. Kromě toho je vanilin jednou z různých vonných látek používaných při výrobě parfémů.
Metarom France je rodinná PME specializující se na vytváření, výrobu a distribuci aromatických řešení a karamelů pro potravinářský průmysl.
Zaměřená na trh sladkých potravin a aktivní účastník v oblasti potravinářských ingrediencí, společnost se sídlem v Boves (80) v regionu Hauts-de-France, je podporována svými hodnotami trvalosti, bezpečnosti a etiky. Její 140 zaměstnanců představuje 45 různých...
...Vanilín je vysoce aromatická organická chemická sloučenina (glukosid vanilínu), která je zodpovědná za jedinečnou a lahodnou vůni a chuť vanilky, jež se přirozeně vyskytuje v vanilkových lusku.
Je to organická chemická sloučenina složená z benzenového cyklu nahrazeného třemi funkčními skupinami: aldehydem, hydroxylem a methoxylem. Je to jedna z komponentů vanilkového aroma. Vanilín, synteticky...
... vyšší intenzitou. Kromě toho má ethyl vanilin uplatnění v parfumerii a kosmetickém průmyslu, kde se používá k dodání sladkých a jemných tónů vůním a výrobkům osobní péče. Jeho všestrannost a výrazná vůně činí ethyl vanilin cennou složkou v široké škále komerčních a spotřebitelských produktů.
KONTEJNER: 5kg, 25kg a 200kg IBC
CAS: 121-32-4...
ACT úspěšně prodává stále rostoucí množství surovin nejvyšší certifikované kvality již 30 let.
Společnost byla založena v roce 1985 v Hamburku Dr. Raminem Ghaffarim a dnes je ACT rozvinutou firmou s více než 60 zaměstnanci po celém světě. Naše kanceláře se nacházejí v hanseatském městě Hamburk a na 12 dalších místech po celém světě. Úspěchy jsou vždy dosaženy v týmu a každý z našich zaměstnanců p...
...{"ingredients":"Seznam ingrediencí:\nCukr, palmový olej, _LÍSKOVÉ OŘECHY_ 13%, _ODTUČNĚNÉ MLÉKO_ v prášku 8,7%, odtučněné kakao 7,4%, emulgátory: lecithiny [_SOJA_] vanilín.\n\nAlergeny:\nMléko, Ořechy, Sója\n\nPodmínky skladování:\nSkladujte na suchém místě a chráněném před teplem. Není určeno k uchovávání v lednici.\n\nNutriční hodnoty na 100g:\nEnergetická hodnota (kcal) 539 kcal / 100g...
... soli olivového oleje, kokosový olej, mandlový olej, bambucké máslo, instantní káva, vanilin, olej z meruňkových jader, hydrosol.
Jak používat: Jemně masírujte, dokud se nevytvoří pěna, poté důkladně opláchněte vodou!
Pozor! Vyhněte se přímému kontaktu s očima! Uchovávejte mimo dosah dětí! Pouze k vnějšímu použití!
Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě při teplotě 7-25 °C.
...L’origine Siam nabízí extrémně cenné vanilkové balzámové tóny pro vytváření orientálních akordů. Uvolňuje teplé, pudrové efekty, které jsou charakteristické pro vanilín. Tento zdroj, exudát exotického stromu, poskytuje jedinečný a velmi účinný jantarový podpis v květinových a orientálních akordech.
Réf:N0395...
...Informace o produktu
Kyselo-sladké jablečné kroužky potažené nejjemnější mléčnou čokoládou. Tato kombinace ovoce a krémové čokolády nabízí velmi speciální chuťový zážitek.
Složení
Jablka 48 %, cukr 25 %, kakaové máslo 12 %, sušené plnotučné mléko 9 %, kakaová pasta 3 %, sladký syrovátkový prášek 1,5 %; emulgátory: lecitin E322 a E476; aroma: vanilin; konzervant: oxid siřičitý. Obsahuje sóju a laktózu.
Původ
Potažení čokoládou přidáno v Německu.
...Pohár o hmotnosti 250 g čokoládového a mléčného pomazánky
A co je uvnitř?
Rostlinné tuky (slunečnicový, kakaové máslo), kakaový prášek (cukr, kakao) (26 %), cukr, sušené odstředěné mléko (14 %), emulgátor: slunečnicová lecitin, aroma: vanilin.
Alergeny pod lupou
Mléko. Může obsahovat stopy lískových oříšků.
Jak správně uchovávat, není to složité
Skladujte na suchém místě, chráněném před teplem. Po každém použití důkladně uzavřete pohár.
Pohár a víčko: vyhazujte s domácím odpadem.
...Nutella® má nezkreslenou chuť lískových oříšků a kakaa, která je navíc zvýrazněna svou krémovou konzistencí. Je tak lahodná, že i malé množství vás zasytí: 15 g/1 lžíce tohoto čokoládového pomazánky s pečivem stačí k zajištění nepřekonatelné chuti a příjemného zážitku.
Složení:
Cukr, palmový olej, LÍSKOVÉ OŘÍŠKY (13%), sušené odstředěné MLÉKO (8,7%), kakaový prášek s nižším obsahem tuku (7,4%), emulgátor: lecithiny (SOJA), vanilin.
