...které stimulují chuť k jídlu, růst, trávení a zlepšují dýchací systém. Dále obsahuje beta-karoten, vlákninu a vitamín PP. Slupka obsahuje limonen, olej, který má antioxidační účinky a bojuje proti volným radikálům.
V KUCHYNI
Sicilští cukráři a výrobci zmrzliny ho používají v mnoha receptech, od želé po zmrzliny, od granit po čerstvé šťávy, až po likéry a marmelády.
NUTRIČNÍ INFORMACE
Obsahuje různé vitamíny od C po B1 a B2 a také PP, beta-karoten a vlákninu.
Biokosmo je italská společnost specializující se na výrobu vysoce kvalitní biologické kosmetiky. S důrazem na udržitelnost a respekt k životnímu prostředí se Biokosmo vyznačuje výhradním používáním přírodních a certifikovaných BIO ingrediencí, bez parabenů, silikonů nebo škodlivých chemických látek. Každý produkt je formulován tak, aby poskytoval maximální prospěch pleti, díky chytré kombinaci řem...
...CAPSULA DOLCE GUSTO MISCELA CREMA
Balené v kapsli v kontrolované atmosféře
TECHNICKÉ CHARAKTERISTIKY
< 1% ALERGENY nejsou přítomny
NÁZEV PRODUKTU
MISCELA
80% COFFEA ROBUSTA – 20% COFFEA ARABICA Fyzikální stav kávového praženého mletého a
< 0,1 μg/kg
OCRATOSSINA A
VLHKOST
NUTRIČNÍ HODNOTY na 100g produktu 3,44%
Bílkoviny
Tuky
z toho nasycené
Sacharidy
z toho cukry
Vláknina
Sodík...
... zaměřenou na hledání přirozenějších procesů: hrubší mletí respektuje nejcennější části pšenice, která si tak zachovává své organoleptické vlastnosti, stejně jako vlákninu z otrub.
Tato mouka kombinuje vynikající nutriční vlastnosti s vyšší zpracovatelskou schopností než celozrnná mouka, což vede k rustikálnímu, voňavému a tavenému finálnímu produktu, s intenzivní chutí a tmavší barvou.
...S tímto receptem můžete přinést léto na vaše stoly kdykoli budete chtít. Vyrobeno z vysoce kvalitních surovin, připravených metodami, které zachovávají chuť, kvalitu a nutriční vlastnosti, si můžete plně vychutnat veškerou dobrotu 100% středomořského jídla.
...ALMAQ je formulace, která stimuluje rostliny k rozvoji endogenních obranných mechanismů, což je činí odolnějšími vůči biotickým a abiotickým stresům. Díky přítomnosti dusíku a fosforu produkt zabraňuje a pečuje o nutriční nedostatky a posiluje tkáně, které budou odolnější vůči fyzickým a mechanickým stresovým faktorům. Kromě toho specifické rostlinné extrakty stimulují rostliny k produkci...
... se vaří spolu s cukrem, dokud se nedosáhne husté a homogenní konzistence, která zachovává charakteristickou chuť ovoce. Tato marmeláda je ceněna pro svou sladkokyselou chuť, typickou pro borůvky, a pro své nutriční vlastnosti, protože borůvky jsou známé svým vysokým obsahem antioxidantů a vitamínů.
...Chlorella je typ jednobuněčné zelené řasy patřící do oddělení Chlorophyta. Je široce uznávána pro svůj výjimečný nutriční profil a zdravotní přínosy. Pocházející z sladké vody, chlorella získala popularitu díky svým detoxikačním, výživným a antioxidačním vlastnostem.
...BIFISELLE INTEGRÁTOR BROMATECH 30 KAPSULÍ
Doplňková strava s probiotiky. Podporuje rovnováhu střevní mikroflóry.
Nutriční informace pro 2 kapsle:
Inositol 30 mg; Směs probiotik: Bifidobacterium breve BB 03 - méně než 1 miliarda; Bifidobacterium bifidum BB 06 - méně než 1 miliarda; Bifidobacterium longum BL 05 - méně než 1 miliarda; Bifidobacterium lactis BL 04 - 1 miliarda.
Stáhnout PDF
Doporučené použití:
Doporučuje se užívat 2 kapsle denně, po jídle, s sklenicí vody.
... a příbuzné skupiny) (3,7 %). *Složka (sušená/lyofilizovaná).
VYROBENO V ZAŘÍZENÍ, KTERÉ POUŽÍVÁ: CELER, SEZAMOVÁ SEMENA, HOŘČICE, SOJA.
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energie: 335 kcal / 1403 kJ
Tuky: 1,0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 74,0 g
- z toho cukry: 0,4 g
Vláknina: 1,1 g
Bílkoviny: 7,3 g
Sůl: 2,5 g
Porce: 2/3...
