... se dosáhne homogenní a přírodní tekutiny díky dokonalé kombinaci smíšených produktů.
Celý výrobní závod Ing.A.Rossi je vysoce automatizovaný a může být řízen z řídicí místnosti, aby se minimalizovaly chyby operátorů a zajistila se opakovatelnost a přesnost v procesu.
Výrobní linky mohou být také integrovány s čističkami odpadních vod a mohou vyhovět jak malovýrobě, tak velkovýrobě: nemáme žádné objemové limity.
Extrakce, lisování nebo příprava nejvyšší kvality.
... nebo jinými přírodními ingrediencemi, které zvýrazňují chuť a trvanlivost. Příprava zahrnuje vaření fíků spolu s cukrem, dokud se nedosáhne homogenní a husté směsi, která se poté plní do sterilizovaných nádob.
...Profesionální sušičky na bylinky, ovoce, maso, ryby, těstoviny. Stroj se skládá z nerezové oceli, která má dveře na pantech. Vzduch vstupující do stroje je zpracován (filtrace + odvlhčování a/nebo ohřev) a poslán do zpracovatelské komory, kde je tlačen na produkt a nakonec vyfukován ven, aby se zajistila nepřetržitá výměna, nikoli recyklace. Výhody: zpracování produktu při nízkých teplotách a s odvlhčeným vzduchem: barva podobná čerstvému produktu; homogenní rozložení zpracovatelského vzduchu; nízké provozní náklady a elektrická spotřeba.
... hygienickou bezpečnost, přičemž zachovává chuť a vlastnosti čerstvého ovoce v nezměněné podobě.
Naše homogenní tekuté směsi, složené z mléka, cukrů a smetany pečlivě dávkovaných, jsou vhodné pro zmrzliny s použitím stroje na soft-ice.
Máme také specifickou řadu práškových produktů na bázi želírovacích a emulgačních látek pro přípravu zmrzlin z mléka nebo ovoce za tepla nebo za studena. Jejich...