Nebyly nalezeny žádné výsledky v poloměru 50km.
Zobrazeny jsou výsledky v poloměru 100km.
Kasein je přírodní protein a hlavní složka mléka. Základně rozlišujeme mezi technickým kyselým kaseinem a jedlým kaseinem. K získání kaseinu se odstředí syrové mléko, aby se získalo odtučněné mléko. Přidáním kyseliny nebo syřidla se kasein (mléčný protein) oddělí od syrovátky a poté se umyje, suší a mele. Tímto způsobem získáváme mléčný protein s vysokou čistotou. Kvalita podle vašich potřeb Abychom vám mohli zaručit požadovanou kvalitu, kontrolujeme zboží podle vlastností, které naši zákazníci požadují. Naše zboží je také certifikováno jako košer a halal podle vašich požadavků.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play