Francie, Bernin
170km
...AGAR BIO je vynikající gélifiant rostlinného původu (řasa), který lze použít samostatně a v malém množství jako náhradu za želatiny nebo pektiny ve vašich přípravách. Je ideální pro přípravu gelů nebo pěn, které jsou stabilní vůči teplu, kyselosti a enzymům exotického ovoce (ananas, papája, kiwi…). Může být také použit k texturování produktů (sekané, aspiky, teriny, flany, omáčky, polevy, glazury…), které jsou určeny k konzumaci studené nebo ohřáté. Jelikož není degradován enzymy mikroorganismů, AGAR BIO může také texturovat živé potraviny (mléčné výrobky, veganské sýry…).
Odpovídající produkty
Agar Bio
Agar Bio
Další produkty
Bio konjacová mouka
Bio konjacová mouka
Portfolio (8)
Francie, Yssingeaux
239km
...Agar Agar Sodný alginát Karrageenan Guarová mouka Prášková želatina Cryogel prášková želatina Arabská guma Xanthanová guma Mouka z karobu HM Pektin...
Portfolio (55)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play