Francie, Arengosse
200km
...Le Sucre aromatisé à l'Érable je skutečnou pozvánkou na chuťovou cestu s jeho autentickou vůní javoru, která připomíná lahůdky javorového sirupu. Tento cukr se skládá z nerafinovaného cukru z řepy, javorového aroma a přírodních barviv (E150C a E160C), která mu dodávají zlatavou a lákavou barvu. Ideální pro oslazení vašich dezertů, horkých nápojů, pečiva a mnohem více, tento cukr vám umožňuje...
Portfolio (200)
Francie, Saint Orens De Gameville
60km
Bello & Angeli je řemeslný chocolatier se sídlem v Saint-Orens-de-Gameville, v departementu Haute-Garonne. Všechny naše originální a "maison" kreace jsou vyrobeny v naší dílně poblíž Toulouse, kde vybíráme nejlepší čokolády a ingredience. Každý den vyrábíme lahodné kreace s největší řemeslnou péčí, mezi kterými jsou čokolády, ale také zmrzliny a sorbety nebo dokonce makronky. Abychom nabídli výj...
Portfolio (85)
Francie, Merville
50km
...Nepřilnavý bílý potravinový papír 45g/m². Dostupný v rolích a formátech. Doporučeno pro lahůdky. Tisk vašeho designu v jedné až třech barvách.
Portfolio (116)
Francie, Lalinde
117km
S VINZÜ nabízíme našim zákazníkům, jako jsou delikatesy, restauratéři a gurmáni, to nejlepší z našich terroirů jihozápadu, s důrazem na rostlinné chutě. Tato specifika, jak jihozápadu, tak vegetariánská, nám umožňují hlouběji prozkoumat naše místní území, abychom vám mohli nabídnout výběr vzácných, dokonce exkluzivních produktů, které vyrábíme nebo distribuujeme. Produkty, které objevíte u Vinzü,...
Portfolio (46)
Francie, Yssingeaux
226km
Člen skupiny Nactarome a značka skupiny Nactis Flavours, Sevarome se specializuje na návrh a výrobu potravinářských aromat, přípravků z ořechů, aromatických ingrediencí, ale také na texturanty, stabilizátory a potravinářské barviva pro gastronomii a potravinářský průmysl v oblasti sladkostí. Sevarome pracuje jak pro oblasti Pekařství-Patisserie, tak pro Cukrářství, Čokoládu, Zmrzlinu a Gastronomii...
Portfolio (55)
Situováni v srdci Jihozápadu, v oblasti Albigeois, věnujeme veškerou naši činnost výrobě vysoce kvalitních produktů, jako je foie gras, konfit a cassoulet, mezi mnoha dalšími. Již 4 generace vám nabízíme čerstvé produkty po celý rok, kromě našich řad konzerv a gurmánských balíčků. Neváhejte a objevte naše kachní a husí prsa nebo konfit z Jihozápadu.
Portfolio (4)
Francie, Gourdon
78km
Společnost VALETTE se od roku 1920 specializuje na výrobu a prodej foie gras a černých lanýžů z Périgordu. VALETTE FOIE GRAS je rodinná firma, která prodává autentické a regionální pokrmy. Tyto produkty vaříme štědře a nabízíme je také v typických pokrmech jihozápadní Francie, jako je cassoulet. Naše produkty distribuujeme ve Francii a na export.
Francie, Agen
88km
FROMAFRUIT je rodinná velkoobchodní firma specializující se na čerstvé produkty, potraviny a mražené zboží. FROMAFRUIT spolupracuje jak s kolektivním stravováním, tak s komerčními restauracemi.
Francie, Merignac
208km
MAMA SAMA vás zavede na iniciační cestu do Guadeloupe, konkrétně na ostrov Marie Galante. Skrze vibrující autenticitu a vášeň pro pečlivě připravené „rhum arrangé“ se každý vypitý pohár stává skutečným dobrodružstvím. MAMA SAMA nabízí širokou škálu „rhum arrangé“ a „planteurs“, což poskytuje jedinečný a lahodný chuťový a smyslový zážitek. Především je MAMA SAMA příběhem mladé ženy narozené na Mar...
Portfolio (9)
Francie, Auros
155km
Založena v roce 2002, MAISON VOISINE je rodinná firma. Jsme výrobce a velkoobchodník s produkty místního řemeslného zpracování z Akvitánie. MAISON VOISINE byla založena za účelem vytvoření nástroje pro místní a regionální distribuci s kvalitním chladicím vybavením. Společnost nabízí přímé dodávky našim zákazníkům, řezníkům, uzenářům a obchodníkům s potravinami. Pocházíme z několika generací chovat...
Portfolio (31)
Francie, La Chapelle Aubareil
111km
Více než třicet let jsme řemeslní výrobci husích a kachních foie gras a také kaštanů v Dordogne. Naše konzervy jsou vyráběny na místě podle tradičních receptů z Périgordu. Naše konzervárna je malého rozsahu. Foie gras a hotová jídla (cassoulet, konfit, civet…) jsou připravována s péčí a jsou předmětem největší pozornosti po celou dobu výrobního procesu. Naše laboratoř splňuje evropské normy a HACC...
