Společnost Salaisons Joseph Pantaloni, výrobce řemeslných uzenin poblíž Ajaccia, zajišťuje prodej ve velkém množství profesionálům, stejně jako přímý prodej jednotlivcům. Výrobce korsických produktů, Salaisons Joseph Pantaloni, zdůrazňuje řemeslné výrobky z regionu.
Salaisons Joseph Pantaloni vyrábí kvalitní uzeniny a korsické klobásy, výhradně z francouzského masa a s respektem k tradicím. Spole...
... vánočních oslav!
ZLATÁ MEDAILE: Sušenáklobása s bylinkami z Provence
STŘÍBRNÁ MEDAILE: Čistě vepřová sušenáklobása
STŘÍBRNÁ MEDAILE: Sušenáklobása
STŘÍBRNÁ MEDAILE: Měkký chorizo
SKU: 2200056000000-1
Hmotnost: 1,2 kg
Upřesnění k hmotnosti: Produkt podléhající vysychání
Složení: Vepřové maso původ Francie, vepřový tuk, původ Francie, Tuber aestivum 3%, sůl, dextroza
Nutriční hodnoty KJ/Kcal...
...Naším posláním je vrátit klobásě, symbolu francouzské gastronomie, její důstojnost!
Tato řemeslná klobása je vyráběna v naší uzenářské dílně v Laissacu, v Aveyronu. Skládá se pouze ze 3 ingrediencí: vepřového masa, soli z Guérande a pepře Kampot IGP z Kambodže.
Tato sušená masa se uchovávají po dobu 3 měsíců při pokojové teplotě.
Skvěle se hodí k coppě, lonzu, klobáse, sušenému hovězímu a...
...) jsou velmi vhodná pro smažené klobásy jako chipolaty a merguez.
Jak dodáváme vaše střívka:
- jakákoliv velikost od 14 mm do 28/+ mm.
- sušená solí
- v nálevu
- na měkké trubce/tvrdé trubce
- VDJ předplněný mokrý balíček (připravený k plnění)...
...Surová sušená kachní klobása, vakuové balení
Ingredience:
Kachní maso, konzervant: dusičnanová sůl, koření: bílý pepř, cukr a muškátový oříšek.
Původ: Bulharsko.
Produkt určený k přímé konzumaci.
Teplota skladování: 0 °C až 4 °C.
Cena: 10,65 €...
ORIGINÁLNÍ SPOLEČNOST BILTONG je dodavatelem kvalitního, řemeslného Biltongu a masových snacků, které s láskou a vášní vyrábí náš jihoafrický hlavní řezník podle rodinného receptu předávaného více než 6 generací.
Veškeré naše ručně vybírané maso pochází z místních zdrojů, je to britské hovězí krmné trávou s úplnou sledovatelností zpět na farmu. Věříme v porozumění původu našeho masa. Víme, kde by...
Rodina produktů vytvořená v nejčistší tradici horských uzenin. Naše řada Grande Tradition, vyrobená z nejlepších kusů masa, je esencí řemeslného umění Batistou.
ŠUNKY
Naše šunky pocházejí výhradně z přísně vybraných francouzských prasat a inspirují se kulatým řezem známým jako "Parma". Jsou mírně solené a ručně třené suchou solí, poté pomalu sušené s ohledem na tradiční zrání. Po více než 9 mě...
Založena v roce 2002, MAISON VOISINE je rodinná firma. Jsme výrobce a velkoobchodník s produkty místního řemeslného zpracování z Akvitánie. MAISON VOISINE byla založena za účelem vytvoření nástroje pro místní a regionální distribuci s kvalitním chladicím vybavením. Společnost nabízí přímé dodávky našim zákazníkům, řezníkům, uzenářům a obchodníkům s potravinami. Pocházíme z několika generací chovat...
...Nezbytná postava v kuchyni z vepřového masa, organická sušená vepřová klobása z Ferme de la Rousse se od salámu liší svým průměrem a délkou. Užijte si ji v tenkých plátcích samotnou nebo s chlebem.
Hmotnost: 200g...
Společnost Legon se specializuje na maloobchod v oblasti řeznictví a výrobu sušených klobás. Produkty: bolognese, salám, paštika, čistě vepřová klobása (s nebo bez lískových oříšků), ardenní klobása, víkendový salám a Goliath, sušenáklobása Lutin nebo Picador, uzený sušený krk, farmářská klobása.
...
Oslavné recepty:
* Teriny: Terina z kachního foie gras s hříbky, terina z vepřové tváře s kousky kachního foie gras s hříbky, terina z telecích ledvin s houbami.
* Bílý klobása na starý způsob s houbami, foie gras, lososem, svatým Jakubem
Zimní řada:
* Uzenářství na starý způsob: klobása z Toulouse
* Poloslané: koleno, plec, rameno
* Uzení na starý způsob: klobása, koleno, plec, rameno
* Řeznické...
...solené v jemném, přírodním nebo filetovém nálevu, uzené nebo ne. Slanina: Solená na sucho, uzená nebo ne. Řemeslně vařená šunka: Šunka prvotřídní kvality, ručně solená, vařená a pečená v troubě. Sušenáklobása: Příprava na bázi vepřového a hovězího masa prvotřídní kvality.
...pozdravit jednoho nebo druhého sanglochon a odnést si uzeniny a další „domácí“ a regionální produkty. Obchod na farmě nabízí různé produkty: sušenáklobása ze sanglochona, šunka ze sanglochona, ořechy ze šunky, uzené slaniny, uzené klobásy, sušená šunka, mléko ze sanglochona, třešně v alkoholu, víno z květů bezinky, dýňový džem, růžový džem, pivo z Tchesté, řemeslný jablečný mošt,…...
... Francii je specialita na bázi vepřového masa spojená s kořením podle jedinečného receptu, který tvoří pověst našeho chorizo.
Naše produkty: Sušenáklobása z šunky, Chorizo krk, Tyčinky chorizo, Chorizo PP D32 tyč, Plátky chorizo, Kostičky chorizo, Zbytky chorizo, Chorizo cular, Chorizo cular D70, Plátky chorizo cular, Chorizo D 55 catering, Chorizo catering PP D55, Plátky chorizo D55, Coppa solené...
...V přírodním a autentickém prostředí rodina ROUCH od roku 1870 pokračuje v výrobě skutečných regionálních produktů, rustikálních a plných chuti. Jambon de Pays Ariégeois, sušená jádrová klobása, klobása pod popelem l'Ariégeois, foie gras, kachní konfity, paštiky z divočáka, z jelena atd... Uzenářství ROUCH vyrábí své produkty ve svém laboratoři schváleném podle evropských norem, ve Ferrières v Ariège.
... minulosti je zachována, přičemž je do ní vnesena moderní nota.
Dovednosti zděděné z dlouhé rodinné tradice uzenářů v Lacaune
Lacaune je lázeňská vesnice v srdci přírodního regionálního parku Haut Languedoc.
Nachází se ve výšce 800 metrů nad mořem, čistota a svěžest jejího klimatu jsou rozhodující pro výrobu a zrání kvalitních uzenin a salámů, jako je sušená šunka, sušený salám, sušenáklobása. Právě zde, pod vlivem mořských a horských větrů, probíhá pomalé zrání našich produktů.
Řemeslná firma, která vyrábí produkty na bázi černého a bílého lanýže, jako jsou lanýžové omáčky, lanýžový olej, lanýžové krémy, lanýžový med, sušené hříbky, lanýžový sýr, lanýžová klobása, lanýžové koření, sušená těstovina ochucená lanýžem a další.