...Buďme upřímní: Neexistuje krásnější vůně než vanilka! S naším kvalitním vanilinem můžeš svým receptům – od jogurtu, domácích muffinů a koláčů až po zmrzlinu nebo smoothie – dodat lahodnou vanilkovou chuť. A potřebuješ jen velmi málo: půl lžičky stačí, aby asi 500 gramů těsta dostalo harmonický vanilkový nádech.
A: Protože náš vanilin je univerzální vonná látka, můžeš ho použít i ve své kosmetice...
Po 15 letech zkušeností v průmyslu surovin jsem si splnil svůj sen a založil vlastní firmu na obchodování se surovinami. Tento poklad znalostí jsem mohl získat během svého působení ve dvou velkých středně velkých výrobních společnostech Moguntia Food Group a Pacovis AG. Nyní se těším, že s těmito znalostmi o surovinách a trhu budu zásobovat kosmetický průmysl, potravinářský průmysl, průmysl krmiv ...
My, Trimond GmbH, jsme aktivní v oblasti skladování a dovozu a vývozu chemických a přírodních surovin pro kosmetický a potravinářský průmysl od roku 2014 a rádi bychom se vám představili jako partner pro skladování a distribuci.
Umístění Trimond GmbH v Pinnebergu poblíž Hamburku umožňuje rychlé dodávky v rámci Evropy, stejně jako nakládky pro přístav Hamburk a letiště Hamburk pro celosvětové dodá...
...Bezvadné černé gurmánské vanilkové lusky, neporušené, olejové, krásné, bohaté na vanilin a chuť.
1,4 - 2 vanilin
30 - 35% Úroveň vlhkosti
14 - 18 cm
Možnost pouze krátkých lusků (14 cm) nebo dlouhých lusků (16 cm+ nebo 18 cm+)...
...Základní informace
Název: Extrakt z vanilkových bobů třídy B
Produkt: Vanilka
Původ: Madagaskar
Výrobní kapacita: 500 kg / týdně
Exportní objem: 10 000 kg / ročně
Specifikace
Zpracování: Sušené, Sušené - Sušené na slunci
Odrůda: Planifolia
Velikost: 13 cm a více
Vlhkost: 16%-28%
Vanilin: 1.6%-2.4%
Třída: Vynikající kvalita, B, Třída B
Typ pěstování: Konvenční
Forma a řez: Boby...
...Obsah vanilínu v červené vanilce, který se pohybuje mezi 1,1 a 2,2 %, zaručuje příjemnou chuť s parfémovaným nádechem v ústech. Vyniká svou načervenalou barvou a je vyhledávána průmyslovými výrobci.
Velikost (cm): 11 až 20
Vanilín (%): 1,2-2,2
Vlhkost (%): 22 až 25 (EU) / <22 (US)...
...Ingredience: Ingredience: Cukr, kakao 25%, přírodní škrob, dextroza, sušené plnotučné mléko, aroma karamelu 0,8%, sůl, guarová guma [E412], xantanová guma [E415], přírodní karamel, vanilin. Alergeny: Může obsahovat stopy mléka, lepku, ořechů a přírodních siřičitanů kvůli přítomnosti v oblasti.
Výběr: Sáček - 500 g
Energie: 403 Kcal / 1704 Kj
Nutriční hodnoty: Na 100g
Tuky: 5,9g
Z toho nasycené: 3,6g
Sacharidy: 81,0g
Z toho cukry: 57,9g
Bílkoviny: 6,4g
Sůl: 0,51g...
...Hmotnost: 150 g vosku
+ / - 30 hodin hoření
Vosk z rostlinné sóji a parfém vyrobený v Grasse, certifikovaný podle evropských norem IFRA.
Zaručeno bez látek CMR (karcinogenní, mutagenní a reprodukčně toxické látky). Neobsahuje ftaláty. Neobsahuje vanilín.
*Všechny svíčky jsou vyráběny ručně, proto se může stát, že přijatý produkt se nebude přesně shodovat s fotografií.
Poznámky: Dřevité, gurmánské, pudrové
Hlava: Rýžové/mléko/mandle/kokos
Srdce: santal/oves/héliotrop
Základ: vanilka/musk/faba tonka...
... látka vanilin. Může obsahovat stopy: lepek, vejce, ořechy (lískové ořechy, mandle, vlašské ořechy).
Nutriční hodnoty na 100 g
Energie 1555 kJ / 365 kcal
Tuky 0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g
Sacharidy 69 g
z toho cukry 69 g
Bílkoviny 7,3 g
Sůl 0,46 g
Obsah: 128 g...
...S LECKER’S Bio Bourbon vanilkovým cukrem můžete vylepšit chuť koláčů, pečiva, koktejlů, dezertů, čajů a mnoha dalších pokrmů – přímo z přírody
•Cukr z jihoamerické třtiny není rafinovaný ani chemicky bělený
•nejjemnější vanilin z pravé bourbon vanilkové lusky mu dodává dokonalou chuť
•Náš Bio Bourbon vanilkový cukr obsahuje celých 10 % pravého bio bourbon vanilkového prášku, aby produktu dodal...