...Biologické zelené fazole azuki, nazývané japonské fazole, představují alternativu k klasickým suchým fazolím, protože mají důležité nutriční hodnoty nezbytné pro náš organismus. Stejně jako všechny luštěniny jsou i biologické zelené fazole azuki bohaté na vitaminy skupiny B, nerozpustné vlákniny a minerální soli: hořčík, železo, vápník a draslík. Biologické fazole azuki se prodávají v jasně...
...BioletalVarroa je nutriční stimulátor.
Tento kontejner byl navržen a vyroben jako vynikající stimulátor pro včelí kolonie, stejně jako krmítko s kapacitou 2 kg. Skládá se z plastového kontejneru s otvorem o průměru 36 mm umístěným na horní části, s odpovídajícím těsnicím víkem pro plnění. Na dně kontejneru jsou navíc připraveny tři otvory o průměru 1 mm pro dávkování sirupu. Uvnitř je vložena...
... mikrofauny;
• Podporuje vývoj kořenového systému
vytváří ideální prostředí pro rozvoj aktivních a efektivních kořenů;
• Působí antistresově
podporuje růst rostlin a pomáhá jim překonat různé fáze stresu (přesazování, nutriční nedostatky, silné teplotní výkyvy)
• Zvyšuje schopnost půdy zadržovat vodu
zlepšuje schopnost zadržování vody regulací poréznosti půdy.
...Kiwi obsahuje řadu esenciálních živin a vlákniny, je skutečně výjimečným zdrojem biologicky aktivních sloučenin s vysokou nutriční hodnotou.
POPIS PRODUKTU Nutriční a všestranné, sušené přináší lahodnou sladkokyselou chuť do obou sladkých kreací. Dostupné jak v bio, tak v konvenčním prášku, naše prášek z kiwi se snadno mísí s jinými chutěmi. Smíchejte náš sušený prášek z kiwi do svých formulací pro zvýšení nutriční hodnoty superpotravin a bohaté chuti.
Byly použity při přípravě nápojů na bázi šťávy, želé, konzerv, sirupů, likérů a zmrzlin.
...Získaná mletím tvrdé pšenice odrůdy "Cappelli", pěstované na zemědělských farmách v oblasti Apulie. Mouka je získána z prosetí (extrakce otrub a hrubých otrub z mouky pomocí prosévače) jemných a hrubých otrub.
"Senatore Cappelli" je stará a bio pšenice, která má lepší nutriční vlastnosti než jiné typy pšenice: obsahuje větší množství flavonoidů a antioxidantů, protizánětlivé vlastnosti a dokonce schopnost snižovat cholesterol. Je lépe stravitelná a snižuje střevní záněty, které jsou definovány jako intolerance na lepek.
....", třtinový cukr, kakao, Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy jiných ořechů, mléka a lepku.
Skladujte na chladném a suchém místě po dobu maximálně 9 měsíců.
Nutriční hodnoty na 100 g produktu:
Energie 544 kcal / 2276 kJ
Tuky 38 g
z toho nasycené 4 g
Sacharidy 45 g
z toho cukry 37 g
Bílkoviny 10 g
Vláknina 7 g...
...
POPIS PRODUKTU Nutriční a všestranná, červená řepa přináší lahodnou zemitou chuť jak do sladkých, tak do slaných pokrmů. K dispozici v organické i konvenční variantě, v plátcích nebo v prášku, naše řepy se mísí s jinými chutěmi, přičemž stále vynikají nádhernou kaštanovou barvou, která eliminuje potřebu umělého barvení. Smíchejte lyofilizovanou červenou řepu do salátů, polévek a slaných omáček. Přidejte prášek z červené řepy do smoothie a pečených výrobků pro zvýšení nutriční hodnoty superpotravin a hluboké, bohaté barvy.
...Praktičnost – Kvalita – Pohodlí
Ovocné pyré Freestyle Bartender jsou vždy připravena k použití, čímž se zkracuje doba přípravy koktejlů.
BEZ GMO, BEZ LEPKU, BEZ PALMOVÉHO OLEJE, 100% certifikované italské ovoce vysoké kvality, nepasterizované, aby se zajistily všechny nutriční vlastnosti (vitamíny, vláknina, bílkoviny, sacharidy atd.).
Citróny ze Sorrenta, pomeranče z Kalábrie a Sicílie, broskve...
...Peso 0,6 kg
Ingredienty:
Vepřové maso, Sůl, Dextróza, Přírodní aromata, Koření, Antioxidanty, E301, Konzervanty, E252
Nutriční a energetické hodnoty na 100 g produktu
Energetická hodnota 278 kcal 1158 kJ
Tuky 20,1 g z toho nasycené tuky 6,9 g
Sacharidy 1,2 g z toho cukry 1,1 g
Bílkoviny 24 g vláknina 0,02 g sůl 4,7...