Francie, St Medard D Eyrans
189km
Založena v roce 1948 v Néracu v Lot-et-Garonne, společnost LOU GASCOUN si vybudovala svou pověst téměř 50 let na jediném produktu: slavné žluté plechovce paštiky z vepřového jater podle rodinného receptu. Všechny naše produkty jsou vyráběny ručně a jsou založeny na tradičních receptech z Jihozápadu, složené z čerstvých surovin pečlivě vybraných a připravených bez barviv a konzervantů. Nabízíme foi...
Francie, Lescar Cedex
150km
EURALIS GASTRONOMIE úzce spolupracuje s profesionály v oblasti gastronomie, aby poskytla řešení pro jejich cateringovou činnost a dodávala jim foie gras. EURALIS GASTRONOMIE disponuje několika značkami podle požadovaných trhů, jako jsou ROUGIÉ, MONFORT nebo JEAN STALAVEN. Jsme specialisté na chov a zpracování kachen a hus.
Francie, Lamothe-Montravel
158km
Epicerie d'Aquitaine je delikatesní obchod v Lamothe Montravel v Dordogne, fungující jako online obchod, také přítomný na trzích v Dordogne a Gironde, který nabízí a prodává produkty z Nové Akvitánie, stejně jako několik dalších 100% francouzských produktů; Člen federace francouzských delikatesních obchodů; člen poroty soutěže Saveurs de Nouvelle Aquitaine; Člen poroty Concours Général Agricole 20...
Portfolio (4)
Francie, Gourdon
77km
Francie, Avignon
246km
Od roku 1987 se AGIS zcela oddává vášni pro chuť. Neustálé vytváření nových receptů a hledání nejlepších ingrediencí jsou projevem jedinečné kulinářské dovednosti, která slouží tradičním vařeným pokrmům a kuchyním světa.
Francie, Le Teich
222km
L’Esturgeonnière je jednou ze tří průkopnických společností ve Francii, které si před 20 lety zvolily sibiřského jesetera. Od roku 1991 vyrábíme výjimečný kaviár podle původní myšlenky rybáře z Arcachonu a s cílem místní komunity valorizovat místní geotermální produkci. Dnes usilujeme o dokonalost s skromnou produkcí 4 tun kaviáru každý rok.
Francie, VALRAS-PLAGE
158km
La BIROULADE, obchodní společnost sídlící na pobřeží Středozemního moře - jejíž název je inspirován místní tradicí - vám nabízí produkty reprezentující terroir Languedocu: olivový olej, BIO džem, sirup, pomazánky, foie gras, terinu...
Francie, Neuvic
150km
Domaine HUSO se specializuje na výrobu kaviáru a rozkládá se na 19 hektarech na soutoku řek Isle a Vern. Jeseteři jsou chováni v jednom ze čtyř bazénů areálu. Jsou chováni od narození až do okamžiku, kdy mohou být odebrána jejich vejce. Kvalita vody, potravy a respekt k rybám určují kvalitu života jeseterů a jejich vajec. Extrakce vajec a výroba kaviáru probíhá přímo na místě v areálu HUSO.
Francie, Bergerac
128km
Alimentation Fine de France je referenčním francouzským velkoobchodem s delikatesami díky přísné kvalitativní politice: výběr produktů na základě náročných chuťových a kvalitativních kritérií, s maximálním vyhýbáním se různým aditivům, barvivům, konzervantům a s důrazem na snadnost použití a inovaci, při zachování francouzské kulinářské tradice. Zavedení úplné sledovatelnosti produktů (norma HACCP...
Francie, Coulounieix Chamiers
147km
VALCOLY je mladá firma specializující se na návrh originálních receptů z kvalitních surovin, jako jsou svatojakubské mušle, šneci, lanýže... a na obchodování s těmito gastronomickými produkty pro profesionály. Její přidaná hodnota: "odvážit se" kombinovat různé skupiny produktů a nabízet recepty, které jsou neobvyklé a slavnostní.
Francie, Saint-Félix Lauragais
71km
Francie, Toulouse
57km
S modernizovaným výrobním závodem na okraji Toulouse si rodinná firma SAS SAMARAN uchovává skutečné tradiční know-how v kombinaci s normovaným a stále více kontrolovaným prostředím. Produkty jsou vždy připravovány ručně a různé recepty na paštiky, konfitované pokrmy, teriny, cassoulet s konfitovanou kachnou... čerpají inspiraci z regionální kuchyně, která je kolébkou rodiny. Dnes firma zaměstnává...
Francie, Trie Sur Baise
138km
CHARCUTERIE ADER byla založena v Trie sur Baïse v Hautes Pyrénées v roce 1926 a existuje již 4 generace. CHARCUTERIE ADER se specializuje na výrobu domácích vepřových klobás. Rodina Ader, která má samozřejmě dobrou pověst na úrovni kraje, ale také celostátní renomé, protože znalci neváhají udělat si zajížďku, aby ochutnali její lahůdky, skutečně dokázala modernizovat svou výrobu: například se opírá o lepší vybavení, zejména pro kontrolu sušení, což zajišťuje větší pravidelnost v kvalitě, zatímco modernější zařízení přineslo mnohem více pohodlí při práci.
Francie, Bruguieres
46km
Francie, Montauban
31km
Francie, Toulouse
59km
Francie, Alban
64km
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play