Itálie, Carbognano
238km
...Nasekané opražené jádra jsou dále zpracovávána pomocí nejlepších strojů na zpracování potravin na trhu, aby se vyrobila pasta, která je homogenní a nejvyšší kvality. Bio Nocciola vyrábí pastu z lískových oříšků, jejíž velikost se pohybuje od 20 do 40 mikronů. Tento chutný hotový produkt neobsahuje žádné další konzervanty ani aromata.
Itálie, Ardea
213km
...PIASTRA MULTIUSO IN ACCIAIO, RIUTILIZZABILE Popis: Pasta z oceli, bez kabelu pro tecar terapii nebo elektrobisturi. Je to neutrální elektroda z kovu, na kterou se pokládá část těla pacienta, aby se zajistila vodivost zařízení. Pro připojení desky k zařízení je nutné mít kabel s konektorem na svorku, jako je tento. Pokud ho nemáte, můžeme ho vyrobit my. Rozměry: 24x16cm TŘÍDA CE: IIB Odkaz: EM06116G...
Portfolio (110)
...Silikonová pasta pro přidání, která se míchá v poměru 1:1. Pro masky, opravy atd. Dostupné ve 4 tvrdostech: 65 shore(A) (středně nízká tvrdost, vysoká elasticita a extrémně vysoká reprodukce detailů), 75 shore(A) (střední tvrdost, střední elasticita, vysoká reprodukce detailů), 85 shore(A) (středně vysoká tvrdost, střední tuhost, vysoká reprodukce detailů), 95 shore(A) (extrémní tvrdost, vysoká tuhost, vysoká reprodukce detailů; pro nahrazení sádry). - Dobrá zpracovatelnost - Vynikající reprodukce detailů...
Portfolio (1)
Itálie, Follonica
247km
V srdci Toskánska nabízí Pastificio Lettieri jedinečné a nenapodobitelné těstoviny. Již odjakživa se věnujeme hledání tradičních a autentických chutí a podařilo se nám najít způsob, jak UCHOVAT CHUŤ STARÝCH A AUTENTICKÝCH TĚSTOVIN "JAKO SE VYRÁBĚLY DOMA". Naše těstoviny jsou k nerozeznání od čerstvých. Jsou vyráběny ručně tradičními a předávanými metodami, sušení trvá více než 70 hodin, lisování n...
Odpovídající produkty
Vaječné tagliatelle
Vaječné tagliatelle
Další produkty
Vaječné tagliolini
Tagliolini all'uovo
Portfolio (3)
Itálie, Dorgali
78km
...Pecorino Iriai se vyznačuje svou nezaměnitelnou hladkou černou kůrou, která je pravým symbolem jedinečnosti ve světě sýrů. Uvnitř, kompaktní bílá pasta odhaluje intenzivní vůni a chuť, která se mění od příjemně sladké, když je mladý, po příjemně pikantní s postupujícím zráním. Tato přechodová chuť je umocněna použitím jehněčího syřidla, které sýru dodává výraznou a originální chuť. Se svou...
Portfolio (10)
Itálie, Mores
123km
FIRMA MÁ VÝZNAMNÉ ZKUŠENOSTI V OBLASTI STAVEBNICTVÍ A OBNOVY. ZAMĚŘUJE SE NA VÝROBU A PRODEJ MALTY A OMÍTEK Z VÁPENNÉHO PÍSKU URČENÝCH PRO BĚŽNÉ STAVEBNICTVÍ A PRO OBNOVU A ZHODNOCENÍ BUDOV A HISTORICKÝCH PAMÁTEK. KVALITA A SPECIFIKACE PŘÍRODNÍCH SUROVIN, ÚPLNĚ PŘÍRODNÍCH, ZAJIŠŤUJÍ PEVNOST, STABILITU A DLOUHOVĚKOST, ČÍMŽ PŘEDSTAVUJÍ VELMI DOBROU ALTERNATIVU K BĚŽNÝM STAVEBNÍM MATERIÁLŮM A ZAPADAJ...
Portfolio (9)
Itálie, S. Maria C.v
229km
...Rajče San Marzano, typické rajče z této oblasti, má intenzivní chuť a aroma. Stejně tak je slavná pasta di Gragnano. Výrobci jsou vybíráni mezi nejlepšími v Kampánii, aby mohli zákazníkům zaručit nejlepší produkty, které tato oblast může nabídnout.
Jako zemědělská družstva se zabýváme pěstováním lískových oříšků Piemonte IGP na našich polích. Produkt, který získáváme, je poté skladován ve skladu a v případě potřeby zpracován v naší laboratoři, čímž získáváme všechny možné deriváty. Produkty, které vyrábíme, jsou: loupané lískové oříšky, pražené lískové oříšky, pasta z lískových oříšků a pomazánky s 55 % lískových oříšků. Naše produkty lze zakoupit přímo v prodejně vedle firmy nebo online. Nabízíme také poradenské služby v oblasti pěstování, práci na zakázku a skladování.
Itálie, Roma
224km
...Osteria Romana di Simmi je restaurace nacházející se v historickém centru Říma, jen kousek od Campo de'Fiori a Trastevere. Tradice, kuchyně a historie se zde spojují, aby našim hostům nabídly jedinečnou atmosféru. Kuchyně je typicky římská, jako například pasta alla carbonara, pasta all'amatriciana, karcifky po římsku a mnoho dalších typických specialit. Je také známá svými vždy čerstvými rybími...
Itálie, Sicignano Degli Alburni
249km
... charakterizované šedou srstí, s tendencí k tmavě šedé na krku, v Itálii se převážně chová v jižních vnitrozemských oblastech, jako jsou Abruzzo, Basilicata, Kalábrie, Kampánie, Molise a Apulie), nebo MOZZARELLE DEL CILENTO (slavná mozzarella z Battipaglie) či PASTA LUCANA jako Orecchiette, Fusilli, Strascinati, Cavatelli a mnoho dalších typů, SOTTOLI, SOPPRESSATE, SUŠENÉ KLOBÁSY a spousta dalších dobrot... TERRA MIA se snaží najít tyto poklady a přinést je na váš stůl.
řemeslná dílna na čerstvé vaječné těstoviny, plněné těstoviny s čerstvými a sezónními produkty, v mnoha formátech, včetně přizpůsobených, za bezkonkurenční ceny!!! Protože pro nás jsou kvalita a poctivost základními surovinami skutečné chuti....kontaktujte nás, budeme vám plně k dispozici!!
Zásoby pro Hotely - Restaurace - Catering...
Itálie, Orbetello
216km
Itálie, Lanusei
114km
Itálie, Capena
245km
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play