Itálie, Fisciano
218km
...Vášeň pro výrobu kvalitních produktů podle tradice KDO JSME V roce 2019 se rodina Pallante, již aktivní v segmentu suchých těstovin, rozhodla investovat a obnovit historický závod ve Fiscianu, který přetvořila na Industrie Alimentari Pallante, modernizací zařízení za účelem zajištění nejlepší kvality svých produktů. PRODUKČNÍ LINKY Vznikla linka Fresca & Buona od Pasta Reggia s cílem nabízet...
Portfolio (3)
... zejména na mlékárenské závody pro výrobu jakéhokoli typu "pasta filata"…sýra, jako je mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata atd. Také se specializujeme na výrobu a modernizaci mini mlékárenských linek s různými výrobními kapacitami. -Všechny naše MINI mlékárny jsou "na míru" podle specifických požadavků zákazníka.
Portfolio (1)
Itálie, Benevento
216km
... posiluje. Grafická podoba loga se obnovuje, spojuje se s chvályhodnou iniciativou partnerství s Nadací Umberto Veronesi, zařazením do sortimentu produktů pod značkou Rosiello®, s řadou Pasta Rosiello® Formati Speciali a nakonec zařazením vyhledávaných čerstvých celozrnných těstovin do široké nabídky těstovin v chladničce. Firemní volby jsou považovány za klíčové pro dominanci na regálech italského a zahraničního trhu.
Jako zemědělská družstva se zabýváme pěstováním lískových oříšků Piemonte IGP na našich polích. Produkt, který získáváme, je poté skladován ve skladu a v případě potřeby zpracován v naší laboratoři, čímž získáváme všechny možné deriváty. Produkty, které vyrábíme, jsou: loupané lískové oříšky, pražené lískové oříšky, pasta z lískových oříšků a pomazánky s 55 % lískových oříšků. Naše produkty lze zakoupit přímo v prodejně vedle firmy nebo online. Nabízíme také poradenské služby v oblasti pěstování, práci na zakázku a skladování.
Itálie, Gragnano
199km
Itálie, Santa Maria La Carità
199km
Zpracování suchých těstovin: použitá metoda zpracování je jemná a skládá se v podstatě ze 4 různých fází: Fáze hnětení: používáme výhradně 100% italské semoliny z tvrdé pšenice s vysokým obsahem bílkovin. Každý tvar těstovin vyžaduje vhodnou směs semoliny a vody. Studené hnětení (nepřesahující 35 °C) brání "termální denaturaci" lepku, cenné látky obsažené v pšenici. Fáze lisování a tvarování: z li...
Zásoby pro Hotely - Restaurace - Catering...
řemeslná dílna na čerstvé vaječné těstoviny, plněné těstoviny s čerstvými a sezónními produkty, v mnoha formátech, včetně přizpůsobených, za bezkonkurenční ceny!!! Protože pro nás jsou kvalita a poctivost základními surovinami skutečné chuti....kontaktujte nás, budeme vám plně k dispozici!!
Itálie, Trevi
197km
Itálie, Spello
207km
Itálie, Boscoreale
198km
Itálie, Castellammare Di Stabia
197km
Itálie, Quarto
161km
Itálie, Capena
111km
Itálie, San Demetrio Ne' Vestini
166km
Itálie, Foiano Della Chiana
234km
Itálie, Boscoreale
198km
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play