...MLÉKA, OŘECHŮ, SÍRY.
BEZ LEPKU.
NUTRIČNÍ INFORMACE (průměrné hodnoty na 100 g)
ENERGIE 1700 kJ / 400 kcal
TUKY < 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
SACHARIDY 100 g
z toho cukry 97 g
BÍLKOVINY 0 g
SŮL 0,08 g
Poznámka: Kapsle Caffè Cortese kompatibilní s Dolce Gusto jsou baleny v sáčcích obsahujících 10 kapslí.
ROZPUSTNÝ V: MOJITO...
...Blisterovací stroj BliStar je navržen tak, aby optimalizoval proces balení kapslí a tablet pro farmaceutický a nutriční trh. Vyznačuje se ergonomickým designem a elektronickým řízením, které zajišťuje rychlé změny formátu podle receptury a dosahuje rychlosti až 150 blisterů za minutu s maximálními rozměry 90×140 mm.
...Období zrání: listopad – duben
Artyčok má terapeutické a zdravotní vlastnosti, má příznivý vliv na sekreci žluči, podporuje renální diurézu a reguluje střevní funkce.
Artyčok byl vždy považován za "antidotum" pro různé problémy organismu, protože je velmi bohatý na železo a má vynikající kombinaci nutriční hodnoty a nízkého kalorického příjmu.
Typický sicilský artyčok, nazývaný také violetto Ramacchese, pěstovaný na území Ramacca v provincii Catania, skvělý také pečený.
Sicilské artyčoky, odrůda violetto Ramachese.
Kategorie EXTRA
Krabice po 25 kusech, sklizeno a odesláno ve stejný den.
...Tyčinka s vysokým obsahem bílkovin, ideální jako okamžitě dostupný nutriční zdroj nebo v případě zvýšení organického obsahu živin po intenzivní fyzické aktivitě. Čokoláda dokáže stimulovat "hormony štěstí" a pozitivně ovlivňuje serotonin a endorfiny. Zvyšuje náladu a vytváří pocit psychofyzické pohody.
... ZPŮSOBEM PRODUKTY ZACHOVÁVAJÍ VŠECHNY SVÉ ORGANOLEPTICKÉ A NUTRIČNÍ VLASTNOSTI. KAPACITA: OD 30 DO 300LT. TYP OHŘEVU: PÁRA (PRO MODELY OD 50 LT VYŠŠÍ) NEBO ELEKTRICKÝ (POUZE DO MODELU 100 LT).
ŘADA CUOCIMIX JE KONSTRUOVÁNA S NÁDOREM S NÁKLONEM NEBO SYSTÉMEM RUČNÍHO NEBO AUTOMATIZOVANÉHO NÁKLONU PRO USNADNĚNÍ VYPRÁZDNĚNÍ PRODUKTU A ÚDRŽBY NÁDRŽE. K DISPOZICI JE TAKÉ VERZE OTOČNÁ.
...Z hovězího stehna se získává srdce šunky, vzácný a vysoce kvalitní kus masa. Pečlivým zpracováním a suchým, větraným zráním se dosahuje libového, jemného a lahodného produktu.
VÁHA: přibližně 1,60 kg
INGREDIENCE: Halal hovězí maso z Itálie, sůl, koření, E252.
CHARAKTERISTIKY: bez laktózy a dalších mléčných derivátů, bez lepku a ne GMO.
BALENÍ: vakuově balené, v potravinářské plastu.
EXPIRACE: 6 měsíců.
SKLADOVÁNÍ: 0/4°C
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g:
Energie 151 KCal/633 KJ
Tuky: 2,6 g z toho nasycené 0,75 g
Sacharidy 0 g z toho cukry 0 g
Bílkoviny 32 g
Sůl 3,9 g...
...% úmrtnosti i těch nejodolnějších druhů parazitů na teplo ve všech jejich vývojových fázích nebo k dosažení snížení o 2 nebo 3 logy celkového počtu bakterií uvnitř produktu. Fyzikální, chemické, organoleptické a nutriční vlastnosti jsou během jemného tepelně zpracování pomocí rádiových frekvencí co nejlépe zachovány. Tímto způsobem se získává zdravý a bezpečný produkt bez použití fumigantů, anoxické atmosféry nebo jiných chemických ošetření.
... žádné aditiva ani chemické produkty jakéhokoli druhu.
Použití česneku v jídle a nutriční nebo zdravotní studie neodhalují žádný negativní biologický účinek. V posledních letech věnovali šéfkuchaři velkou pozornost černému česneku, který používají k dochucení pokrmů z kuřete, ryb atd.
Ve srovnání s čerstvým česnekem černý česnek neuvolňuje silnou a agresivní chuť díky sníženému obsahu alicinu, který byl během výrobního procesu přeměněn na antioxidanty.